|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
tede
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 2:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tede, hlavně to je obojí nebe a dudy. Jako byses ptal, jestli je lepší traktor nebo vůz formule 1. |
Tak ja se vubec v splementech nevyznam a nikdy predtim sem je nemel proto se ptam :) takze ty bys doporucil hydro ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 3:07 pm Předmět: |
|
|
| tede napsal: | | Tak ja se vubec v splementech nevyznam a nikdy predtim sem je nemel proto se ptam :) takze ty bys doporucil hydro ? |
Matrix má složení: syrovátkový protein, micelární kasein, vaječný albumin a glutaminové peptidy. Tzn. jedná se o relativně pomalu se vstřebávající protein, který se ti hodí ve chvíli, kdy budeš chtít dávat proteinový suplement např. v průběhu dne jako náhradu jídla, případně večer před spaním apod.
Hydro je enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát, tzn. jedná se o velmi rychle stravitelný suplement, jehož použití je ideální např. bezprostředně po tréninku nebo v určitých případech ráno po probuzení apod.
Z toho plyne, jak to Daymoon myslel - Formuli 1 zvolíš na okruh, poslední model Zetoru na pole. Takže ve chvíli, kdy rozmyslíš, kam chceš jet, vybereš podle toho i prostředek:).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
Díky ronnie :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
| john_rambo napsal: | | PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji |
vše nad 80% a hlavně tě musí chutnat
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | john_rambo napsal: | | PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji |
vše nad 80% a hlavně tě musí chutnat |
tady by jsem se trošku pozastavil na kontraproduktnosti toho , když ti protein v dietě chutná vlastně u mě v dietě je jediný , co mi v jídle chutná ten protein , takže ho vypiju a udělá mi strašný chutě na všechno , co doma je
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | john_rambo napsal: | | PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji |
Jo jo to vím díky, ale mohli byste mi přímo doporučit nějaký z těchto https://obchod.ronnie.cz/top?tk=1&tpk=6 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | JOga napsal: | | john_rambo napsal: | | PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji |
tady by jsem se trošku pozastavil na kontraproduktnosti toho , když ti protein v dietě chutná vlastně u mě v dietě je jediný , co mi v jídle chutná ten protein , takže ho vypiju a udělá mi strašný chutě na všechno , co doma je |
nj ne-nadarmo platí, že s jídlem roste chut ...dát si po tréninku v dietě dobře chutnající protein je pro mě požitek
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
| john_rambo napsal: | | JOga napsal: | | john_rambo napsal: | | PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji |
Jo jo to vím díky, ale mohli byste mi přímo doporučit nějaký z těchto https://obchod.ronnie.cz/top?tk=1&tpk=6 ? |
každý z nich je supr ..
od promilu 80tka parádní cena i chuť
od extrifitu 80 dostaneš 250g sáček zdarma + tričko a je to kvalitní protein
pharma blend - belgická čokoláda - kvalita a prý naprosto výborná chuť
elite whey - nebrat
osobne bych asi vzal WPC
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 28, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | hooliganko napsal: | | JOga napsal: | | john_rambo napsal: | | PRosím Vás mohli byste mi proadit nějaký protein vhodný do diety? Děkuji |
tady by jsem se trošku pozastavil na kontraproduktnosti toho , když ti protein v dietě chutná vlastně u mě v dietě je jediný , co mi v jídle chutná ten protein , takže ho vypiju a udělá mi strašný chutě na všechno , co doma je |
nj ne-nadarmo platí, že s jídlem roste chut ...dát si po tréninku v dietě dobře chutnající protein je pro mě požitek |
ano , ale nebudu počítat , kolikrát to alespoň u mě neskončilo potom pouze proteinem
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:54 pm Předmět: champion nutrition |
|
|
protein champion kavova prichut ma niekto skusenosti?
da sa to pit?
diky
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Já nevím jak vy, ale já jsem z těch čokolád a nugátů přepitý.
Příští protein budu volit asi nějakou jahodu.. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:00 pm Předmět: asdf |
|
|
a co ta kava? chuti to ako ked si spravim kavu normalnu? pretoze kavu moc nepijem:D ale ten protak môzem mat lacno tak sa pytam...
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po březen 29, 2010 8:08 pm Předmět: Re: asdf |
|
|
| hobbyt napsal: | | a co ta kava? chuti to ako ked si spravim kavu normalnu? pretoze kavu moc nepijem:D ale ten protak môzem mat lacno tak sa pytam... |
Neni to jako kava, neni to horky. Ja ho mel dvakrat ve fitku a chutnal me hodne. Prijemna zmena po sladkych prichutich. Nebal bych se toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|