LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
kamo krasny video : "zajimavosti teto trati je ksgrsskgrskss "
zajímavostí je, že dole je obří zatáčka, ve který je skokánek, co vede někam ze sjezdovky do zahrádek, takže když na něj skočíš, tak tě vyhodí z trati každopádně tohle je přesně ten kopec kde mě rozčiluje, že sem nestihl koupit on board kameru, protože je prudkej jako prase a mobilem to nezdokomentuješ
LJ

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
5 shybů
bench rehab 8x10x60kg
iso peckdeck rehab
stahování horní kladky rehab
veslování rehab

První trénink s plně uzdravenou rukou, po lyžařským maratonu fyzička v pohodě, síla nikde, ale nedá se svítit, strava je super, dneska jsem například obědval ve veganský jídelně rýžový nudle a soju , takže ze mě za chvilku bude zase godzilla .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
výklus k žižkovi, po kopci, z kopce, po okolí kolem boulevard du koněvova, 30 minut

Lehkej výklus, žádná únava, příjemný tempo, venku je dobrej vzduch na klusy .
LJ

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench up to 85kg
iso peck deck up to 70kg
stahování horní kladky paralel up to 60kg
stahování tricepsové kladky up to 30kg

Lehkej svižnej trénink, moc jsem nespal, tak aspoň takhle.

Na oživení momentka ze slunného Irska
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
na kopec, po kopci, z kopce, po rovince - 30 minut lehkej výklus

Včera pohodovej výběh, žádný stresy fyzička docela v klídku, dneska by mělo padnout fitko .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovna
7 shybů
bench up to 90kg
tlaky s JR na ramena 3x8x22,5kg
veslování s oporou hrudníku 3x15 rehab

Klasický svižný večerní cvičení, ještě párkrát a udělám zase 10 shybů naráz což je fajn, TH lehce přes 100kg, nic zásadního.
LJ

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh
na kopec, po kopci, z kopce, po rovince - něco pod 30 minut, lehkej výklus, totožný jako minule, jenom o hodinu později tj. asi ve 2 ráno

Docela fajn se mi tím mírným tempem běhá, délka 3,5km cca, musím si najít delší trasu.
LJ

PříspěvekZaslal: so březen 20, 2010 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lyžovánky
3 dny lyžovánek v Česku, Špindl. Sníh je lehce zmoklej, měkkej, je ho dost, je teplo. Ale všude sou boule a je to docela náročný na nohy a zadek upérovat je, nejlepší svah je černej Svatej Petr, kde aspoň jezdí málo lidí a nepadá jich tolik pod nohy . Nicméně se mi jenom potvrdilo, že v Česku se nedá moc dobře lyžovat, na to že tohle má bejt jedno z nejlepších středisek je to prostě zoufalost. Pokusím se klasicky natočit nějaké video .
LJ

PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze sobotního lyžování natažená prdel jako kráva, hlavně že sem skákal boule . Dneska pršelo, takže jdu jezdit zase zítra, nicméně jinak smysluplnej program:

13.30 budíček
14.00 300g kravskej stejk
15.00-16.00 plavání, sauna
16.30 losos
19.00 vepřovej stejk
19.30-22.30 bowling - 80 hodů, 11kg/12kg koule
23.00-3.00 tanečky

Aktuální neforma/cca 100kg. Je to příslib do budoucna .
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 24, 2010 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench up to 90kg
iso peckdeck up 5x85kg (plnej kotel)
stahování horní kladky rehab
stahování tricepsové kladky rehab

V pondělí asi 4 hodiny na lyžích a azzurro takže super. Včera únava a spánek, dneska opět klasicky intenzivní a krátký fitko. Asi si kvůli morálce a motivaci najmu trenéra, protože jinak to nikam nepovede.
LJ

PříspěvekZaslal: ne březen 28, 2010 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtvrtek
sauna, bazén, opalování na střeše

Ve čtvrtek sem si skočil relaxačně na 3 hodinky odpočnout na sluníčko, serotonin je potřeba!

Zítra zase back to the gym, až přiletím z tajemné země na fotce

LJ

PříspěvekZaslal: čt duben 01, 2010 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 10x10x50kg
tlaky na ramena na stroji 5x10
veslování 3x15

Jemnej a citlivej trénink po pauze , fajn, od příštího týdne mám v plánu trenéra .
LJ

PříspěvekZaslal: út duben 06, 2010 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink v neděli
bench up to 100kg
tlaky s JR 3x10x25kg
stahování horní kladky up to 5x60kg

Na benchi menší faux pas, když sem tlačil stovku tak sem to poslal moc k hlavě a nahoru mi to pak šlo docela pomalu, kluk vedle co po mně pokukoval se neudržel a přiběhl mě hned jistit, naštěstí to nevzal a nevytáh za mě, ale i tak to bylo nepříjemný .

Fitko, plavání, sauna
bench na šikmé up to 2x85kg
chestpress

Dneska klasickej relax, na rozehřátí sem si dal stroj na šlapání na kole rukama, v programu sem nastavil obtížnost 30/30, ale podle křivky kdy stroj čím dýl člověk šlape během 4 minut plánu tím těžší to je, tak po 2,5 minutách kdy to bylo už jak šlapat beton sem to vzdal, protože už sem neudržel rychlost jakou mi ten program hlídal...příště dám menší obtížnost .
LJ

PříspěvekZaslal: čt duben 08, 2010 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink
bench 3x10x60kg
tlaky s JR 4x10 rehab
veslo 5x20 rehab

Dneska lehkej protahovací trénink jak mám ve zvyku, nějak mě bralo zápěstí. Venku je krásně, začal sem tak před 14 dnama chodit každej den na oběd do úžasný francouzský restaurace (Lardoisse na Londýnské), každej den tam sedím na zahrdádce a culím se na sluníčko, serotin dělá divy . V pondělí konečně otvíráme novej obchod v Praze a pak se dám do sportování pořádně.
LJ

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink, plavání, sauna
1500m běh
tricepsový bench na šikmé up to 95kg PR
pulldown up to 5x65kg
bic.zdvihy s kladkou up to 5x35kg

Dneska pohodička, bench s rezervou, bic. zdvihy měly takovou tu těžší kladku, takže to šlo. Co mě ale nemilo překvapilo byl průjem pár hodin po tréninku , poslední tři jídla byly protein, kotejl zmrzlina acaí mango med a sushi v all you can eat stylu, kolega měl to stejný a nic, tak nevím kde se stala chyba, asi karma .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: