| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Myslíte že má cenu se účastnit. |
| ano |
|
58% |
[ 10 ] |
| ne |
|
41% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stronger
|
Zaslal: po březen 08, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
mysH:
Závodit mě celkem baví hlavně bych se porovnal s někym jak na to sem a možná bych potkal někoho kdoby mi i poradil jak se zlepšit atd.
Dresy nemám a ani nevím jak vypadaji (jestli by si měl odkaz jak vypadaji),bandaže mám klasický z boxu od Piran sport 4 metry (to se budou asi u troj boje použivat jiné ?)
Bez dresů se dá takě závodit ?
Jinak sem registrovaný pod IFBB,ale to asi žádné plus nebude.
O tu licenci můžu zažádat na té stránce powerliftingu ?
ygg:
Pohárovky se jezdí jak a kde?Nevíš kolik se tam zvedá?
gollenka:
Díky za podporu.
Drlift:
Co sem koukal tak nejbližší oddíl je v Plzni a to je 70 km od domova.
A u nás v posilce nikdo nevzpírá nedělá trojboje ,ani kulturistiku zavodně.
Jinak sem dřív dělal klasickou kulturistiku splity,dvoufazovy tréningy atd.
Dneska sem přešel na fullbody (asi)jezdim jen bench,mrtvý tah a dřepy.
A výkony byli 1x140kg bench
1x156 kg dřep
1x160kg mrtvý tah (ty mi nejdou uz na 150 sem mel problémy.
Jinak je rozdíl ,když je soutěž jestli někdo děla klasický MT nebo sumo MT ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
gollenka

|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
... na závodech je jedno jestli půjdeš mrtvolu sumo nebo klasikou... je to jen na tobě jakej styl zvolíš...
a určitě můžeš závodit bez dresů.. ale je to docela nevýhoda... ale dá se... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | ... na závodech je jedno jestli půjdeš mrtvolu sumo nebo klasikou... je to jen na tobě jakej styl zvolíš...
a určitě můžeš závodit bez dresů.. ale je to docela nevýhoda... ale dá se... |
Opravdoví hardcoreři, jako jsme my s Leňou závodí i proti dresařům bez nich... samo sebou je to nevýhoda...ale na začátek... proč ne...:)
Jinak jsou i závody, kde jsou přímo dresy zakázané... jukni na raw trojboj, je tu v sekci powerlifting info:) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | ... na závodech je jedno jestli půjdeš mrtvolu sumo nebo klasikou... je to jen na tobě jakej styl zvolíš...
Je třeba sumo MT lehčí než klasický MT ,nebo to vyjde na stejně?
A jaká je nevýhoda závodit bez dresů?
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | gollenka napsal: | ... na závodech je jedno jestli půjdeš mrtvolu sumo nebo klasikou... je to jen na tobě jakej styl zvolíš...
A jaká je nevýhoda závodit bez dresů? |
při sumu máš kratší dráhu takže je teoreticky lehčí.. záleží jak se v něm budeš umět srovnat.. když se dobře naučíš sumo měl bys mít podle mě výhodu....
Jak říká Pavla.. jsou i soutěže kde jsou bez dresů všichni a tam je to ok.. a pak soutěže kde je většina v dresech.. a tam je to nic moc, jít bez dresů... ale jak říkam .. já zátim v dresu nezávodila.. ale začnu už teď.. ono to dost dobře nejde.. jaká je nevýhoda závodit bez dresů?... no docela velká ... jsou to speciální dresy který ti pomůžou a zvýšej ti výkonnost.. a když pomůžou soupeřům.. a ty si je nevezmeš tak to je vidět no... =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
| gollenka napsal: | | Stronger napsal: | | gollenka napsal: | ... na závodech je jedno jestli půjdeš mrtvolu sumo nebo klasikou... je to jen na tobě jakej styl zvolíš...
při sumu máš kratší dráhu takže je teoreticky lehčí.. záleží jak se v něm budeš umět srovnat.. když se dobře naučíš sumo měl bys mít podle mě výhodu....
Jak říká Pavla.. jsou i soutěže kde jsou bez dresů všichni a tam je to ok.. a pak soutěže kde je většina v dresech.. a tam je to nic moc, jít bez dresů... ale jak říkam .. já zátim v dresu nezávodila.. ale začnu už teď.. ono to dost dobře nejde.. jaká je nevýhoda závodit bez dresů?... no docela velká ... jsou to speciální dresy který ti pomůžou a zvýšej ti výkonnost.. a když pomůžou soupeřům.. a ty si je nevezmeš tak to je vidět no... =) |
A pří sumo MT na závodech zaleží na tom jak jsou nohy vzdáleny od sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 08, 2010 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | gollenka napsal: | | Stronger napsal: | | gollenka napsal: | ... na závodech je jedno jestli půjdeš mrtvolu sumo nebo klasikou... je to jen na tobě jakej styl zvolíš...
Jak říká Pavla.. jsou i soutěže kde jsou bez dresů všichni a tam je to ok.. a pak soutěže kde je většina v dresech.. a tam je to nic moc, jít bez dresů... ale jak říkam .. já zátim v dresu nezávodila.. ale začnu už teď.. ono to dost dobře nejde.. jaká je nevýhoda závodit bez dresů?... no docela velká ... jsou to speciální dresy který ti pomůžou a zvýšej ti výkonnost.. a když pomůžou soupeřům.. a ty si je nevezmeš tak to je vidět no... =) |
A pří sumo MT na závodech zaleží na tom jak jsou nohy vzdáleny od sebe. |
Ne... je to na Tobě... Každému vyhovuje něco... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út březen 09, 2010 12:35 am Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | mysH:
Drlift:
Co sem koukal tak nejbližší oddíl je v Plzni a to je 70 km od domova.
A u nás v posilce nikdo nevzpírá nedělá trojboje ,ani kulturistiku zavodně.
|
To je jedno jak daleko to mas. Jde jen o to, abys byl nekde registrovany.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 09, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
stronger: stahni si jeste nejaky videa ze zavodu (youtube) a koukni se jak ty cviky maji vypadat. Treba vypadnout na maly hloubce u drepu by byla skoda.
Zavody si zkus, aspon uvidis jaky to je a jestli te to vubec bude bavit. A teprve pak asi res pripadne dresy ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: út březen 09, 2010 7:37 am Předmět: |
|
|
A nechceš si na zkoušku prubnout open závody co budou příští měsíc v Praze? Okoukneš to, uvidíš jak to dělají druzí, testneš si maxima. Podle mě je to perfektní příležitost vyzkoušet si svoje možnosti navíc s kvalitním jištěním a s kvalitním nářadím, jediné co k tomu potřebuješ je pár kaček za startovné/pojištění a podkolenky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Reichenberk napsal: | | A nechceš si na zkoušku prubnout open závody co budou příští měsíc v Praze? Okoukneš to, uvidíš jak to dělají druzí, testneš si maxima. Podle mě je to perfektní příležitost vyzkoušet si svoje možnosti navíc s kvalitním jištěním a s kvalitním nářadím, jediné co k tomu potřebuješ je pár kaček za startovné/pojištění a podkolenky. |
Ty open závody jsou,kdy přesně a kde v Praze.Nebo jestli máš nějaký odkaz.Bych je zkusil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stronger
|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | stronger: stahni si jeste nejaky videa ze zavodu (youtube) a koukni se jak ty cviky maji vypadat. Treba vypadnout na maly hloubce u drepu by byla skoda.
Zavody si zkus, aspon uvidis jaky to je a jestli te to vubec bude bavit. A teprve pak asi res pripadne dresy .. |
S technikou problemy nemám to už třeby cvičim asi 2 roky a jezdim je uplně dolu co to jde.Akorát u benche občas udělám most ,ale to se doladí ještě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:56 am Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | Reichenberk napsal: | | A nechceš si na zkoušku prubnout open závody co budou příští měsíc v Praze? Okoukneš to, uvidíš jak to dělají druzí, testneš si maxima. Podle mě je to perfektní příležitost vyzkoušet si svoje možnosti navíc s kvalitním jištěním a s kvalitním nářadím, jediné co k tomu potřebuješ je pár kaček za startovné/pojištění a podkolenky. |
Ty open závody jsou,kdy přesně a kde v Praze.Nebo jestli máš nějaký odkaz.Bych je zkusil. |
http://powerlifting.ronnie.cz/c-6486-narodni-pohar-v-raw-silovem-trojboji-2010-pozvanka.html
|
|
| nahoru |
|
 |
LuckaSvecova

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | mysH napsal: | stronger: stahni si jeste nejaky videa ze zavodu (youtube) a koukni se jak ty cviky maji vypadat. Treba vypadnout na maly hloubce u drepu by byla skoda.
Zavody si zkus, aspon uvidis jaky to je a jestli te to vubec bude bavit. A teprve pak asi res pripadne dresy .. |
S technikou problemy nemám to už třeby cvičim asi 2 roky a jezdim je uplně dolu co to jde.Akorát u benche občas udělám most ,ale to se doladí ještě. |
Vsak v mostovani neni problem. Vetsina lidi z mensich vahovek a skoro vsechny zeny mostujou. A navic tady na tech zavodech nejsou povinny ani paty na zami, jak je to v IPF.
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: po leden 07, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, jestli vidím dobře... Jak tady už dříve někdo postnul http://powerlifting.cstv.cz/nominace/2010/trojboj-juniori.htm
Chápu dobře, že to je republíka ? Protože dorostenci do 75kg (což bych se také vešel, trochu shodit) tak má první dohromady max 465. Já bych byl schopný dát Bench - 100kg, dřep 150kg a MT taky 150kg, to mi dělá 400kg bez dresu... To nějak nechápu, jsem ročník 94, to bych to klidně i zkusil kdybych se dostal tak daleko :D Nebo jsem to pochopil špatně ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |