_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Povedlo se mi roztrhnout si hlavu... je to asi na siti, ale kaslu na to a du spat.... lidi v rozjezdu se divili ze su vysmatej, kdyz sem celej zkrvavenej....
Pecka koncert, akorát pořadatelé nějak zajebali. Pouštěli do haly nějak pozdě, protože až jsem tam byl tak už Combichrist hráli takže jsem tak 2 jejich songy nejspíš nestihl a docela to mrzí bo byli fakt perfektní. Na doma ta jejich hudba není nic moc, ale na tom koncerte to byl fakt masakr.
No a pak Rammstein to je prostě masakr ta jejich šou, podle mě každý člověk ať už poslouchá Rammstein nebo ne 1x za život by si měl na ně zajít. A dobré bylo že se ani neopakovali před 5 leti měli jiné efekty i písně než teď (pár výjmek bylo).
To že nezahráli Sensucht jim ale neodpustím .
Dopice ... na Steiny sem chtel jet, ale vubec sem nevedel, jak na tom budu se smenama .. nakonec vsechno dobre dopadlo, celej vikend v praci
Ale uzil sem si aspon vcerejsi Freestyle motocross
Dnes jsem měl živočišnou chuť na topinky a vajíčka. Tak jsem si je dal. Já to moc nemusím, tak jednou za dva roky. A teď budu cítít česnek ještě zítra a zase mám na dva roky pokoj
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Dnes jsem měl živočišnou chuť na topinky a vajíčka. Tak jsem si je dal. Já to moc nemusím, tak jednou za dva roky. A teď budu cítít česnek ještě zítra a zase mám na dva roky pokoj
Ale hlavni je, ze jsi spokojenej a pochutnal sis Ja kdyz dostanu na neco takoveho mimo muj obvykly jidelnicek chut, tak nevim proc, ale vetsinou si nepochutnam a akorat se nastvu : ( Ale kdyz uz je o tom rec, tak mam posledni dobou silenou chut na klasicke ceske pekace s povidlim, jako mne vzdy delavala moje matinka :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru