|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
curtik
|
Zaslal: po březen 29, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
Jen informuju, ze po prelozeni mailu do nemciny mi v patek primo dr. Ritsch nemecky odepsal s tim, ze mu muzu klidne napsat anglicky  a ze mu mam poslat nejaky fotky, takze jsem tak pochopitelne ucinil.. dokonce psal neco o tom, ze maji na klinice nejakeho slovenskeho kolegu, tak uvidime co bude dal...
|
|
| nahoru |
|
 |
rolosk
|
Zaslal: út březen 30, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
| curtik napsal: | Jen informuju, ze po prelozeni mailu do nemciny mi v patek primo dr. Ritsch nemecky odepsal s tim, ze mu muzu klidne napsat anglicky a ze mu mam poslat nejaky fotky, takze jsem tak pochopitelne ucinil.. dokonce psal neco o tom, ze maji na klinice nejakeho slovenskeho kolegu, tak uvidime co bude dal... |
No konecne, prvy krok mas za sebou!! :) Ten slovak je uplne v pohode chlapik, vola sa Martin Novomestsky. On je priamo uz vo Vogtareuthte v nemocnici, kde Ta budu operovat a bude asistovat Ritschovi.
Ja som dnes tiez pisal Ritschovi ohladom toho, ze stale citim velky tah v bicepsovej slache. Uvidim, co odpise.
Dufam, ze budes operovatelny a vsetko dobre dopadne!
Keby si potreboval akekolvek info, ci poradit, daj vediet, rad pomozem!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
rolosk
|
Zaslal: st březen 31, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | v jakým městě jsi si to nechal dělat v německu-ono to taky nebude nejlevnější co ?? |
Rosenheim. Pozri si link na prvej strane od thaarm...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st březen 31, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mario22
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravím..tak jak jsi dopadl??mě se toto stalo před 14ti dnama..doktoři mě odbili s tím, že to bude ok..moc to nebolí i s rukou hýbat můžu, ale mám tam pěknou prohluben....četl jsme , že si chtěl do toho Německa, ale bohužel mi nejde se zaregistrovat na to slovensky forum, abycch viděl fotky atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
rolosk
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Mario22 napsal: | | Zdravím..tak jak jsi dopadl??mě se toto stalo před 14ti dnama..doktoři mě odbili s tím, že to bude ok..moc to nebolí i s rukou hýbat můžu, ale mám tam pěknou prohluben....četl jsme , že si chtěl do toho Německa, ale bohužel mi nejde se zaregistrovat na to slovensky forum, abycch viděl fotky atd... |
cau chlape :-) naramne si sa trafil s nacasovanim, totizto dnes o 10:30 mam dalsiu operaciu. este stale nie som ok. dufam, ze teraz to bude v poriadku. viem ti iba poradit, ze okamzite si najdi traumatologa, ktory ti to prisije, lebo inac budes mat problem. ako ja. ze vraj v brne je dobre traumatologicke centrum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mario22
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj..tak to je na kokot..: ( ( (ja myslel , že ty budeš už ready, dle toho co jsme četl na tamtom foru..Mohl by js isem hodit těch pár fotek jak to vypadalo když se ti to stalo??abych to porovnal...hodím sem také fotku ale zatím ruku nezvednu, tak to moc nejde vyfotit. Snad ti ted už operace vyjde a bude vše v pořadku..jinak kolik ti je let??mě je 26.cvcicim od 18ti a nikdy žadný problém..a najednou mi t oruplu..ve 4 serii v posledním opakování: (...110 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|