|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pepa

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle ted začnu tvořit. Materiál plus kotouče, investice zhruba 30papirovejch. Na obrazku jeste chybi par drobnosti jako hyperxtenzni lavicka, sedacka a pochopitelne zavazi, cinky,adaptery...
V panelaku jsem se ptal a mistnost bych mel mit na 99procent ale jestli ne tak tam budu muset misto kladky hodit opratku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Tak to je parádní posilka. Pak nezapoměn hodit fotky až to bude všechno hotové. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
Líbí se mi ty hackeny vzadu, ty se tak často v domácích posílkách nevidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: čt březen 04, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
Jojo jasne ze nahodim ale zatim je jen vymalovano :-) zitra zacne proudit matros a mesic to urcite potrva.
Hacken je jasna vec, plus se to da sklopit a bude z toho legpress, samozrejme to cele na loziskach. Pak tam bude klec, adapter na lytka ve stoje a bradla ktery se do ni vlozi, naproti tomu bench v sede+pritahy zhora k hrudniku, takove ty co se rozsirujou, ty predkopy jsou zase polohovatelny na zakopy a taky prez vrchni kladku pujdou zakopy v sede, pak samozrejme ty kladky vsemozne a videt tam neni multipress a polohovatelna lavicka. Pak nejaky ty doplnky a taky bych rad rotoped.
Nojo jeste jsem zapomel na chudinku pecdeck+deltdeck.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: pá březen 05, 2010 12:16 am Předmět: |
|
|
mutlipress? to snad nie, daj si tam klietku pekne, to bude aj konstrukcne jednoduchsie ako tie kolajnicky robit
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 6:54 am Předmět: |
|
|
Klec tam je, pokud dobře vidím. Mezi hackeny a předkopy.
Jinak Pepo, když to vidím, jak to máš připravené, napadají mě dvě věci.
1. Nechceš se tím živit, když jsi tak schopný?
2. Tak vlastně je ta otázka jen jedna :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 9:26 am Předmět: |
|
|
Jasne ze tam klec je a multak taky, a neni na nem nic sloziteho, jen 4 loziska po petistovce neni malo ale je zivot bez multipressu vubec mozny? :-D
Dik
Jo kdybych se tim mohl zivit, byl bych fakt stastnej clovek pac neco navrhovat a vyrabet me moc bavi. Blbe na tom je ze jak jsem se na to v zacatku vrhl, zaplavilo me tolik myslenek ze jsem prvni noc skoro nespal a mit to takhle furt...
Ale jako jo, fakt by me to bavilo ale delat to na kseft je asi uplne neco jineho, vsechno musi mit nejaky testy, schvaleni a podobne.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | | Jje zivot bez multipressu vubec mozny? :-D | Rozhodně ano. Místo MP bych volil pevnou lavici na šikmý bench hlavou nahoru. Ta v posilovnách téměr není a je to škoda. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Pepa napsal: | | Jje zivot bez multipressu vubec mozny? :-D | Rozhodně ano. Místo MP bych volil pevnou lavici na šikmý bench hlavou nahoru. Ta v posilovnách téměr není a je to škoda. |
Vsak ta samozrejme taky je a je i videt, bude stavitelna nahoru i dolu. Jinak ja teda multak mam rad, delam v nem dost tlaky na triceps, obcas normal bench, obcas ramena a jinde lytka v sede taky nedelam i kdyz myslel jsem ze udelam i lytka v sede ale neni uz misto a multak vyjde nastejno. Dneska jsem privalil vetsinu matrose tak jdu delat, mam hlavu jak micudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Ty vlastníš nějaké kovo obráběcí stroje a svářečku?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
Železu zdar (myslím něco jako ČSN 411523  ) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
Ja vlastnim akorat vrtacku a flexu, svarecku mam pujcenou, jedine co asi necham vyrobit jsou haky na multak, 28mm fakt nemam cim vrtat.
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: pá březen 05, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
Tak Pepo,návrh je opravdu pěkný,jsem zvědavý jestli se ti podaří dotáhnout do konce.Podle mých zkušeností to nebude tak rychle jak si představuješ.Ani tvůj rozpočet na takovou akci se mi nezdá moc reálný (cca 30.000,-),protože při dnešních cenách za materiál....
Hm,každopádně ti fandím a držím palce a počkám si na výsledek.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | | Ja vlastnim akorat vrtacku a flexu, svarecku mam pujcenou, jedine co asi necham vyrobit jsou haky na multak, 28mm fakt nemam cim vrtat. |
To ti asi stačit nebude, přinejmenším by to chtělo aspon soustruh s nějakým větším točným průmerem, když vidím co tam budeš mít za polotovary, frézka by taky nebyla od věci .
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: pá březen 05, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
Jo uz ted se to drobet prodrazilo ale zase jsem par tisic usetril na loziskach ktery mam zadarmo od kamose. Mozna to bude vic ale tak 32-35 max. Vetsinu m aterialu uz mam, ale co je dost drahy jsou presny kalibrovany roury po kterych budou behat zavazi na kladkach a vodici na multak tam je to stovka za metr...
Kazdopadne soustruh neni nejak potreba, ne ze by se nehodil ale volil jsem prumery lozisek podle trubek tak nemusim vicemene nic dodelavat.
Fotky urcite budou, nevim jestli chcete abych daval jednotlive veci postupne nebo pak vsechno najednou. Zacinam ted tema mensima pac na ty vetsi zatim neni matros,respektive ne vsechen.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|