Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 453, 454, 455 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frode

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
NUMM3R™ napsal:
70mMyW!53 napsal:
frode napsal:
pocasi

ja bych to prave vratil tak do ledna.

Co je super, chodit v hromadě bílejch srač*k, nabalenej jak tučnák, když jdu do posilky tak se mi sotva vejdou věci do skřínky jak jsem nabalenej.

Pochopil bych jedině pokud si lyžař.

jsu i kdyz ne moc aktivni :) ale i presto mam radsi zimu a snih. Ale i jaro mam rad, ale uz ne leto pokud sou vedra.

Nejde o sileny letni vedra, ale o slunicko, ktery muzu osobne kazdy den
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zimu znasam lepsie.Ak ti je zima,oblecies sa.Ak ti je teplo,co urobis? Teplo ti je aj ked si nahy
MOOG

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
.Ak ti je teplo,co urobis?

Zapnes si klimu
The Blade

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
zimu znasam lepsie.Ak ti je zima,oblecies sa.Ak ti je teplo,co urobis? Teplo ti je aj ked si nahy

presne tak!
ja osobne neznasam ked mi je velke teplo,idelane pocasie pre mna zacina teraz az do takeho maja kde uz zacinaju horúčavy..
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Petey napsal:
.Ak ti je teplo,co urobis?

Zapnes si klimu

Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nesnáším horko, když je venku víc jak 30stupňů, FUJ!! Jdeš ven a nic neděláš, si zpocený, jdeš se osprchovat studenou vodou, vylezeš ze sprchy, si zpocený. Jedeš autem máš zpocený zadek, sedíš ve škole .... mám pokračovat? Když leto, tak u moře .
Nejlepší počasí je jaro a začátek podzimu, nějakých 14-20°C , hezky 3/4ťáky a případně mikču.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne ty tepla ani tak nevadi a ba naopak mam vic energie, kdyz je poradny horko, jedine neprijemne je to poceni se.
Pry mam na zadech solarni panel, coz si mylim taky :D , protoze cim vice slunka a cim dele na nem jsem, tim roste ma vykonnost :))

Jinak nejhorsi a je ten prechod, zmena pocasi a to aklimatizovani se, at uz se jedna o jakekoliv pocasi, to mne vzdy trva, nez se tim me telo vyporada a jsem vetsinoui naprosto bez energie, podraznej, nic me nebavi atd....
riker

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
70mMyW!53 napsal:
frode napsal:
pocasi

Co je super, chodit v hromadě bílejch srač*k, nabalenej jak tučnák, když jdu do posilky tak se mi sotva vejdou věci do skřínky jak jsem nabalenej.

Tak z toho popisu to vypada jako kdybys bydlel nekde uprostred antarktidy... V CR se da skoro celou zimu chodit v tricku a kdyz nahodou "uderi mrazy" tak na to vezmes jeste vetrovku...
JOga

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
NUMM3R™ napsal:
70mMyW!53 napsal:
frode napsal:
pocasi

Tak z toho popisu to vypada jako kdybys bydlel nekde uprostred antarktidy... V CR se da skoro celou zimu chodit v tricku a kdyz nahodou "uderi mrazy" tak na to vezmes jeste vetrovku...

a ty jsi asi odněkud z Karibiku ne?
YUD

PříspěvekZaslal: čt březen 25, 2010 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
riker napsal:
NUMM3R™ napsal:
70mMyW!53 napsal:
frode napsal:
pocasi

a ty jsi asi odněkud z Karibiku ne?

Spíš z raplhausu
The Blade

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPravil som si druhe vianoce a kupil som si LCD monitor 22,a mam z toho velku radost :)
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Mne ty tepla ani tak nevadi a ba naopak mam vic energie, kdyz je poradny horko, jedine neprijemne je to poceni se.
Pry mam na zadech solarni panel, coz si mylim taky :D , protoze cim vice slunka a cim dele na nem jsem, tim roste ma vykonnost :))

Jinak nejhorsi a je ten prechod, zmena pocasi a to aklimatizovani se, at uz se jedna o jakekoliv pocasi, to mne vzdy trva, nez se tim me telo vyporada a jsem vetsinoui naprosto bez energie, podraznej, nic me nebavi atd....

taky to nemam rad prechody pocasi, hlavne teda z leta do podzimu a ze zimy do jara, to mam kolikrat aji depky a nez si na to nove pocasi zvyknu tak uz zacina dalsi obdobi.

edit: i kdyz letos sem si zvykl jaksi rychle :)
JOga

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nový hliníkáče
Frozz.

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga - aaaa ty šm*jde ja chcu taky (budu mít, doufám, ale až na nový káře v červnu). To máš nový i kotouče a brzdy ne?

Minulý týden jsem ho byl umýt, bohužel ze těch stran to je nějaký přichycený, takže budu muset znova, pořádně a objednat si nějaký přípravek na starý lak... JOga: s tímhle jezdím já , je to dráček:

cocman: jo dik, me to vetsinou nevadi kdyz nekdo vidi moji znacku :)

Naposledy upravil Frozz. dne so březen 27, 2010 4:25 pm, celkově upraveno 3 krát
cocman

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Priste si zatmav znacku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 453, 454, 455 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: