Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: pokud je to mířeno na mě, tak já jsem taky nenapsal, že mi z kontextu vyplývá regulérní MMA fight, nýbrž že spolu budou opravdu bojovat..jak, kde, kdy, proč nebo zač jsem nespecifikoval :)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg má pravdu. Půjde o nějakou blbost v rámci otevření toho pivovaru.

A vypadá to, že ten fight se Silviou fakt bude...
http://www.pudzianfight.pl/index.php?news=222&lang=pl

citace:
Mariusz Pudzianowski - "Tak jestem w trakcie rozmów i jak wszystko menagerka Barbara Demczuk ustali dojdzie do tej walki w kwietniu ,dostałem zaproszenie i propozycje od Team SYLVY i wygląda na to ze tak bede walczył w Bostonie."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
ygg: pokud je to mířeno na mě, tak já jsem taky nenapsal, že mi z kontextu vyplývá regulérní MMA fight, nýbrž že spolu budou opravdu bojovat ..jak, kde, kdy, proč nebo zač jsem nespecifikoval :)

To nebylo na nikoho ... jen takový jazykový koutek:-))))), takže ne bojovat ale soutěžit, neboli se na nějaký fajt nemáme zrovna těšit .... spíš bych to tipoval na tuplák na ex

EDIT ... s Timem by to mohlo být zajímavé, ale tedy, jak mám mluvenou polštinu fakt moc rád, tak psaná je zvěrstvo neskutečné!!!! Nutno Mistru Janu přiznat, že těch pár století temna za to odstranění spřežek stálo
owar

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem to nevydržel a dal jsem to přeložit polákovi a ten mi tvrdí, že teda spolu budou fajtit při otvíračce tý pivnice a vzhledem k tomu, že to bude vysílat Canal+, to dává i smysl.
ygg

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
tak jsem to nevydržel a dal jsem to přeložit polákovi a ten mi tvrdí, že teda spolu budou fajtit při otvíračce tý pivnice a vzhledem k tomu, že to bude vysílat Canal+, to dává i smysl.

Vysílat to budou, ale v Polsku by s úspěchem vysílali i kdyby si Pudzian pral u potoka slipy

"Tego, że Mariusz Pudzianowski bez względu na formę pojedynku będzie chciał wygrać możemy być pewni."

Jak říkám, má polština je sice trochu rezavá ... i když díky Krkonoším a Tatrám to furt jde:-)))) ... ale tady se jasně píše, že ještě vůbec není rozhodnuté, v čem ti dva dobráci budou soutěžit. Ale hoooodně bych se divil, kdyby to mělo něco společného s MMA ... snad s výjimkou nějakého veřejného sparingu a podobně.

Nicméně je to fuk, počkáme a uvidíme, a upřímně, tohle je mi zcela u zadku .... na fajt s Timem se ale podívám rád a se zvědavostí.
owar

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja nevim, takhle mi to bylo prezentováno od člověka, kterej umí číst, psát i mluvit polsky..ale je to jedno, za ani ne dva týdny to budeme vědět jistě.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://mmajunkie.com/news/18126/strongest-man-mariusz-pudzianowski-announced-for-may-7-ksw-xiii-card.mma

citace:
The booking means a potential April 23 matchup with ex-UFC champ Tim Sylvia (25-6) is now unlikely.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
http://mmajunkie.com/news/18126/strongest-man-mariusz-pudzianowski-announced-for-may-7-ksw-xiii-card.mma

citace:
The booking means a potential April 23 matchup with ex-UFC champ Tim Sylvia (25-6) is now unlikely.

Pro náš škoda, pro Mariusze dobře, sice mohl na zemi něco vymyslet, ale spíš si myslim, že by dostal nehorázně na držku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Píšou tam i o tom Khalidovi, ten má být na té fajt kartě taky, ale soupeř mu zatím nebyl určen, stejně jako Pudzianovi.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 01, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Píšou tam i o tom Khalidovi, ten má být na té fajt kartě taky, ale soupeř mu zatím nebyl určen, stejně jako Pudzianovi.

tomu sem se divil, já myslel, že u je rozhodlí, že půjde s tim sádelníkem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten fajt AO s BR by mohl být zajímavý ....
owar

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
hmm..tos to teda rozsek
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
ygg napsal:
hmm..tos to teda rozsek

Koukám, že jsi mladej a nezkušenej .... já nenapíšu nic, vy tuplem, a Mirio bude mít pocit, že na jeho posty serem a přestane je sem posílat, a já budu vědět prd . Takhle aspoň ví, že to čteme a protože má dobré srdce, tak jej ten pocit pomoci bližnímu těší .

Ale zase mu moc lichotit, že je opravdu fajn, že to sleduje i za nás líné .... to by zpychnul
owar

PříspěvekZaslal: út březen 02, 2010 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: no oproti tobe (a Miriovi :)) jsme tu vsichni čistí jak lilie jo, ale ze tu ja mladý a nezkušený postuju desetkrát tolik článků a reprodukovaných informací nez kdokoliv jinej, tak to nic a vsichni na me serů jak na placatej míč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: