|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Jo, no. Mně to taky nejde, už jsem jim psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Footer

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 5:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 9:07 am Předmět: |
|
|
Ten žebříček nezohledňuje top organizace, ale i tak je fajn, že na českou mma scénu myslí. A tohle není poprvé.
BTW Footer - moc pěkné stránky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so březen 06, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so březen 06, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
tak tohle video verejnemu mineni o sportovcich tohoto typu moc neprida
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 06, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
hlavne me fascinujou ty komentare, jak tvrdi ze sou to vytluceny tupani, kdyz de ztoho jasne poznat ze si delaj prdel, tak kdo je pak blbej heh.. jinak ta kocka a jeji nozky _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: st březen 10, 2010 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tony-t
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
hehe, tak nakonec ty vtipy o jednom fightu za rok budou ubohou realitou.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Ať už jdou vážně do prdele! Když pominu, že Werdum není pro Fedora žádný soupeř (měl jít s Overeemem, přinejhorším s Rogersem), tak faktem zůstává, že M-1 je prostě nejdebilnější organizace pod sluncem. Horší jsou snad už jen sociální demokrati...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
ja zacinam mit takovej pocit jak kdyby to tady tim systemem jeden fight za rok s nakym tragedem chtel fedor dotahnout do konce kariery s tim ze bude neporazenej, kolik mu je 33? to bude takovejch 5-8 fightu a konec pratele..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | ja zacinam mit takovej pocit jak kdyby to tady tim systemem jeden fight za rok s nakym tragedem chtel fedor dotahnout do konce kariery s tim ze bude neporazenej, kolik mu je 33? to bude takovejch 5-8 fightu a konec pratele.. |
Myslim ze to nie je o tom, ze by to tak Fedor chcel....konieckoncov pre fightera nie je nioc moc mat zapas raz za dlhu dobu. Kazdopadne je to velka skoda, vhladom, ze je to best ever mma fighter. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ale je to i o Fedorovi. Ať mi nikdo neříká, že nejlepší fighter světa je takový pitomec, aby se nechal už x let tlačit od manažerů ke zdi. Vždyť už se mu všichni smějou a já se jim nedivím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
dobre ale on mohl zapasit v UFC a neudelal to.... kdyby chtel zapasit dal s tema nejlepsima tak zapasi ne?
EDIT:
to co se deje je proste strasny svinstvo a hlavne je to svinstvo vudci nam fanouskum to ze bojuje nejlepsi fighter vsech dob v beckovych organizacich s beckovejma zapasnikama me pekne sere. Ja si to pamatuju tak ze zapasnik chtel proste zapasit a nic jinyho ho nezajimalo bylo automaticky aby zapasil s lepsima a lepsima protivnikama, kdyby za zapas v UFC dostal 1000 dollaru tak nereknu ale zdaleka by to takhle nebylo, jenze Fedor zrejme nemusi nakrmit jen svoji rodinu jak rika ale cely M1. Rikejte si co chcete
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|