Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

So - volno

Ne - posilka

Veslo

MT: 2Z + 5x6x140 (nic extra, ale dalo se, na to, že v nohách a zádech byla ještě lehká svalovka a trochu míň síly)

BP: 2Z + 5x6x100 (konečně už to bylo rozumný, dám ještě jeden trenál na ujištění, a pak bude přidávání)

Bic s EZ: 1Z + 1x5x40 + 4x4+1x40 (4+1 znamená poslední opáčko cheating jako prase )

FT s EZ: 1Z + snad 5x5 (až6)x40 (nějak jsem se nemohl srovnat, připadalo mi, že je pravá strana těžší než levá a v tricech byla ještě lehká svalovka, pak jsem se akorát naštval, takže na houby)

Břicho

Přemístění: up to 5x70 (technika mi strašně lítá a nejde, možná budu muset vyzkoušet čelní dřepy, abych si činku dokázal na ramenech nějak srovnat, snad do měsíce nějak tu techniku zvládnu)

Odfláklej strečink.

Trenál ze začátku šel, z BP jsem měl po dlouhé době i radost, ale pak me naštval ten fr. tlak. Asi těch 40kg na ruce nechám nějakou delší dobu, aby se to srovnalo...
Při příchodu v posilce Draper, při odchodu začal ničit veslo a to jsem v posilce mohl být tak asi 120min.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Při příchodu v posilce Draper, při odchodu začal ničit veslo

:))
alespon nejaka radost z toho nudnyho a ospalyho treninku :)

citace:
ale pak me naštval ten fr. tlak. Asi těch 40kg na ruce nechám nějakou delší dobu, aby se to srovnalo...

jj vsiml jsem si zes tam lehce nervoval ale to ja taky
madball

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po - basket

Út - volno

St - posilka

Veslo

Dřep: 3Z + 7x5x140 (akorát, bez hrocení)

Lýtka: 2Z + asi 5x5x40 (váhu nechám asi delší dobu)

Shyby: asi 6x6 (cvik, kterej mě nebaví, protože mi nejde, někdy na něj budu muset zaměřit nějakej cyklusek)

Ramena na stroji: 2Z 5-7x5-8x55 (nějak jsem dneska doplňky moc neřešil, takže všechno až na dřepy... )

Spodní kladka: up to 5x115 (slušnej cheating, ale bralo, tak proč ne...)

Břicho

Nějakej lehčí strečink

Včera a dneska zas horší jídlo a spánek, takže jsem to nechtěl hrotit, hlavně odcvičit slušně dřepy, což šlo v pohodě, takže spokojenost. Draper má pravdu, bývá tam v poslední době ňák moc lidí.
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba dnes dopoledne uz se davali i ty cyklisticky skrinky, jak tam bylo narvano, coz jsem dopoledne myslim jeste nezazil ale zase tam chodi o to vic novych peknych bab:)
madball

PříspěvekZaslal: st březen 03, 2010 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
ale zase tam chodi o to vic novych peknych bab:)

na ty já koukat nesmím

celkem hodně jsem zvědavej na tvou změnu v tréninku, už se nemůžu dočkat, doufám, že pojedeš víc silověji, protože by mě zajímalo, co se v tobě skrývá. ale to samo záleží už jen a jen na tobě.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvni zmena bude ta, ze na chvili prestanu cvicit, protoze me uz brzy ceka operace kolene, abych uz konecne nepajdal a pak se uvidi, co budu moct ci nemoct.......urcite to bude neco rozumneho a i casove duvody me k tomu donuti. Samozrejme, ze kdybych mohl cvicit nohy, tak necvicim tak, jak cvicim ted. Ted budu ovsem rad, ze si diky te operaci odpocnu, coz vim, ze uz pomalu potrebuju.

edit: a nerikej, ze alespon jednim okem obcas nekouknes
madball

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čt - basket

Pá - posilka

Veslo

MT: 2Z + 7x5x145 (celkem v pohodě na to, že nohy a záda měly zas ještě lehkou svalovku (opět))

BP: 2Z + 6x6x100 (celkem to šlo, v poslední sérce v poslední opáčku lehká (nechtěná) dopomoc, ale co už, limit splněnej, takže příště zkusím 5x5x105, uvidím...)

Bic s EZ: 1Z + 5x5x40 (čekal jsem, že to bude horší)

FT s EZ: 1Z +5x5x40 (těžký jako prase, začla docházet síla)

Přemístění: up to 5x70 (už se mi zdála o něco málo lepší technika, ale určitě furt na h*vno)

Lehce břicho a strečink

Možná budu muset ubrat pracovní sérky, max. těch 5, abych snížil trošku objem a tělo stíhalo regenerovat, u FT začla docházet síla...Záchránilo mě asi 80g sachariďáku (musím dojet zbytek, co mám doma, ale lepší by bylo tak 100g glukáče...) a teď si dávám tak 200g špaget s hovězím a 200g sýra, tak aspoň něco na spaní
Možná hodím ještě nějaký bílkoviny a sachry, podle toho, jak žaludek vytráví...
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pry ze ja mam rychlej metabolismus..... (zavidim )
madball

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A pry ze ja mam rychlej metabolismus..... (zavidim )

netvrď mi, že po takovým objemu, co v tréninku dáváš, tak doma nevyprázdníš ledničku.
myslím si, že toho do sebe nacpeš na gramy určitě víc, jak já. navíc, když se flákám, jako třeba dneska, tak toho sním míň, než když něco dělám, prostě jím, jak si tělo říká + se snažím dodržovat to, co bych tak nějak měl. navíc někdy zas třeba kvůli práci nestihnu pořádný jídlo a skončím u meníčka, což je nic moc, jak všichni víme, ale lepší než nic.
závidět určitě nemáš co, obvzlášť ty ne, když na sobě máš míň než minimum tuku
ale je zas pravda, že nevím, co je si to hlídat váhu, ikdyž už proužky na tricálu vidět nejsou. uvidím, jak se to změní, až budu sportovat ještě míň, než teď...

...dalšího jsem nedal už nic, protože jsem nestih za hoďku vytrávit, ale ráno mě budil lehkej hlad
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

So - volno

Ne - Posilka

Veslo - obsazený, tak radši honem na dřepy, dokud můžu

SQ: 2Z + 6x6x140 (dneska už jsem konečně začal už trochu cítit i stehna)

Lýtka v sedě: 2Z + 5x5x40

BP: 20x70

Spodní kladka: up to 5x110 (lehčeji, bez hrocení, tak akorát)

Tlaky za hlavou na MP: up to 3x70 (pokud budu osu počítat za 10, asi PR, nevím, dlouho jsem to nejel, ale celkem mě to bavilo, příjemná změna, ještě, že bylo na stroji obsazeno...)

Shyby: 5x5 (nějak mě v poslední době nabaví a nejdou, asi je vyhodím, ikdyž vím, že je to dobrej cvik...)

Nějaký břicho (taky mě moc nebavilo)

Veslo (jen 3 minutky, ale musel jsem se aspoň trochu snažit, protože vedle mě sedl Draper, abych nebyl za úplný máslo, a tak jsem pak byl nějakej udýchanej, no jo, kondička nic moc...a Drape ještě k tomu nepoužívá nohy, ale tahá to jen celý zádama a to v poměrně velkým rozsahu a jede si svou 15tečku, takže respekt )

Lehce strečink.

Celkově až po shyby a břicho spokojenost.
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Veslo (jen 3 minutky, ale musel jsem se aspoň trochu snažit, protože vedle mě sedl Draper, abych nebyl za úplný máslo, a tak jsem pak byl nějakej udýchanej, no jo, kondička nic moc...a Drape ještě k tomu nepoužívá nohy, ale tahá to jen celý zádama a to v poměrně velkým rozsahu a jede si svou 15tečku, takže respekt )

Zachranila te pritelkyne nebo kdo to byl, kdyz videla, ze uz nemuzes a kdyz ti pak ubrala na vetraku z 10ky na 1ku Beztak jste to meli domluveny pro pripadnou situaci, ze tam budu veslovat vedle tebe

Jinak nechval me, neni za co (maximalne pouze za to, ze jsem si dal opet PR ) jen by me zajimala, jak moc u toho kulatim zada, kdyz uz jsi to nakousl
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jen by me zajimala, jak moc u toho kulatim zada, kdyz uz jsi to nakousl

na to odpovím trošku jinak. já když jsem se učil cvičit na spodní kladce, tak jsem se to snažil dělat podle všech možných návodů a doporučení. tzn. nepředklánět se a držet rovný záda, což víceméně jen vedlo k tomu, že jsem u tohoto cviku zapojoval hlavně ruce (měl jsem tam hodně lehkou váhu tenkrát). teď se snážím vysunout ramena co nejvíc dopředu i s předkolonem a díky tomu cítím mnohem víc, že se mi záda "protáhnou" a na konci i líp zatnou a přitom se snažit držet přirozený zakřivení páteře...
takže z mýho pohledu máš techniku v pohodě, spodní záda používáš určitě, ale 100% se nehrbíš nebo tak něco.
ale zas si pamatuju, jak si vedle mě jednou sedl veslař a řekl mi, že to nemůže vydžet, ale musí mi říct, že to dělám blbě (tak jsem pak kvůli tomu na chvíli přestal..), ale už si nepamatuju proč, takže se radši zeptej kida, jak by měl správnej pohyb vypadat
a navíc jsem nic nenakusoval, jen jsem tím chtěl říct, že máš hodně velkej rozsah pohybu, na to že nohy skoro nepoužíváš, bych řekl, že skoro stejně velkej rozsah jako já s nohama...

citace:
Zachranila te pritelkyne nebo kdo to byl, kdyz videla, ze uz nemuzes a kdyz ti pak ubrala na vetraku z 10ky na 1ku

to mě spíš trochu naštvala, protože nemám rád, když zabírám na "prázdno".
ale možná se s ní domluvím, aby to tobě přehodila na 10ku
btw. už mi připadá, že jsou concepty zas nějaký povolenější

znáš na veslu něco jinýho než PR?
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za vycerpavajici a celkem potesujici odpoved :) Vim, ze spodni zada pouzivam asi vice nez je treba, ale vubec me z toho neboli, takze to je snad trochu i ukazatel toho, ze to nejak moc technicky nakur*im :) Btw uz jsem to tu parkarat postoval, tady je celkem pekne instruktazni video.

citace:
to mě spíš trochu naštvala, protože nemám rád, když zabírám na "prázdno".
ale možná se s ní domluvím, aby to tobě přehodila na 10ku
btw. už mi připadá, že jsou concepty zas nějaký povolenější

znáš na veslu něco jinýho než PR?

no mne kdyby na to nekdo hrabl, tak ho asi zabiju, u veslovani je i zakaz na me mluvit :)
jinak nevim, ale asi se to zase povolovat bude. Kdyztak pridame na vetraku :) stejne uz to planuji posunout :)
Na to prave nechodim, tam jsem vesloval jen nedavno asi minutu nez se uvolnilo "me" leve,na ktere jsem zvykly, ale to prave mne pripadalo trochu lehci. Ty veslujes na obou, je tam rozdil znat?
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na to video urcite kouknu, az se natahne (mam zkurve*y adsl, ktery nejede ani tak, jak ma, tak pomalu prechazim na wifi, ktery by melo mit lepsi parametry, ale to je mimo tema...)

na obou nevesluju, praveze mne zas pripadalo tezsi to vpravo, tak chodim na nej. a vim, ze jak jsem jeste vlezl na to levy, nez to serizovali, tak zabiralo az od pulky a to mi celkem vadilo, takze fakt nevim, ja se stejne chodim jen protahnout na 3min., kdybych chtel valit delsi dobu, tak bud intervaly nebo lehci zatez

mimo reply:
B: 221, z toho ZB: 157
S: 611, z toho jednoduchy asi 220
T: 97 a bohuzel skoro vsechny zivocisny

edit: to by melo byt dnes vse, rek bych tak akorat...

zacinam trochu s hlidanim, ale moc tomu nedavam na presnosti, info z programku...
madball

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po - basket

Út - volno

St - posilka

Veslo

DL: 2Z + 6x6x145 (těžší, ale dalo se)

BP: 2Z + 5x105 + 6x4x105 (dneska po dlouhé době přidávání, po první 5ce mi bylo jasný, že by 5ky byly těžký, takže 4ky a to se dalo rozumně)

Bic s EZ: 4x10x35 (použil jsem jen jedny 15ti kg kotouče místo 10+5+2,5 a připadlo mi to nějaký hodně lehký...)

FT s EZ: 4x10x35 (stejně jako bic)

Nějaký to přemístění k 70kg, snažil jsem se to co nejlíp umístit na ramena, ale na houby, chce to trénovat a trénovat, snad se na nevy*eru.

Lehce břicho a strečink

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: