|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so březen 06, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
80% protein od Weideru? Nečetl jsem všechny stránky topicu , ale nějaká extra kritika na něj snad ani být nemůže ne, když vidim tu cenu? _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 06, 2010 5:59 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | 80% protein od Weideru? Nečetl jsem všechny stránky topicu , ale nějaká extra kritika na něj snad ani být nemůže ne, když vidim tu cenu? |
Mas tu na vyber sposutu chuti, ja zkusil skoro vsechny a nikdy jsem nebyl zklaman, hlavne je na nem nejlepsi ta neuveritelna kremovitost a hustota, to se u proteinu zase tak nevidi.S pekne vychlazeny a s mlekem je to jak zmrzlina. Ovsem platis tu zbytece moc, tak kvalita cene az tak neodpovida, tady platis opravdu hodne za znacku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so březen 06, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
Jojo , je mi jasné.... ale můžu mít weidra o trošku levnějš :) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 09, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: st březen 10, 2010 1:50 pm Předmět: šampión |
|
|
zdarec lidi idem objednavat protak champion pure whey...ktoru prichut by ste mi odporucili? ktora vam najviac chutila?
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: st březen 10, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
Championa pure whey mam , ale bral bych spíše čokoládu. Teď mam sušenku s krémem a strašně rychle jsem se toho přepil. Vypil jsem teprve pul pixli a už mi moc ''nechutí''! Spíš tu čokoládu řikám :) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 10, 2010 2:12 pm Předmět: Re: šampión |
|
|
| hobbyt napsal: | | zdarec lidi idem objednavat protak champion pure whey...ktoru prichut by ste mi odporucili? ktora vam najviac chutila? |
čoko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: st březen 10, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
Před 5minutama mi přivezli PROTEIN Extrifit 80 od Ronnieho , tak se už těšim , až to rozbalim  Díky Ronnie ! _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: st březen 10, 2010 4:37 pm Předmět: sakjflaj |
|
|
diky chlapi ....pôjdem do tej čokolady:D
|
|
| nahoru |
|
 |
malex
|
Zaslal: st březen 10, 2010 6:05 pm Předmět: BSN |
|
|
co BSN? myslim, ze coko je super, rozpustnost take v poho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: st březen 10, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
Zdarec měl jste tu někdo Pharma Blend 6 HR s příchutí bílá čoko deluxe ? a zkušenosti? nebo radší vsadit na jistotu a sáhnout po belgicke čokoládě?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 10, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | | Zdarec měl jste tu někdo Pharma Blend 6 HR s příchutí bílá čoko deluxe ? a zkušenosti? nebo radší vsadit na jistotu a sáhnout po belgicke čokoládě? |
No to by mne taky zajimalo.....belgicka cokolada je naprosto vynikajci, bilou coko deluxe jsem nemel, nekdo rika, ze je vyborna nekdo ze nic moc, ale ty chute to je individualni zalezitost a tezko v tomhle radit. Chtelo by to nejprve vzorek, protoze kupovat cely pytel se mne nechce.
edit: jinak nechapu, co porad vsichni vidite na tech Championech _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 10, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Fexory napsal: | | Zdarec měl jste tu někdo Pharma Blend 6 HR s příchutí bílá čoko deluxe ? a zkušenosti? nebo radší vsadit na jistotu a sáhnout po belgicke čokoládě? |
No to by mne taky zajimalo.....belgicka cokolada je naprosto vynikajci, bilou coko deluxe jsem nemel, nekdo rika, ze je vyborna nekdo ze nic moc, ale ty chute to je individualni zalezitost a tezko v tomhle radit. Chtelo by to nejprve vzorek, protoze kupovat cely pytel se mne nechce.
edit: jinak nechapu, co porad vsichni vidite na tech Championech |
Mě osobně třeba champion čoko chutná víc jak Pharma Blend 6 HR belgická čoko, ale oba dva jsou velice kvalitní, chce to jen zkoušet a zkoušet, a potom si vybrat který je nej . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 12:13 am Předmět: |
|
|
A jak vis, ze jsou velice kvalitni? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 6:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|