|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 11:12 pm Předmět: Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) |
|
|
Tak jelikož jsem línej si vést deníček, zkusím to tady...
Jestli to bude někdo číst, tak sem hodím pár fakt o sobě.
Cvičení je pro mě spíš koníček než posedlost a rozhodně nehodlám nabírat víc, než to nezbytné. Důležitější je pro mě spíš pomalé zlepšování v síle, případně výbušnosti. Bude mi 29 a do posilky už asi nějakých 8 let, výsledky jsou nic moc a je to samozřejmě špatnou stravou i trénikem atd. Ale pomalu to de
Výška je nějakých 186cm a váha asi 90-95kg, jak kdy.
Posilka bude 3 týdně a tréninky A a B formou 5x5, 5x6 + přidávání dokud to půjde a následně přemýšlím o 3x3, ale s tím nevím. Do tréninků si moc asi kecat nenechám, protože mi tak vyhovují, ale připomíky určitě vítám. Plus teda ještě 2-3 týdně basket.
K žrádlu. To bude těžší. Myslím si, že mám celkem rychlej metabolismus, krom toho taky asi i větší výdej v podobě aktivit a práce než průměrnej jedinec. Uvedu příklad. Když si třeba před spaním dám 500-700g hranolků z friťáku + 200-300g vepřovýho, tak skoro nepřibírám. Ale hlavní je, aby aspoň regeneračka valila v poho. Jak jsem napsal, nějak zvlášť přibrat ani nechci. V hlavě mám takovej blok na 100 kilech a to vidím tak nejdřív za 3 járy, doufám  . Z doplňků to bude objednání nějakýho syrovátkovýho proteinu (tak 80ka), glukóza, vitamíny a nějaká kloubní výživa. Možná časem přidám kreatin, protože mi ještě nějakej zbyl, ale nevidím v něm moc naději na nějaký zlepšení, beru ho spíš jako placebo  .
Teď k tréninku.
A
Veslo na zahřátí, tak 3 min.
Bench: 2 zahřívací sérky + 5x5x90-100
MT: 2,3 zahřívačky (Z) + 5x5x130-140
Francouz: 1 Z + 5x5xasi35
Bic s EZ: 1 Z + 5x5xasi35
Ňáký břicho
Podle nálady strečink
B
Zas veslo
Shyby (snažím se hlídat cvičení hlavně zádama, protože mi moc nejdou) asi 5x5
Tlaky na ramena na stroji: 1-2Z + 5x5x50
Veslo (kladka) nejspíš jen lehčí pyramidka k 3-5 opáčkám
Dřepy asi na paralel (pod prdelí mívám lavku, abych nechodil níž a moc do toho nerejpejte): 2-3Z + 5x5x130-140
Lýtka v sedě, možná ve stoji, ještě nevím klasa 1-2Z + 5x5x?
+ Ňáký jiný břicho
Podle nálady strečink
Vím, že asi budete mít spoustu připomínek, ale mně to tak vyhovuje. Nevím, jak to bude s váhama, protože už jsem měsíc tenhle trénink cvičil a váhy jsem měl všude vyšší a cvičilo se relativně dobře, bohužel mě lapla nějaká tydenní virózka. Tak nějaký opětovný lehčí podseknutí.
V nědělu pokračování. Jsem se nějak rozepsal, sakra, to jsem ani nechtěl. Takovej románek  , skoro deníček
Naposledy upravil madball dne st listopad 27, 2013 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: so únor 06, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
Nějak jsem nevydržel do plánované neděle, takže trénink byl už dnes.
Střevní chřipka se projevila. Shodil jsem nějaký 4 kila (asi na 90kg). Ve čt na trenále basketu to bylo v pohodě. Skákalo a smečovalo se mi jako dlouho už ne, ale bylo mi jasný že síla šla určitě do háje, což se projevilo na BP, kde jsem si minule se 100večkou už celkem házel a teď jsem v 5 sérce dal už jen 3 op (minule 8). Nasrat. Teď nevím jestli to mám podseknout nebo dát příště stejnou váhu. U ostatních cviků jsem váhy podsekl a bylo to v poho...
Veslo na rozhejbání.
BP: 2Z, 4x5x100 + 3x100 (těžký)
MT: Zahřívačka k 5x160, 5x5x130
(4 sérka už byla težší, tak jsem 5. dal bez pokládání v rychlým tempu a byla tam ještě velká rezerva)
F. Tlaky s EZ: 1Z, 5x5x35 (rezerva)
Bic s EZ: 1Z, 5x5x35 (tak akorát)
Nějaký břicho.
Veslo na uklidnění + strečink.
Délka asi 105min., tzn. tak akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska mělo být volno, ale zase se mi nechtělo hnít doma, takže hurá cvičit. Nechtěl jsem to hrotit, takže zlehka...
Veslo na rozhejbání.
Dřep: 3Z a asi 5x5x130 na lavku s dvěma podložkama kvůli zvýšení rozsahu pohybu, asi teď budu cvičit chvíli takhle. byla slušná rezerva. spíš takový experimentování.
Lýtka v sedě: 2Z + 5x6x35 (tak akorát)
Shyby: asi 5x5, max rozsah pohybu
Ramena na stroji 2Z + 5x5x50
Veslo na kladce: pyramida k 5x110, poslední sérka odfláklá (technika už nic moc...)
Jiný břicho: nic moc
Veslo: asi 2km na protáhnutí + strečink.
Délka asi 110min
Celkem dobrej pocit z tréninku, takže spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st únor 10, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
Po - basket, už to tak po so a ne v posilce nelítalo
Út - volno
St - posilka
Veslo na rozhejbání.
BP: 2Z + 5x5x100 (nic moc)
MT: Z ke 160 + 5x6x130 (dalo se)
FT s EZ: 1Z + 5x6x35 (pohoda)
B s EZ: 1Z + 5x6x35 (nic moc)
Břicho.
Stečink.
Délka asi 100min.
Aspoň po strečinku a sprše byl venku příjemnej pocit po cvičení, dneska to bylo nějak bez energie.
|
|
| nahoru |
|
 |
fvojkovice brod

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 12:13 am Předmět: fajn |
|
|
Ahoj. Tak jsem na tebe zvedavej. pokracuj dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 5:36 pm Předmět: Re: fajn |
|
|
| fvojkovice brod napsal: | | Ahoj. Tak jsem na tebe zvedavej. pokracuj dal. |
Nevím, proč zrovna na mě, ale dík, je to aspoň trochu další motivačky Až budu 100% v pohodě a začnu zas pořádně žrát, tak to snad půjde nějakou chvíli rozumně.
btw. není... ...Konstantinovs je nechutný prase
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
Čt - basket, spíš taková aerobka a intervalovej trénink, protože středeční mrtvoly se nějak ozvaly a to i dneska v posilce.
Pá - posilka
Klasika veslo
Dřep: 3Z + 5x6x130 (jedinej cvik, kde dneska byla rezerva a asi jedinej cvik, kterej jsem podsekl správně...)
Lýtka v sedě: 3Z + 5x5x37,5
Shyby: snad by se to dalo považovat za 5x6, ale záda dneska offline
Ramena na stroji: 2Z + 5x6x50
Veslo v sedě: pyramida k 5x110 (stejně jako shyby)
Břicho.
Veslo na uvolnění.
Strečink.
Délka asi 105min.
Na zádech jsem měl ubrat, dát je lehčeji (stejně jsou to jen doplňky, jenže škeble tvrdohlavá...  ) a nechat pracovat jen svatou trojici (SQ, DL, BP). Tak snad příště. Zítra bude válečka a žranice, abych si dobil baterky.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 14, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
So - volno
Ne - posilka
Veslo
Mrtvola: Z ke 165 + 5x5x135 (pracovní v poho, Z byla těžší, ještě nebylo tělo zregenerovaný)
Bench: 2Z + 5x5x100 (už to šlo líp, tak ještě 2-3 tréninky a bude přidávání)
Bic s EZ: 1Z + 5x6x35 (v poho)
edit: zas tak v poho to vlastně nebylo, byla špatně zajištěná zarážka a já osu naklonil na jednu stranu a samo, že se mi to vysypalo...ještě, že tam nemám žádnou pořádnou váhu
FT s EZ: 2Z + 4x5x37,5 + 10x37,5 (easy)
Břicho
Veslo
Strečink
Délka 120min.
Dneska s kámošem, takže trošku delší trenál kvůli kecání, ale pauzy byly vcelku standart a někde i kratší, takže celková spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st únor 17, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
Po - basket
Út - volno
St - posilka
Rozhejbání na veslu
Stojan na dřepy obsazenej (kua)
Shyby: 5x6 (celkem dobrý)
Ramena na stroji: 2Z + 5x5x52,5 (těžší)
Veslo v sedě: pyramida k 3x110 (poprvé použitej bezpalcovej úchop a celkem dobrý)
Lýtka v sedě: 2Z + 5x6x37,5 (dalo se)
Stojan na dřepy volnej (kua na konci tréninku)
Dřepy: 3Z + 5x135 (došlo mi že dneska to nějak nepůjde...) + 5x4x135
Břicho
Strečink
Délka asi 105 min
Poučenej z minula, jsem dál záda lehčeji s cvičením na pocit a šlo to. Dřepy nas*at. Minule jsem cítil velkou rezervu a dneska to bylo těžký, asi tím, že to bylo až na konci tréninku než těma 5ti kilama navíc...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá únor 19, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
Čt - měl být basket (zápas), ale nějak jsem neměl náladu, takže volno
Pá - posilka
Veslo
BP: 2Z + 5x5x100
DL: 3Z + 5x6x135
FT s EZ: 1Z + 5x6x37,5
Bic s EZ: 1Z + 5x5x37,5
Břicho
Strečink
Délka (nevím) 90-100min.
Mrtvolu jsem dal bez zahřívacích sérek ke 165, protože nestíhá regeneračka spodních zad (opasek jsem v životě nepoužíval a ani s tím nechci začínat, jsem rád, že už nějakou dobu cvičím bez háků).
Dneska odcvičený bez nálady, rutinně, jak jsem chtěl (měl).
Chtělo by to zapracovat na žrádle a spánku a objednat už nějaký doplňky.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
So - volno
Ne - posilka
Veslo
Dřepy: Z + 5x5x135 (dalo se, ale furt jsou unavený spodní záda)
Lýtka: Z + 5x7x37,5 ( příště přidat a 5x5)
Shyby: 5x6 (není co říct)
Ramena na stroji: Z + 5x6x52,5 (celkem dobrý)
Veslo v sedě: pyramida k 3 (nebo 4)x115 (poslední sérka už solidní cheating)
Břicho
Protáhnutí + strečink
Délka: nevím, nesledoval jsem
Dneska síla celkem byla, asi protože jsem si trochu víc hlídal spánek a jídlo a ráno bylo asi 200g sachrů. Takže si holt asi budu muset začít psát i to jídlo, abych to víc dodržoval...
Nějak jsem nehlídal sérky, takže je možný, že někde byla nějaká navíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 3:35 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Nějak jsem nehlídal sérky, takže je možný, že někde byla nějaká navíc. |
Tak nos sesit a propisku, at si tam s tim nepripadam jak magor sam :)
edit: a rovnou i igelitku :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Nějak jsem nehlídal sérky, takže je možný, že někde byla nějaká navíc. |
Tak nos sesit a propisku, at si tam s tim nepripadam jak magor sam :)
edit: a rovnou i igelitku :) |
o tobě by si asi málokdo dovolil myslet, že jsi magor , takže si tak ani připadat nemusíš
navíc já nedělám xxx sérek jako ty, takže to nemám tak složitý jako ty, akorát jsem dnes přemýšlel o všem možným, ale už ani nevím o čem...
ale v budoucnu mám v plánu, že si chci domů koupit klec na dřepy, lavku atd. (ale to bude ještě nějakej rok trvat...), takže o té igelitce asi popřemýšlím
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st únor 24, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
Po - basket (nohy po posilce celkem solidně zničený)
Út - volno
St - posilka
Veslo
MT: 2Z + 5-9x5x140
(řekl bych asi tak 8x, ale ňák jsem zas zapomněl počítat a čekal jsen na BP. měl jsem o něco větší kotouče než normálně, takže asi o 2-3cm "vyšší" tah...celkem v poho, ale v posledních sérkách už docházela síla)
BP: 2Z + 3x6x100 + 2x5x100
(sere mě to, kdybych to podsekl, jak jsem plánoval, tak už bych byl asi dál, ale chybama se holt učím, jinak to neumím...)
Bic s EZ: 1Z + 5x6x37,5 (dalo se)
FT s EZ: 1Z + 5x5x40 (dneska trošku křeč, ale dalo se)
Pokus o přemístění: up to 5x70
(moc mi to nejde, ale po skončení 5tek chci dát něco víc na dynamiku, protože na basketu začínám být nějakej ztuhlej, takže tak)
Břicho
Strečink
Celkově se to dneska dalo.
Jestli to někdo čte a má zkušenosti s přemístěním, tak bych poprosil o pár rad.
Vadí moc, když mám palec kolem nebo mám používat bezpalcovej úchop?
Co dělám špatně, když občas končím na špičkách a převažuju se dopředu? Díky za všechny rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá únor 26, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
Čt - basket
Pá - posilka
Veslo
Dřep: 3Z + X (5-10)x6x135
Lýtka v sedě: 2Z + 5x5x40 (jediný, co dneska bylo těžký)
Shyby: 5x6
Ramena na stroji: 2Z + 5x5x55
Veslo: up to 5x110
Přemístění: up to 5x70 (musím cvičit techniku)
BP: 1x20x70
Břicho
Strečink
Dneska bylo dostatek energie, takže nějaký bonusovky, což se podepsalo na délce, která mohla být tak 130-140min. Jediný co bylo těžký, byly lýtka a u přemístění už taky docházela síla, ale jinak v poho. Celková spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|