|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
Přesně tenhle ''mixér'' mají v mé posilovně a všechny proteiny , gainery co jsem tam měl byly výborné. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 9:07 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si teď namixoval proteiňáček a hned chutná líp + neni to tak vodové :) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Jablko
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jablko napsal: | | Máte někdo zkušenost s American PROTEIN POWER 3kg?? Je celkem levný. V jedné dávce 25g je dle výrobce 20g bílkovin. Děkuji. |
Nemam, ale taky se cum na to, jakeho puvodu ty bilkoviny jsou, ze je tam 20g bilkovin na 25g prasku neznamena, ze jsou to kvalitni bilkoviny potrebne pro rust tvych svalu viz treba kolagen taky bilkovina a.... (to ted nemluvim treba konkretne o tomhle proteinu) |
Tak beru championa, není o čem diskutovat. Dost ho tu vychvalujete. Jinak dík za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt únor 25, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Championa mam , ale příšte radši budu volit čokoládu :) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
M.E.M.P.H.I.S
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 11:49 pm Předmět: |
|
|
No tak já sem si pořídil tohle : https://obchod.ronnie.cz/s-2815-whey-protein-blend.html
zkoušel jsem to míchat kromě výbušnin snad vším a pěna se neudělá ani omylem.
Navíc mi tam plavou bílé kousky asi syrovátky - máte s tím někdo zkušenost nebo mám "vadný kus" ?
- ještě mě tak napadlo, že mi protein chutná nejlíp přímo v posilce po tréninku a to tam mají obyčejnej laktofit.
Naposledy upravil M.E.M.P.H.I.S dne pá únor 26, 2010 12:11 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 26, 2010 12:09 am Předmět: |
|
|
| Jablko napsal: | | Draper napsal: | | Jablko napsal: | | Máte někdo zkušenost s American PROTEIN POWER 3kg?? Je celkem levný. V jedné dávce 25g je dle výrobce 20g bílkovin. Děkuji. |
Nemam, ale taky se cum na to, jakeho puvodu ty bilkoviny jsou, ze je tam 20g bilkovin na 25g prasku neznamena, ze jsou to kvalitni bilkoviny potrebne pro rust tvych svalu viz treba kolagen taky bilkovina a.... (to ted nemluvim treba konkretne o tomhle proteinu) |
Tak beru championa, není o čem diskutovat. Dost ho tu vychvalujete. Jinak dík za odpověď |
bodet by ho nevychvalovali, kdyz je levnej a chutove celkem i povedenej
mimochodem az budes vybirat prichut, tady mas tabulku obsahu bilkovin a sacharidu jednotlivych prichuti https://obchod.ronnie.cz/s-145-pure-whey.html _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:08 pm Předmět: |
|
|
Ještě jednou oživím moji otázku... máte někdo zkušenosti s Dymatize elite proteinem?:) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Ještě jednou oživím moji otázku... máte někdo zkušenosti s Dymatize elite proteinem?:) |
tohle je jeden z nejhorsich proteinu,nekupovat
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so únor 27, 2010 12:59 pm Předmět: |
|
|
Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály. |
hledej:) nebudu psat znovu co uz bylo receno stokrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:11 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Můžeš mi to trošku specifikovat ,upřesnit? Já na něj naopak slyšim samé chvály. |
Já jsem je měl, normální i ten noční (12h) a byl jsem spokojený. Velmi dobrá rozpustnost, chuťově to šlo, bylo to poměrně sladké, jen ty příchuti nebyly příliš výrazné - takový pomeranč se třeba moc nelišil od borůvkového muffinu. :-) A myslím že byly i za slušnou cenu, v nějaké akci. Takže bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so únor 27, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
Já ho užíval asi rok a naprostá spokojenost.Názory na něj se dost liší.Jeho skutečné množství bílkovin je prý nižší než co uvádí výrobce.I kvalita syrovátkové bílkoviny je údajně na horší úrovni.Nevím co je na tom pravdy žádný chemický rozbor jsem si nenechal dělat ale já žádný rozdíl nepoznal i chuťově byl velmi dobrý.Dokonce je to jeden z mála proteinů,z kterého nemá moje manželka zažívací potíže.
Teď jsem si koupil 20kg pytel syrovátkového koncentrátu za necelých 6000Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|