| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Myslíte že má cenu se účastnit. |
| ano |
|
58% |
[ 10 ] |
| ne |
|
41% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stronger
|
Zaslal: so březen 06, 2010 12:08 am Předmět: Silový víceboj/má to cenu? |
|
|
Zdravim cvičim už nějaký rok ,chtěl bych zkusit nějaký závody v silovém víceboji ,ale nevim jestli sem na tom dobře silově.Chtěl poradit jestli má cenu se zůčastnit nebo ještě nějaký rok trénovat.
věk 20
váha 89-91 kg
výška 172 cm
výkony
Bench-press 130kg 1x
120kg 3x
110kg 6-8x
Mrtvý tah 150kg 1x
130kg 6x
100 kg+10x
Dřepy 146kg 1x
130 kg 3x
120 kg 6-8x
100 kg 15x
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so březen 06, 2010 12:27 am Předmět: |
|
|
nevim nevim, ja mam teda ty vykony hodne podobne jak ty, dam sice vic na MT ale zas min na bench. Ale silny si teda vubec nepripadam a ucastnit se silovych soutezi bych asi s takovyma vykonama nemoh. Ovsem zalezi taky v jake kategorii bys chtel soutezit.
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so březen 06, 2010 12:38 am Předmět: |
|
|
Myslis silovy trojboj?....Silovy viceboj je trochu neco jinaciho....
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: so březen 06, 2010 3:34 am Předmět: |
|
|
Myslim silový trojboj.Sem to špatně napsal.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so březen 06, 2010 7:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 06, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
Nebo si práskni nějakou pohárovku, tam nepotřebuješ ani registraci, a nemusí to být ani komplet trojboj ...
Výkony zatím neřeš, pokud tě to láká a baví, jdi a zkus to. Rozhodně tím nic nezkazíš. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so březen 06, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
To asi záleží co od toho taky čekáš, nebo jak moc vážně to chceš brát. Pak se to dá posuzovat jestli to má cenu. Když ti nevadí, že někam pojedeš a vůbec se neumístíš, nebo budeš třeba poslední, tak můžeš klidně jezdit. Já sem takhle byla minulej rok taky na pohárovkách, kam sem se jela spíš podívat, posbírat zkušenosti, zazávodit si, ale holt s žádnym umístěním se třeba počítat nedalo. Ale zrovna na bedny to asi není =)..
Ale taky záleží, jestli bys chtěl soutěžit v IPF, jestli chceš (nebo používáš) používat dresy. Dobrý je že si ještě junior  jestli tě to láká tak si nějakou soutěž zkus.. a nebo se jeď třeba na nějakou soutěž jenom mrknout.. jak to tam vypadá a jak to chodí .. kolik tam lidi zvedaj .. a uvidíš no =)... Však se můžeš podívat na různý výsledkový tabulky ze soutěží a posoudit jak by ses tam třeba umístil... nebo kolik se v tvý váhovce dává.. mě se to teď nechce hledat.. já mam zmapovaný spíš holky než kluky =)..
Ale kdyby ses rozhodl že jo tak přeju hodně zdraví a štěstí a ať se daří.. a nenech se těma číslama odradit _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: so březen 06, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Pokud chces zavodit ve slusne konkurenci nemas jinou alternativu nez delat lift pod IPF. Junior jsi do 23 let. Doporucuji ti si najit na svazovych strankach (http://powerlifting.cstv.cz) nejaky oddil pobliz a nechat se tam zapsat.
Bohuzel jsi uz zmeskal souteze jednotlivcu, resp. kvalifikaci na ne. Ale na zkusenou bys mohl odjet s nekym na podzim souteze druzstev.
Cisla zatim neres, lift je beh na dlouhou trat a to kolik zvedas ted neni az tolik dulezite.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so březen 06, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
benche dobre, mrtvola pridaj
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 08, 2010 7:27 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Jsou tu mezi námi tací, kteří si dělají osobáčky jak na běžícím pásu, a to na pokraji starobního důchodu |
Bejvavalo, ted zvazuju konec zavodeni kvuli chronickym problemum s ramenem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 08, 2010 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po březen 08, 2010 1:28 pm Předmět: |
|
|
DrLift tu ma dva profily? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 08, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | DrLift tu ma dva profily? |
Jj mam. Jsem zapomnel heslo a citil nutkavou potrebu neco napsat, pricemz jsem nevedel na jaky email jsem zaregistroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 08, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | drlift_ napsal: | | ygg napsal: |
Jsou tu mezi námi tací, kteří si dělají osobáčky jak na běžícím pásu, a to na pokraji starobního důchodu |
Bejvavalo, ted zvazuju konec zavodeni kvuli chronickym problemum s ramenem |
Až tak???? A co to koleno? |
Jj rameno stoji to za prd. Nedokazu se zbavit zanetu.
Koleno uz jen poboliva a nemuzu si na nej kleknout coz mne moc netrapi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |