Gratulujem, ešte musím pozrieť, ako to, že porazil Zho:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Oddíl Silových sportů TJ Baník Meziboří, chce v nastávajícím roce 2O10 navázat na jakousi tradici a opět podpořit siláctví v českých zemích, uspořádáním 1.kola Českého poháru. Již v minulosti se TJ Baník Meziboří podílel a to vr. 2007 jako spoluorganizátor a vr. 2008 přímo jako organizátor MČR Strongman amatér.
Rozpis/Propozice
Kdy: 24 Duben
Kde: Sportovní hala TJ Baník Meziboří
Pořadatel:TJ Baník Meziboří
Ředitel soutěže: Jiří Janda
Časový harmonogram
15.30 začátek
18.30 konec a vyhlášení
Disciplíny
Schmith Deadlift 250kg- op./60s
Hercules Hold 220kg- max.výdrž
Schmith press 150kg- op./60s
Weight Throw 50kg- hod břemene do výšky/max.
Tyre Flip 750kg!!!- jedno postavení/60s
Atlas Stone Lift 110,130,150,170kg- výškově odstupňováno/120s
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
co presne je ten "Schmith" a hold bude s velkou cinkou nebo nejaky predmet?
Schmith je multipress
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
lakalo by me zkusit tu velkou pneu a loupnout tam tu 170tku kouli, ale multipress asi ozelim skoda ze se to kryje s terminem RAW trojboje, tam uz jsem prislibil ucast dlouho predem a hodne se tam tesim, takze bohuzel...
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru