S touhle logikou by vlastně nikdy nemohl například Jágr nikdy skončit v Omsku ... protože kde by mohl ruský klub, kterému vstupné a nějaké marketinkové aktivity vynesou více méně prd, vzít prachy na to, aby mu dal víc než NHL=stroj-na-peníze.
Ne, ne, ne a ne! Jágr sice v Rusku hraje a NHL je stroj na peníze, ale důležité je to slovíčko hraje ! Neobjeví se jednou za rok na exhibici na Rudém náměstí, ale fakt hraje, opravdu, on hraje. A všimli jste si, že Jágr v tom rusku hraje?
ygg napsal:
BTW ... jen k těm statistikám, co psal Mirio ... tam chybí Josh, kdy fajt byl stopnut za minutu 12, a ne Fedorovou vinou.
Nechybí, co se nikdy nestalo, tak prostě neexistuje... :-)
S touhle logikou by vlastně nikdy nemohl například Jágr nikdy skončit v Omsku ... protože kde by mohl ruský klub, kterému vstupné a nějaké marketinkové aktivity vynesou více méně prd, vzít prachy na to, aby mu dal víc než NHL=stroj-na-peníze.
Ne, ne, ne a ne! Jágr sice v Rusku hraje a NHL je stroj na peníze, ale důležité je to slovíčko hraje ! Neobjeví se jednou za rok na exhibici na Rudém náměstí, ale fakt hraje, opravdu, on hraje. A všimli jste si, že Jágr v tom rusku hraje?
ygg napsal:
BTW ... jen k těm statistikám, co psal Mirio ... tam chybí Josh, kdy fajt byl stopnut za minutu 12, a ne Fedorovou vinou.
Nechybí, co se nikdy nestalo, tak prostě neexistuje... :-)
Jasně že nestalo, bo Josh je feťák, a chudák Feďa se kvůli tomu dřel v Oskole nadarmo ... jak má mít potom nějakou motivaci, když čtvrt roku trénuje, a pak mu ten fajt nepřejícný americký imperialisti stopnou
U toho Jágra to nebylo o tom, zda hraje či nikoli, ale o tom, že i když ty kluby samy o sobě mohou ve srovnání s NHL vydělat akorát tak prd (a v tom bych s Tygrem souhlasil), tak v zemi, kde včera znamená zítra ... nebo to bylo naopak .. ... se prachy, a to hoooodně velké prachy, najít evidentně dají. Pro Jágra, i třeba pro Fedora.
A kdyby to Vladimíra, ne toho v mauzoleu, ale Putina , s tím Rudým náměstím napadlo, tak by nějaký Gazprom nebo Rosťněft pár mega pro Feďu z rozpočtu vyškrábnul .... a my bysme se nemohli těšit ani toho Werduma
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ty mě pořád nechápeš nebo spíše nechceš pochopit, staříku. :-) Prachy ať klidně má, at se v nich topí, ale ale ať taky zápasí (s AAA fighterama, třeba s Crocopem!!! ) a nesedí doma na řiti.
Ty mě pořád nechápeš nebo spíše nechceš pochopit, staříku. :-) Prachy ať klidně má, at se v nich topí, ale ale ať taky zápasí (s AAA fighterama, NEBO třeba s Crocopem !!! ) a nesedí doma na řiti.
Konečně ses odkopal .....
A to snad bude lepší, když si půjde v Oskole zaběhat do lesa
Jinak já tě chápu a taky by se mi to líbilo .... ale nemyslím, že si to tady čte, a pokud si potřebuješ tak nějak od srdce postěžovat, tak na to snad máš manželku, ne
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nevidí do toho pořádně nikdo z nás, faktem je, že pro Fedora může mít velký význam i to, že v UFC mu chtěli zakázat zápasy v Sambu a vůbec všechno ostatní..Fedor sám řekl, že šel do MMA kvůli penězům. Myslím, že ty už nějaké vydělal a popravdě z toho, co jsem o něm viděl mám pocit, že to není člověk zaměřený na majetek. Svoje má, může být s rodinou doma, zápasit v sambu a žít si svůj život a nějaké MMA a fanoušci jsou mu možná docela volní. Tohle taky může být jeho pohled.
Právě, že podle mně výsledky v poslední době nemá. MMA record za posledních 5 zápasů a 3 (!!!) roky. 5-0-0, soupeři - Rogers, Arlovski, Sylvia, Choi, Lindland. Tak co je tohle za výsledky top fightera všech dob...
Kto ma v HW za posledne 3 roky lepsie vysledky? Ked bol Fedor v Pride, spochybnovali, ci by dokazal porazit UFC sampiona...Tym bol vtedy Arlovski a nasledne Sylvia...oboch onedlho porazil v prvom kole...zapasom sa nikdy nevyhybal a to, ze skoncila Pride nebola jeho vina a urcite mu to nehra ani do karat. Nasledne White zacal kecat o tom, ze Sylvia je shit a maju Coutura...nemam pochyb o tom, ze by ho Fedor porazil (to, ze sa ten zapas neuskutiocnil je sposobene aj tym, ze by kvoli nemu musel prestupit do UFC...kedze mimo nej Randymu nedovolili zapasit a one fight contract pre Fjodora odmietaju...). Zapas s Choiom bol freak show, ale v tom case bol este Choi vo forme a nazdavam sa, ze zopar mma hviezdam by narobil obrovske problemy (kedze cesta k jeho porazke je skor na zemi ako inde....a dat mu takedown je takmer nemozne). Rogersa navyse zdolal prvy krat v klietjke, opat k.o.
Momentalne je mimo UFC pre Fedora najvhodnejsi kandidat Overeem, ktory bol vsak mimo hry vdaka ucasti na k 1..navyse mozno Strikeforce na Fedora nechce vybalit to najcennejsie, co okrem neho maju. Samozrejme ako fanusik by som rad videl Fedora zapasit castejsie a aj s inymi menami, ale nemyslim, ze by Fedor mal byt pomaly zbabelec a slaboch len preto, ze kvoli tomu neprejde do UFC...organizacie, s ktorou maju problemy viaceri (Hansen svojho casu vyhlasil tiez nieco v tom zmysle, ze by k tym spinam nikdy nesiel...).
Nemá pravdu. UFC má aktuálně nejlepší HW divizi a jak Overeem, tak Fedor by Whitovi slušeli. A věřím, že Fedor by měl problém jen s Overeemem, ale to je jen "možná", "kdyby" atd. Dokud to nepotvrdí, tak si budu myslet, že je sice nej, ale nemáme na to důkaz...
mirio: preboha, dokaz nebude nikdy, tu sa nebavime o Pytagorovej vete...vzdy bude existovat co keby ... V prvom rade si myslim, ze vzhladom na to, co Fedor dokazal by mali dokazovat ini, co aspiruju na jeho poziciu, nie on....
A tak si Fedor zbali 5 slivak a pojde do UFC za spickou, nech sa deje co sa chce
citace:
Nepravda. Kromě Pride neměl kontakt se špičkou 3 roky.
Sylvia aj Arlovski rozhodne nie su Bcka.....Rogers vyzera na vychadzajucu hviezdu. Neviem, preco by Fedor mal putovat niekam kam nechce len aby niekomu dokzaoval, ze je este stale No. 1....
No, ok, ale tím pádem tady ty dohady prostě zůstanou navždy.
To je ale při účasti více federací logické ....
Ono by se to totiž dalo i obrátit .... proč White nekývne na jednozápasový kontrakt s UFC HW šampionem? Prostě to vždy bude co by kdyby a v prvé řadě půjde o prachy.
Já jsem TEĎ zvědavej hlavně na Carwina ... vypadá dobře
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru