|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 11:21 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | frode napsal: | pocasi |
ja bych to prave vratil tak do ledna. |
Co je super, chodit v hromadě bílejch srač*k, nabalenej jak tučnák, když jdu do posilky tak se mi sotva vejdou věci do skřínky jak jsem nabalenej.
Pochopil bych jedině pokud si lyžař. |
jsu i kdyz ne moc aktivni :) ale i presto mam radsi zimu a snih. Ale i jaro mam rad, ale uz ne leto pokud sou vedra. |
Nejde o sileny letni vedra, ale o slunicko, ktery muzu osobne kazdy den
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
zimu znasam lepsie.Ak ti je zima,oblecies sa.Ak ti je teplo,co urobis? Teplo ti je aj ked si nahy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | .Ak ti je teplo,co urobis? |
Zapnes si klimu
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | zimu znasam lepsie.Ak ti je zima,oblecies sa.Ak ti je teplo,co urobis? Teplo ti je aj ked si nahy |
presne tak!
ja osobne neznasam ked mi je velke teplo,idelane pocasie pre mna zacina teraz az do takeho maja kde uz zacinaju horúčavy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
Taky nesnáším horko, když je venku víc jak 30stupňů, FUJ!! Jdeš ven a nic neděláš, si zpocený, jdeš se osprchovat studenou vodou, vylezeš ze sprchy, si zpocený. Jedeš autem máš zpocený zadek, sedíš ve škole .... mám pokračovat?  Když leto, tak u moře  .
Nejlepší počasí je jaro a začátek podzimu, nějakých 14-20°C  , hezky 3/4ťáky a případně mikču. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
Mne ty tepla ani tak nevadi a ba naopak mam vic energie, kdyz je poradny horko, jedine neprijemne je to poceni se.
Pry mam na zadech solarni panel, coz si mylim taky :D , protoze cim vice slunka a cim dele na nem jsem, tim roste ma vykonnost :))
Jinak nejhorsi a je ten prechod, zmena pocasi a to aklimatizovani se, at uz se jedna o jakekoliv pocasi, to mne vzdy trva, nez se tim me telo vyporada a jsem vetsinoui naprosto bez energie, podraznej, nic me nebavi atd.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | frode napsal: | pocasi |
Co je super, chodit v hromadě bílejch srač*k, nabalenej jak tučnák, když jdu do posilky tak se mi sotva vejdou věci do skřínky jak jsem nabalenej.
Tak z toho popisu to vypada jako kdybys bydlel nekde uprostred antarktidy... V CR se da skoro celou zimu chodit v tricku a kdyz nahodou "uderi mrazy" tak na to vezmes jeste vetrovku...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | frode napsal: | pocasi |
Tak z toho popisu to vypada jako kdybys bydlel nekde uprostred antarktidy... V CR se da skoro celou zimu chodit v tricku a kdyz nahodou "uderi mrazy" tak na to vezmes jeste vetrovku... |
a ty jsi asi odněkud z Karibiku ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 10:35 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | riker napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | frode napsal: | pocasi |
Tak z toho popisu to vypada jako kdybys bydlel nekde uprostred antarktidy... V CR se da skoro celou zimu chodit v tricku a kdyz nahodou "uderi mrazy" tak na to vezmes jeste vetrovku... |
a ty jsi asi odněkud z Karibiku ne? |
Spíš z raplhausu
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: so březen 27, 2010 8:41 am Předmět: |
|
|
SPravil som si druhe vianoce a kupil som si LCD monitor 22,a mam z toho velku radost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so březen 27, 2010 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Mne ty tepla ani tak nevadi a ba naopak mam vic energie, kdyz je poradny horko, jedine neprijemne je to poceni se.
Pry mam na zadech solarni panel, coz si mylim taky :D , protoze cim vice slunka a cim dele na nem jsem, tim roste ma vykonnost :))
Jinak nejhorsi a je ten prechod, zmena pocasi a to aklimatizovani se, at uz se jedna o jakekoliv pocasi, to mne vzdy trva, nez se tim me telo vyporada a jsem vetsinoui naprosto bez energie, podraznej, nic me nebavi atd.... |
taky to nemam rad prechody pocasi, hlavne teda z leta do podzimu a ze zimy do jara, to mam kolikrat aji depky a nez si na to nove pocasi zvyknu tak uz zacina dalsi obdobi.
edit: i kdyz letos sem si zvykl jaksi rychle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 27, 2010 4:13 pm Předmět: |
|
|
JOga - aaaa ty šm*jde ja chcu taky  (budu mít, doufám, ale až na nový káře v červnu). To máš nový i kotouče a brzdy ne?
Minulý týden jsem ho byl umýt, bohužel ze těch stran to je nějaký přichycený, takže budu muset znova, pořádně a objednat si nějaký přípravek na starý lak... JOga: s tímhle jezdím já  , je to dráček:
cocman: jo dik, me to vetsinou nevadi kdyz nekdo vidi moji znacku :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so březen 27, 2010 4:25 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so březen 27, 2010 4:18 pm Předmět: |
|
|
Priste si zatmav znacku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|