|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
makac.88
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 4:32 pm Předmět: |
|
|
cawte mal uz niekdo scitec anabolic whey ?? lebo sa rozhodujem medzi nim a matrixom alebo gold standartom :) diki ...
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
Co jsem se zatím dočetl , tak matrix všichni doporučují hlavně Cokies + cream _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
A ted se tu strhne 10 strankova bourliva diskuze o tom, jaka prichut Matrixu je nej.
Boha jeho, vzdyt se to tu resi porad dokola a stejne se nakonec dospeje k tomu, ze kazdemu chutna neco jineho. Eschaia tvrdi, ze cokies and cream je podle nej nejhorsi, ja zase ze nejlepsi, tohle proste nema cenu resit, at si kazdy vyzkousi sam, co mu chutna.
Jinak take nechapu, proc to sem StrongerYAAHO ted momentalne napsal, kdyz se ho na to nikdo neptal, ale to je fuk _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | A ted se tu strhne 10 strankova bourliva diskuze o tom, jaka prichut Matrixu je nej.
Boha jeho, vzdyt se to tu resi porad dokola a stejne se nakonec dospeje k tomu, ze kazdemu chutna neco jineho. Eschaia tvrdi, ze cokies and cream je podle nej nejhorsi, ja zase ze nejlepsi, tohle proste nema cenu resit, at si kazdy vyzkousi sam, co mu chutna.
Jinak take nechapu, proc to sem StrongerYAAHO ted momentalne napsal, kdyz se ho na to nikdo neptal, ale to je fuk |
Teď už jen zbývá zmínit Draperovu oblíbenou Pharmu belgickou čokoládu _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
Jo je ma nejoblibenejsi prichut, ale rozhodne se s nikym nehadam, kdyz rika, ze mu nechutna :) a pokud jsem to driv delal, tak uz jsem se z toho vylecil, protoze opravdu plati pravidlo 100 lii 100 chuti.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
otevřel jsem Promil 65 příchuť nugát, no... neurazil  , koupil jsem si na zkoušku jenom kilovku, zvážil jsem to neotevřený, mělo to celý 1,272 g, nějak se mi nechce věřit, že ten obal váží jenom 272 g, v tý pixle je tam prášku tak stěží do půlky, nechápu, proč ty pixle dávají poloprázdný i když dodrží gramáž, demencia, ale asi mají předvyrobený pixle a je to ekonomičtější je takhle dementně naplnit do půlky, než je odvézt na šrot a nechat vyrobit nový...
|
|
| nahoru |
|
 |
Obelix
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 10:22 pm Předmět: |
|
|
Když už tady cipinek nakousl Laktofit, zeptám se, jaké máte zkušennosti s výrobky Promil,ideálně srovnání cena, kvalita, případně nějaké doporučení na proteiny v podobné cenové hladině. Díky předem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Obelix napsal: | | Když už tady cipinek nakousl Laktofit, zeptám se, jaké máte zkušennosti s výrobky Promil,ideálně srovnání cena, kvalita, případně nějaké doporučení na proteiny v podobné cenové hladině. Díky předem. |
Promil zlata ceska firma, co si nedela trapne reklamy a koupi jejich vyrobku rozhodne nic nepokazis. Neni to zadna super kvalita, ale ver, ze jsou tu mnohem mnohem horsi... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 6:46 am Předmět: |
|
|
když už jsme u laktofitu , mohu doporučit nugát i čokoládu , z proteinů co jsem měl já : matrix (coko) , blend od all the whey (coko) , elite od dymatize (coko) , jsem zkusil tedy laktofit 65 a nevěřil jsem , že protein může být tak dobrý ( samozřejmě sem ještě nekoupil pharmu belgickou čokoládu  )
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so březen 20, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
Night load (smartlabs)- muzu doporucit, vcera sem ho mel chut dobra (mam cokoladu),neni to preslazeny,ma to pekne hustsi konzistenci, a je to pro me mnohem lepsi kdyz to vypiju za par sekund nez do sebe rvat tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
tede
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
MAte nekdo zkusenosti s Matrixem ? nebo Hyydrem 77 ? co si myslite ze je lepsi ?
dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ne Matrix tu nikdy nikdo nemel, co to je, nejaka novinka? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
Tede, hlavně to je obojí nebe a dudy. Jako byses ptal, jestli je lepší traktor nebo vůz formule 1. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|