|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Ty hnědý jsou nádherný. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Markisha

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
jak mi to jde na jumpingu líp a líp
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 22, 2010 10:27 am Předmět: |
|
|
Nová Opera 10.10. Konečně vyslyšeli moje nevyslovená přání a rozšířili Speed dial _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po březen 22, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
pocasi _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 22, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsme dostali klíče od našeho nového bytečku. Neděle proběhla v duchu stěhování... Teď tam ještě sehnat nějaké nájemníky a bude to super... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 22, 2010 3:25 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | pocasi |
ja bych to prave vratil tak do ledna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 22, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | pocasi |
jj prave jsem to chtel napsat....uplna parada a velika vzpruha _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: po březen 22, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
tak sem dneska šel do druhé posilovny,kde jsem ještě předtim nikdy nebyl a asi tam začnu chodit,páč mají legpress tam kdesi za rožkem,kam téměř nikdo nechodí a můžu si zase pořádně naložit,protože já u toho vždycky prdim,když si pořádně naložim..tak je to blbé cvičit když je okolo hodně lidí.
:D
Takže dnešek přes 1 a půl metráka a frčel sem :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: po březen 22, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
V!per:  Jestli pri 150ti "pouze" prdis, tak radsi nechci ani domyslet, co bys delal treba u takovych 250ti. Je mi jasny odkud se pak bere ta tvoje "toxicka" prezdivka! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: po březen 22, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
no tak když zvedáš skoro 3x víc než sám vážíš,tak ti to dělá strašné tlaky na hlavu,červenáš se a potíš a občas si tam pšoukneš no :D
Naposledy upravil V!per dne po březen 22, 2010 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 22, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st březen 24, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
Trevor ma novou cepici! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 24, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | frode napsal: | pocasi |
ja bych to prave vratil tak do ledna. |
Co je super, chodit v hromadě bílejch srač*k, nabalenej jak tučnák, když jdu do posilky tak se mi sotva vejdou věci do skřínky jak jsem nabalenej.
Pochopil bych jedině pokud si lyžař. |
jsu i kdyz ne moc aktivni :) ale i presto mam radsi zimu a snih. Ale i jaro mam rad, ale uz ne leto pokud sou vedra.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|