|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: po březen 29, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po březen 29, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
VE ŠKOLE SUPER, PŘIJDU DOMU ZAČNU DĚLAT PO TRENALOVÉ JÍDLO A UŽ TO ZAČÍNÁ. NEJDŘÍV SE SPÁLIM O PÁNEV A PAK NA SEBE VYSYPU REJŽI. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | VE ŠKOLE SUPER, PŘIJDU DOMU ZAČNU DĚLAT PO TRENALOVÉ JÍDLO A UŽ TO ZAČÍNÁ. NEJDŘÍV SE SPÁLIM O PÁNEV A PAK NA SEBE VYSYPU REJŽI. |
a potom zapneš PC a necháš zapnutý capslock.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po březen 29, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
se zasek, né kecám chtěl jsem bejt důležitej. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 30, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 8:49 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: |
Vyplyva z toho ze americani jsou uplni debilove, opravdu jo. |
Tahle tvoje myšlenková zkratka mnohé vypovídá spíše o tobě
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne duben 04, 2010 9:58 am Předmět: |
|
|
| Darion napsal: |
ale porad lepsi nez to nechat bejt... ja si s tim starosti nedelal a dneska mam peknyho krivaka:) (nehlede na to, ze i mensi rana do nosu pro me znamena skoro jasny KO, protoze ho mam strasne citlivej) |
No, ten doktor říkal, že to vypadá docela slibně, tak uvidím... Já dokud se nepodival do zrcadla, tak mě ani nenapdalo, že je něco v nepořádku, ale po tomhle asi budu mít svůj čichový orgán taky citlivější
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:06 am Předmět: |
|
|
Ono je to hned. Ja jsem si ho dokonce zlomil dvakrat. Jednou mi ho prerazil kamos na treninku kopackou do xichtu a jednou jsem skakal vozralej do celkem melkyho bazenu:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:18 am Předmět: |
|
|
No já byl včera jenom debil a nečekal od kamaráda  , že se mi rozeběhne hlavou proti ksichtu. Nejhorší je, že se ještě cítí ublíženej, že mu okamžitě přistála jedna na bradě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Vojtisek

|
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
Mam radost, poprve v zivote jsem zkusil dietu, sacharidove vlny, a vydrzel jsem 5 tydnu bez uklouznuti
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: po duben 05, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
no vidíš to, kdyby si cvičil ve slipech, tak se ti to nestane :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|