Mám radost, stahuju poslední CD treninkového videa = Jay Cutler - New, Improved and Beyond. Sice je to strarší kousek, ale já viděl jen Iron Pumping a to DVD Colemana co dával Ronnie k objednávkám.
Jsem si řikal, co všechny tak baví koukat na ty videa a neskutečně mě to chytlo, sice nerozumim všemu co řikaj, většinou je to stejně: easy,shit atd..
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Náhodou Hvězda docela obstála .... a nutno říci, že točené to mělo být 20.ledna, já tam před 3 týdny byl, a zlepšili se skutečně znatelně ... svíčkovou, klobásky, halušky a lívance mohu jednoznačně osobně doporučit. Příští týden vyzkouším kuře na soli a možná kachnu a ty sejkory .
Pro mě v současnosti co se nejen value4money týče nej v Peci (možná ještě Žralok, ale ti jsou na mě moc sofistikovaní, takže tam se držím léta a borůvek:-).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Náhodou Hvězda docela obstála .... a nutno říci, že točené to mělo být 20.ledna, já tam před 3 týdny byl, a zlepšili se skutečně znatelně ... svíčkovou, klobásky, halušky a lívance mohu jednoznačně osobně doporučit. Příští týden vyzkouším kuře na soli a možná kachnu a ty sejkory .
Pro mě v současnosti co se nejen value4money týče nej v Peci (možná ještě Žralok, ale ti jsou na mě moc sofistikovaní, takže tam se držím léta a borůvek:-).
jo, souhlasim..vypadalo to, ze to tam zvladli hodne dobre, presne v tom duchu co jim radil ten smich patril spis tomu, jak dokazal skvele zahrat mistra Babicu..to sem fakt skoro brecel smichy "pro ty co nevedi jak vypada cibule, tak muzou pouzit sojovou omacku"
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
je naprosto napěchovanej těma nejšťavnatějsíma ženskýma zadečkama, takový ty velký kulatý zadky, ale se štíhlýma bříškama a samozřejmě umělýma kozama a vyholenýma... vřele doporučuji...
jeden z nejlepších, co jsem za poslední dobu viděl...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru