|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: st únor 17, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Falco
Snad lepší herec nemůže Falca hrát.Film o celebritě,která uměla žít naplno.
Stojí za podívání
7,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá únor 19, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
Imaginarium Dr. Parnasse
Konecne po dlouhe dobe, co to davaji v kine se mi na to podarilo dostat a cekani se vyplatilo ... Terry Gilliam se opravdu vyradil ... naprosto perfektni podivana se super efekty, skvelyma hlaska a scenkama ve stylu Monty Python ...
Krome toho jeste skvele herecke vykony ... nesmrtelny vochlasta v podani Christophera Plummera .. Heatha Leadgera propracovane nahradili Johnny Depp, Jude Law a Colin Farell, s tim ze i kdyz se jednalo o stejnou postavu, tak kazdy se projevoval uplne jinak ...
Ale stejne nejlepsi byl "Mini Me"
9/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so únor 20, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
Legion
Aneb jak se da perfektni namet totalne zmrvit ... to co mohlo byt peknym post-apokalyptickym filmem se zvrhlo v naprosto neskutecny B-cko .. idealni priklad o tom, jak trailery muzou klamat a tesit se na film nema smysl ... nicmene nebylo to nejhorsi ...
5/10
The Collector
Vynikajici masakr ... takova kombinace The Saw a Grotesque ... neco malo brutalit a spousta krve ... film o tom, jak se da krasne predelat obycejny dum na dum hruzy ... a o tom, ze krast se nema ...
8/10 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so únor 20, 2010 11:48 pm Předmět: |
|
|
The fourth Kind (4. druh)
docela dobry, zajimavej namet, ale zajima me jetli to je pravda jak rikaji nebo fake, ty autenticky zabery atak, ja si teda myslim ze to je nahrany jak the poughkeepsie Tapes, co myslite ????
jinak 8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so únor 20, 2010 11:54 pm Předmět: |
|
|
Celej ten film je fake a navic neskutecna sracka, kterou ani Mila nezachranila _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 12:01 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Celej ten film je fake a navic neskutecna sracka, kterou ani Mila nezachranila |
ale me to aji bavilo, akorat tomu taky neverim, ale prej se udajne na aljasce fakt ztraci lidi, ja sem si to nehledal ty informace takze nevim, ale zhadal sem se kvuli tomu s par lidma kteri me tvrdi ze to ej pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po únor 22, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st únor 24, 2010 1:22 am Předmět: |
|
|
Blood and Bone
V roce 1995 by to mohl byt dobry film,dneska je to dost mimo misu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kub4
|
Zaslal: st únor 24, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
Po vélké době Znamení co jsem to viděl, dávalo od 20:00 - 22:00 dnes na prima cool. Je to jeden z mejch oblíbených filmů.
10/10
Líbí se mi jak je hlavní atmosféra budováná jen naznačování...žádné, že tam přistanou ufoni a hned jsou v záběru. Za celej film tam spatříte mimoženštana cca 3krát, to se mi líbí. Vlastně nevíte čeho se bát. On to neni ani horor, ale spíš to pracuje s psychikou (aspoň u mě), hudba je také vynikající.
Závěrečná scéna kde Mel bojuje o život syna a Joaquin Phoenix likviduje UFOna je je prostě skvělá.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 10:12 pm Předmět: |
|
|
Nemá pro mne někdo tip na dobrou komedii? Myslím tím vtipnou komendii, žádný brak jako Tropická bouře. Díky za podněty... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 28, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
Julie a Julia nebo It's complicated. Jsi už starší a proto ti dávám tipy na filmy pro starší :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|