|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
Jako fanouška mě to samozřejmě sere. HODNĚ!
Na druhou stranu, on má prostě ještě tak 3-5 let možnost vydělávat prachy, které mu (včetně jeho rodiny) musí vydržet na zbytek života. Takže to šmoulí tak, jak si myslí, že se mu to nej vyplatí. Jestli je to zrovna tohla ta nej metoda, to ví Bůh, my navíc prd víme, jak moc se mu tahle taktika vyplácí, resp. z čeho všeho má prachy a kolik. Ale za debila, který by nevzal kontrakt s UFC, kdyby se mu to vyplatilo, jej nepovažuji.
Prostě pro nás je to zábava a baví nás na to čumět .... pro něj je to dnes už hlavně práce a zdroj obživy. A já se klidně přiznám, že kdybych měl u Whita třeba 5 mega za 3 roky (a on si navíc na rozdíl od takovéhe Randyho či Chucka na prachy z reklam nepřijde), a s M-1 si přišel třeba na 8-10, tak taky sedím v Oskole. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:25 pm Předmět: |
|
|
Nevěřím tomu, že mu blbá smlouva s M-1, kdy se pere v b-lize, s b-fighterama nese nějak výrazně více, než by dostal kdekoli jinde. Jenže tam by po něm asi chtěli, ať se někdy do toho ringu i postaví, což Stříkejforce asi nepotřebuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 10:42 pm Předmět: |
|
|
Mirio:
Přesně tak. Ty peníze nepadají odněkud z Marsu jak si myslí Ygg  , ale je je možné získat jenom z TV práv, vstupného, případně od sponzorů. Objem těchto peněz je logicky přímo úměrný atraktivitě a počtu zápasů a v neposlední řadě dobrým marketingem organizace. Prostě za jeden zápas za rok s B fighterem v B organizaci nemůže dostat ani zlomek toho co za 2-3 top zápasy ročně v UFC.
Btw. ten Fedorův management je jen sebranka trapných amatérů. Když jsem viděl videorozhovor s Finkesteinem (nebo jak se jmenuje) na Sherdogu kde mu museli otázky překládat do ruštiny, tak jsem nevěřil vlastním očím (uším).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:43 pm Předmět: |
|
|
Práve preto nie je best mma fighter ani zdaleka, bojovnik, ktorý sa hlavne stará aby sa postaral o rodinu etc.? prosííím? nie je naj bojovník sveta - to sú tí, ktorí hladajú výzvy a idú vpred - A. Silva, GSP, BJ a dalsí, ci su undefeated alebo nie nehrá až takú rolu pre mna. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 12:22 am Předmět: |
|
|
nevim jestli to sem uz nekdo psal ale Barnett podepsal s DREAM a mozna uz 22. bude v DREAM 13 ale na zadne fightcard jsem ho napsanyho nevidel.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 1:37 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Mirio:
Přesně tak. Ty peníze nepadají odněkud z Marsu jak si myslí Ygg , ale je je možné získat jenom z TV práv, vstupného, případně od sponzorů. Objem těchto peněz je logicky přímo úměrný atraktivitě a počtu zápasů a v neposlední řadě dobrým marketingem organizace. Prostě za jeden zápas za rok s B fighterem v B organizaci nemůže dostat ani zlomek toho co za 2-3 top zápasy ročně v UFC.
Btw. ten Fedorův management je jen sebranka trapných amatérů. Když jsem viděl videorozhovor s Finkesteinem (nebo jak se jmenuje) na Sherdogu kde mu museli otázky překládat do ruštiny, tak jsem nevěřil vlastním očím (uším). |
Tygře, netušil jsem, že děláš Fedorovi teď private-banking, takže víš kolik mu co hodí a kde by kolik měl . Nicméně v tom případě s Miriem tvrdíte jedno .... že je prostě tak blbej, že sedí doma v Oskole za málo, když by mohl v UFC vydělávat mnohem víc. Nebo si myslíte, jak Mirio naznačuje, že raději bude mít málo ... a jeden fajt ročně ... než hodně, za ty cca 3 ročně. No, já vám to brát nebudu, ale já Fedora za takovýho idiota fakt nemám.
To Turakam .... já na tyhle superlativy nějak nedám. Prostě je fajter a má ty výsledky, jako má .... stejně jako GSP nebo Silva a další. Proč kdo do toho ringu leze či neleze, na tom hovno záleží. Záleží jen na tom, komu na konci fajtu zvednou ruku ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 7:24 am Předmět: |
|
|
Musim se zastat Ygga. Fedor je legenda a urcite nevydelava prachy jen zapasenim. Pokud by prohral nejakym nedopatrenim treba 2 zapasy je dost dobre mozny, ze by kouzlo legendy a nejvetsiho bojovnika prestalo fungovat a penize z jinych aktivit nez zapaseni by dost znatelne ubylo.
Proc by mel riskovat ztratu povesti a prijit o prachy, kdyz si muze zazapasit proti slabsimu souperi. Navic vic zapasu=vetsi sance se zranit a definitivne skoncit. Tak nejak mi vychazi, ze z ohledu na zabezpeceni jeho rodiny je zpusob jakym to dela nejspis vyhodnejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:13 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Nicméně v tom případě s Miriem tvrdíte jedno .... že je prostě tak blbej, že sedí doma v Oskole za málo, když by mohl v UFC vydělávat mnohem víc. Nebo si myslíte, jak Mirio naznačuje, že raději bude mít málo ... a jeden fajt ročně ... než hodně, za ty cca 3 ročně. No, já vám to brát nebudu, ale já Fedora za takovýho idiota fakt nemám. | Netvrdíme, že sedí doma za málo (aspoň já teda ne), ale že sedí doma za to samé, co by mu dali kdekoli jinde, ale jako "bonus" by po něm chtěli i zápasy, což se mu asi nelíbí, tak radši půjde s Werdumem a když prohraje, bude v prdeli úplně. :-) Já tuhle, přizdisráčskou filozofii prostě nesnáším.
Podívej se na Noga - pere se dál a dál v UFC (i když prohrává!), přesto, že v japonsku by ho nosili na rukách, dali mu krásné prachy a soupeře, s kterýma by neprohrál do konce kariéry.
To je srdce bojovníka a ne to, co předvádí věčně vysmátý Fedor. Dokázal toho hodně, nejvíce ze všech, ale už je na čase to opět potvrdit!
| ygg napsal: | | To Turakam .... já na tyhle superlativy nějak nedám. Prostě je fajter a má ty výsledky, jako má .... stejně jako GSP nebo Silva a další. Proč kdo do toho ringu leze či neleze, na tom hovno záleží. Záleží jen na tom, komu na konci fajtu zvednou ruku ... | Právě, že podle mně výsledky v poslední době nemá. MMA record za posledních 5 zápasů a 3 (!!!) roky. 5-0-0, soupeři - Rogers, Arlovski, Sylvia, Choi, Lindland. Tak co je tohle za výsledky top fightera všech dob...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
To mirio ... TOP fajter všech dob ... no, já nevím, mně to přišlo vždy jako fráze. Ne u Fedora ale obecně u všech sportů, od tenisu až po šachy.
Jinak jak jsem psal, pointa je v tom, že buď je blbej a nechá si utíkat prachy, což se mi nezdá, nebo si i tímto způsobem "fungování" přijde minimálně na to samé, co by si přišel v UFC (i když Tygr tomu odmítá uvěřit  ), a potom to chápu. Navíc my tady všichni víme hovno o tom, jaké příjmy, od koho, a z čeho má .... zejména v Rusku nikdy nevíš.
A ještě jednou ... ano, jako fanouška mě to hodně sere ... ale prostě si uvědomuji, že jednak je to jeho živobytí, takže musí počítat, a jednak akceptuji to, že ze mně (a koneckonců i z nás všech tady), má velké hovno, takže se nějak necítím povolán a oprávněn jeho počínání nějak kritizovat. Prostě dělá co se mu jeví jako pro něj optimální .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 9:48 am Předmět: |
|
|
ygg:
Nemusím být zrovna Fedorův účetní abych věděl, že z hovna prostě bič neupleteš. Hergot však jsi ekonom néé  ? Jakým zázrakem by se ty obrovské peníze za ten jeden B-fight ročně ve strikeforce měly objevit? Finanční perpetuum mobile yggu neexistuje a jestli jo, tak ho krom Goldman Sachs nikdo jiný nevlastní  Jsou v podstatě jen tři možnosti :
1) Fedor nechce z nějakého důvodu zápasit často a s těmi nejlepšími. Tento důvod ovšem logicky nemůže být finanční a už vůbec ne sportovní. Třeba má rád více volnosti, klidu, času s rodinou a je ochoten tomu obětovat i (velkou) část potenciálních výdělků.
2) Fedor je nesvéprávný idiot ve vleku svého pseudomanagementu.
3) White je na rozdíl od pánů ve Strikeforce šílený kapitalista který si nechává 90% zisku.
Potom můžeme hloupě konspirovat jako že Fedor se bojí, Fedor má bohatého mecenáše který nechce aby zápasil atd.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne pá březen 12, 2010 10:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | ygg:
Nemusím být zrovna Fedorův účetní abych věděl, že z hovna prostě bič neupleteš. Hergot však jsi ekonom néé ? Jakým zázrakem by se ty obrovské peníze za ten jeden B-fight ročně ve strikeforce měly objevit? Jsou v podstatě jen tři možnosti :
1) Fedor nechce z nějakého důvodu zápasit často a s těmi nejlepšími. Tento důvod ovšem logicky nemůže být finanční a už vůbec ne sportovní. Třeba má rád více volnosti, klidu, času s rodinou a je ochoten tomu obětovat i (velkou) část potenciálních výdělků.
2) Fedor je nesvéprávný idiot ve vleku svého pseudomanagementu.
3) White je na rozdíl od pánů ve Strikeforce šílený kapitalista který si nechává 90% zisku.
Potom můžeme hloupě konspirovat jako že Fedor se bojí, Fedor má bohatého mecenáše který nechce aby zápasil atd. |
S touhle logikou by vlastně nikdy nemohl například Jágr nikdy skončit v Omsku ... protože kde by mohl ruský klub, kterému vstupné a nějaké marketinkové aktivity vynesou více méně prd, vzít prachy na to, aby mu dal víc než NHL=stroj-na-peníze.
Ad 1) to se mi moc nezdá, v PRIDE se až tak nešetřil. Ale i pokud by tomu tak bylo, tak se ptám, zda je toto důvod k jeho kritice? pro mě ne...je to jeho život, jeho priority, a těžko se můžu vztekat, že jej nežije podle toho, co my tu chceme.
Ad 2) tuto možnost jsem již zmínil, ale mně osobně se tedy rozhodně nezdá
Ad 3) W dobroděj moc nebude, například Rampage v posledních rozhovorech si spolupráci s ním rozhodně nějak nepochvaloval, ale jak to je samozřejmě nevím. Třeba ty prachy za fajty mi tedy nijak závratné rozhodně nepřijdou, ale samozřejmě nemám nejmenší představu, kolik UFC vydělává a jakou má strukturu příjmů a nákladů. Ale pochybuji, že někdo z nás jo.
Jinak pomíjíš jednu celkem zjevnou možnost .... Fedor je společník M-1 (jaký má podíl samozřejmě nikdo z nás neví), a je tedy docela dobře možné, že i z mnohem méně atraktivních eventů se Strikeforce má v konečném důsledku větší prachy, než by měl v UFC, kde White jakoukoli spolupráci s M-1 odmítá, a jediný Fedorův příjem by byly čistě prachy za zápas. Navíc zdaněné, a to slušně (M-1 jako právnická osoba asi dokáže daňově optimalizovat ).
Takže shrnuto .... my tady víme hovno jaké jsou jeho současné příjmy .... takže těžko soudit, jestli se mu tento styl fungování čistě po fin. stránce vyplatí, nebo ne. A právě proto, že to nevím, tak bych si nikdy nedovolil hodnotit, natož se vztekat, že dělá co dělá.
Sportovní stránky je věc jiná, ale málo platný .... jak tě to jednou živí, a jak současně víš, že co nevyděláš teď, tak později už ani omylem, jde idealismus asi stranou.
BTW ... jen k těm statistikám, co psal Mirio ... tam chybí Josh, kdy fajt byl stopnut za minutu 12, a ne Fedorovou vinou. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | nebo proc nejde do UFC a nenajde si nejakou brigadu |
jo do Mekáče může jít dělat na noční směny vždycky.
Já myslim, že oba ygg i malajský tygr máte pravdu, akorát se na to dívat z jinýho pohledu.
Fedor má od M-1 prachy nejen za fighty, už se to psalo před časem, že tam má nějaký podíl, jak psal ygg, jde o to, že on jim ty prachy nevydělává jenom zápasema, na který oni držej práva, ale ty práva jim dovolujou si otevřít hubu v Americe a diktovat si svoje podmínky, s kterejma by je jinak poslali rovnou do prdele bez Fedora by se tam s nima nikdo nebavil, ani Strikeforce,a přitom teď s nima hodlá pořádat další koprodukční eventy, jen aby tam dostali Fedora. Samozřejmě, přinesou tam i jiný fightery z M-1, ale nebejt tam Fedor tak je pošlou zpátky do prdele, do Ruska. Na druhou stranu si umim představit, že v UFC by dostal i víc, což neznamená, že je nutně blbej. Neni to jen o penězích, on má vůbec hodně zvláštní vztahy s těma lidma z M-1 Global. Ale rozhodně by to znamenalo míň peněz pro M-1 Global, vždyť oni za to, že tam půjde Fedor chtěli po UFC, aby se podíleli na spolupořádaní těch turnajů, kde bude Fedor, nejen i organizátorsky, ale hlavně finančně. Naprostá utopie. Proto se jim vyplatí hýčkat Fedora a starat se o něj i mimo fighty, což podle znamená to, že je společníkem.
Podle v případě Fedora nehraje při rozhodování (pokud vůbec nějaké sám dělá) jen otázka finanční, ale osobní vztahy s nima. Nevim jestli je to nějaký přátelství nebo na něj maj takovej vliv, že s sebou nechá cloumat, podle jejich potřeb. Dokonce si ani nemyslim, že když se to položí to té roviny "fighter´s heart" že přímo on má v plánu jeden fight za rok z B fighterama a pak konec kariéry nebo že se vyhejbá top fighterům. To už je výsledek lidí, kteří jednaj za něj a on jim prostě věří.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|