Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tony-t

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co rikate na vcerejsi Hell Cage? myslim,ze to byla povedena akce a par zapasu fakt pecka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az ted jsem si uvedomil ze ten zapas rogers vs overeem bude o titul (jak jinak kdyz titul ma alistair tim padem kazdej jeho zapas je o titul) coz je pekna kokotina vzhledem k tomu ze rogers byl v poslednim zapase porazen fedorem

to je opravdu komedie
c87

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Az ted jsem si uvedomil ze ten zapas rogers vs overeem bude o titul (jak jinak kdyz titul ma alistair tim padem kazdej jeho zapas je o titul) coz je pekna kokotina vzhledem k tomu ze rogers byl v poslednim zapase porazen fedorem

to je opravdu komedie

tos ked fedor ma nahnano a zapasi 2 krat za rok tak sa necuduj...
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

to je opravdu komedie

Ale no tak ... koho zajímá nějaký MMA titul, krom těch z UFC? Je to čistě fajt od fajtu, ty organizace se mění a vznikají a zanikají tak, že místo nějakých mistrovských pásů mohou mít klidně kšandy:-).
Bazzy

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NM - nečudujem
no kdy to tak vezmu tak mas yggu pravdu ze na ty belty tam sere pes ale slo mi o ten princip
napao13

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemá někdo videa ze včerejšího Hell Cage?
AHOLA

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
NM - nečudujem
no kdy to tak vezmu tak mas yggu pravdu ze na ty belty tam sere pes ale slo mi o ten princip

Mas pravdu, ale titulovka Overeem vs Fedor je hlavny tahak Strikeforce, tak to oddaluju ako len mozu...z coho osm nervozny, lebo mimo UFC je vzdy otazne, ci sa organizacia do dalsieho zapasu nerozpadne...
owar

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2010 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Foot Silva je stejně nudný, jako Tim Sylvia, akorát je z Brazílie nebo odkaď, tak doufám, že to Andrej nějak rozjede.

owar: Další změna pravidel,která mi nějak zásadně nevadí. Agresivitě v zápasech by to fakticky mohlo nahrávat.
m4l

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Big Foot Silva je stejně nudný, jako Tim Sylvia, akorát je z Brazílie nebo odkaď, tak doufám, že to Andrej nějak rozjede.

owar: Další změna pravidel,která mi nějak zásadně nevadí. Agresivitě v zápasech by to fakticky mohlo nahrávat.

jestli sem to pochopil dobre a nic sem neprehledl tak proste dovolili klincovani (na neomezenou dobu???) sem zvedavej co to udela s K1.....
AHOLA

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
mirio napsal:

jestli sem to pochopil dobre a nic sem neprehledl tak proste dovolili klincovani (na neomezenou dobu???) sem zvedavej co to udela s K1.....

Nie, oni ho zakazali, pokial sa klincuje obojrucne...je povolene chytit superovi hlavu jednou rukou. Rovnako sa zakazali akekolvek kolena v klinci (opat mozno drzat hlavu jednou rukou). Co je podla man zle, za chvilu z toho bude kickbox.
owar

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
m4l napsal:
mirio napsal:

Nie, oni ho zakazali, pokial sa klincuje obojrucne...je povolene chytit superovi hlavu jednou rukou. Rovnako sa zakazali akekolvek kolena v klinci (opat mozno drzat hlavu jednou rukou). Co je podla man zle, za chvilu z toho bude kickbox.
souhlas s AHOLOU..asi to delaj kvuli zdravi zavodniku, ale nejsem presvedcen, ze je to cesta spravnym smerem.
ursus.

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
...

pani, do bojovych umeni sa nevyznam ako vy, ale jasne tam pisu ze nemozes chytat s dvoma rukami, resp klincovat vobec a mozes chytit jednou rukou a za tym musi ihned nasledovat strajk, inac bude napomenuty

cele je to nato aby proste sa neklincovalo bez umyslu utocit, resp ak si nahuleny alebo doslo kardio tak sa nanho nemozes zavesit a "zdrzovat"
AHOLA

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ursus. napsal:
owar napsal:
...

cele je to nato aby proste sa neklincovalo bez umyslu utocit , resp ak si nahuleny alebo doslo kardio tak sa nanho nemozes zavesit a "zdrzovat"

S tym nemozem suhlasit...
citace:
any attacks while holding an opponent with both hands will be prohibited
, cize ani ziadne kolienka v klinci a podobne, kedysi sa kolena mohli, potom sa to kvoli Schiltovi a mozno thajcom v maxke obmedzilo na jedno koleno, teraz to uz zakazuju, je to blbost, ale co uz. K 1 potrebuje iba dobrych fighterov, nic viac, ziadne zmeny pravidiel...dobre zapasy robia borci, nie taketo vyplody...ved aj teraz sa klince trhaju a tak ci tak ked dvaja nemozu, tak sa na seba vesaju...
ursus.

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ved to mam namysli..

inac to v K1 sa nemozu uz ani lakte a spinning backfisty, teraz defakto kolena..nabuducue zrusia co..lowkick?

//aj tak nechapem preco to zrusili, ved alistérovo KO of the year ako padlo?
mali to upravit tak ze, mozes sa klincovat len ak cojvaem do 5sekund hodis koleno alebo take nieco, teraz fakt mi to pride namierene voci urcitym fajterom ktory nesu az tak fanusicky atraktivny alebo marketingovo tak pritazlivy kedze nemaju na chrbte vytetovanu marocku vlajku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: