|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 7:50 am Předmět: |
|
|
Já osobně s Championem nikdy žádný problém neměl _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
zlevnili Promil 65 2,5 kg na Kč 750, je čas přikoupit zásoby...
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | cipinek napsal: | zlevnili Promil 65 2,5 kg na Kč 750, je čas přikoupit zásoby... |
Měl si ho už někdy? Je dobrej? Já taky přemýšlím, že bych jich pár koupil, ale po investici do Extrifitu, kterej jsem musel pít s přemáháním jakej to byl hnus, se docela bojím zkoušet něco novýho. |
Mne osobne proteiny od Promilu chutnaji velmi diky vetsi kremovosti a penitosti oproti treba Championu a Matrixu. Je pravda, ze jeho rozpustnost je horsi, ale neni to nic neresitelneho, staci trochu vice protrepat sejkrem. Co se tyka kvality, tak je to takovy lepsi prumer, zadny zazrak typu Extrifit :), ale ani zadna sracka. Myslim, ze Promilem nic nezkazis, je to takova ceska klasika a hlavne si na nic nehrajou, nepisou na obal kraviny, nemaji stupidni reklamy atd...a take nutno dodat, ze se za posledni dobu dost zlepsily, co si pomatuji jejich vyrobky par let zpatky, tak ted jsou po vsech strankach o uroven vyse _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Politolog napsal: | | cipinek napsal: | zlevnili Promil 65 2,5 kg na Kč 750, je čas přikoupit zásoby... |
Měl si ho už někdy? Je dobrej? Já taky přemýšlím, že bych jich pár koupil, ale po investici do Extrifitu, kterej jsem musel pít s přemáháním jakej to byl hnus, se docela bojím zkoušet něco novýho. |
Mne osobne proteiny od Promilu chutnaji velmi diky vetsi kremovosti a penitosti oproti treba Championu a Matrixu. Je pravda, ze jeho rozpustnost je horsi, ale neni to nic neresitelneho, staci trochu vice protrepat sejkrem. Co se tyka kvality, tak je to takovy lepsi prumer, zadny zazrak typu Extrifit :), ale ani zadna sracka. Myslim, ze Promilem nic nezkazis, je to takova ceska klasika a hlavne si na nic nehrajou, nepisou na obal kraviny, nemaji stupidni reklamy atd...a take nutno dodat, ze se za posledni dobu dost zlepsily, co si pomatuji jejich vyrobky par let zpatky, tak ted jsou po vsech strankach o uroven vyse |
proteinu 65 od Promilu jsem sežral desítky kilogramů, kupuji vždy velké 2,5 kg balení, dříve 3 kg, jahoda a čokoláda je naprosto vymazlená, ještě jsem neměl nugát, asi zkusím teď, banán a vanilka už jsou na můj vkus moc sladké, ale Draper by si je určitě ještě přisladil, no sračka, no plyny, můžu vřele doporučit, jasná koupě tohoto týdne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
| citace: | | ale Draper by si je určitě ještě přisladil |
jj ja si prislazuju vsechny proteiny jednak prichutema z 4fitness a jednak i sladidly _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
Promil 65 jednoznačně mohu doporučit. Pokud ti nevadi prašnost a hodně pěny.
Nejlepši je asi vanilka a čokolada. Jahoda banan nic moc bych řekl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:47 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | A jak vis, ze jsou velice kvalitni? |
Pro mě jsou velice kvalitní ve smyslu, chuti (především), rozpustnosti a nepěněním . Ochutnal jsem Championa, a Promil (Laktofit) jsem už skoro nemohl vzít do huby, zazačátku jsem nenadával, ale to pěnění je něco hroznýho, když z 0.3l mléka by to vypění v šejkru na 0.6l, to piju jen pěnu. Takže promil už nikdy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:02 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Extrifitu, kterej jsem musel pít s přemáháním jakej to byl hnus, |
Já mam od Ronnieho EXTRIFIT vanilku a chuťově dost dobrý. Ale chuť jako taková mi dává pocit , že bych se toho hned přepil. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:02 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Draper napsal: | | A jak vis, ze jsou velice kvalitni? |
Pro mě jsou velice kvalitní ve smyslu, chuti (především), rozpustnosti a nepěněním . Ochutnal jsem Championa, a Promil (Laktofit) jsem už skoro nemohl vzít do huby, zazačátku jsem nenadával, ale to pěnění je něco hroznýho, když z 0.3l mléka by to vypění v šejkru na 0.6l, to piju jen pěnu. Takže promil už nikdy. |
ale prosím tě, 65 o které se tady bavíme je lety prověřená kvalita a ta nepění, ano relativně "nová" 80 pění jako prase, tu už si nekoupím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:23 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Frozz. napsal: | | Draper napsal: | | A jak vis, ze jsou velice kvalitni? |
Pro mě jsou velice kvalitní ve smyslu, chuti (především), rozpustnosti a nepěněním . Ochutnal jsem Championa, a Promil (Laktofit) jsem už skoro nemohl vzít do huby, zazačátku jsem nenadával, ale to pěnění je něco hroznýho, když z 0.3l mléka by to vypění v šejkru na 0.6l, to piju jen pěnu. Takže promil už nikdy. |
ale prosím tě, 65 o které se tady bavíme je lety prověřená kvalita a ta nepění, ano relativně "nová" 80 pění jako prase, tu už si nekoupím... |
Jo myslel jsem 80tku, už nikdy víc _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
marecek15
(ban)
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:34 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | zlevnili Promil 65 2,5 kg na Kč 750, je čas přikoupit zásoby... |
no to je teda terno. Smartlabs Chow v akci 2x, cena skoro stejna, 70% a rozpustnost spickova a nepeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 12:03 pm Předmět: |
|
|
| marecek15 napsal: | | cipinek napsal: | zlevnili Promil 65 2,5 kg na Kč 750, je čas přikoupit zásoby... |
no to je teda terno. Smartlabs Chow v akci 2x, cena skoro stejna, 70% a rozpustnost spickova a nepeni. |
ano, pro mě to terno je, rád podpořím českého výrobce, který zaměstnává české lidi, jsem nacionálně uvědomělý, nechovám se jako politici, kteří včera měli v debatě s Václavem Moravce plnou hubu keců, ostatně stejně jako oslovení lidi o tom, jak by rádi kupovali české výrobky a skutek utek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
| marecek15 napsal: | | cipinek napsal: | zlevnili Promil 65 2,5 kg na Kč 750, je čas přikoupit zásoby... |
no to je teda terno. Smartlabs Chow v akci 2x, cena skoro stejna, 70% a rozpustnost spickova a nepeni. |
Jo takovy chow oriskova cokolada po vyraznem prislazeni a zahusteni ujde, ale na Phd nebo Weidera nema a mozna ani na ten Promil:) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|