Teď jsem byl v kině na Shutter Islan - Prokletý ostrov ,
a bylo to takové....no psycho . Zajímavě zpracovaný, ten film donutil člověka přemýšlet, pro mě otevřený konec. Dost mě ten příběh zamotal hlavu, někdy jsem nevěděl, jestli se to odehrává v realitě nebo minulosti.
Na takový žánr moc nejsem, ale dávám 8.5/10.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Teď jsem byl v kině na Shutter Islan - Prokletý ostrov ,
a bylo to takové....no psycho . Zajímavě zpracovaný, ten film donutil člověka přemýšlet, pro mě otevřený konec. Dost mě ten příběh zamotal hlavu, někdy jsem nevěděl, jestli se to odehrává v realitě nebo minulosti.
Na takový žánr moc nejsem, ale dávám 8.5/10.
Taky sem se na to vcera dival a taky sem ten konec nepochopil, stejne jako u 12 opic. Na oba 2 se budu muset zas nekdy znova podivat.
Time traveler's wife - dobrý film. Fakt zajímavé pojetí filmu o cestování časem. Na konci romantika jako hrom. Jak v korejských filmech a to se v amerických moc nevidí :-) Jinak samozřejmě doporučuju. Hraje tam moje oblíbená herečka Rachel McAdams.
imdb 7.2/10
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Nelitostny souboj - U zadneho filmu mne tak nebehal mraz po zadech jako tady, mozna to je tim ze i ja sem byl na te druhe, spatne strane zakona a plne sem se vzil do role De Nira a soucitil sem s nim jako u zadneho jineho filmu. Opravdu to De niro perfektne zahral ale ani Al Pacino nezaostaval. Nejvic mne dostala jedna prestrelka, kterou sem si musel nekolikrat po sobe pustit znova, dostala mne svou realnosti a perfektnimi realnymi zvuky zbrani, navic se tam pouzivali zbrane M4A1, moje nejoblibenejsi. Tuto akcni scenu bych zaradil po vylodeni v Normandii v Zachrante vojina Ryana jako druhou nejpusobivejsi. davam 10/10
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne so duben 10, 2010 1:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Jak se tak stane, že si oblíbíš nějakou zbraň. Ty se zbraněmi pracuješ?
Treba kdyz delsi dobu hrajes "profesionalne" nakou hru:D Ja jsem si takhle oblibil ak 47:D
lol presne tak, boze DAymoon to sou otazky :D kdyz to upresnim tak nekolik roku hraju Counter Strike Source a ani prece nemusim nic hrat, proste se mne zbrane libi a zajimam se o ne. To musim nejakou zbran mit a strilet s nou, aby se pak stala mou oblibenou? OMG
Jak se tak stane, že si oblíbíš nějakou zbraň. Ty se zbraněmi pracuješ?
Treba kdyz delsi dobu hrajes "profesionalne" nakou hru:D Ja jsem si takhle oblibil ak 47:D
lol presne tak, boze DAymoon to sou otazky :D kdyz to upresnim tak nekolik roku hraju Counter Strike Source a ani prece enmusim nic hrat ale proste se mne zbrane libi a zajimam se o ne. To musim nejakou zbran mit a strilet s nou, aby se pak stala mou oblibenou? OMG
Taky mám oblíbené herce, ale nikdy jsem s nimi nemluvil naživo. Teď jsem Daymoona taky moc nepochopil :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
The blind side - zfilmování knihy The blind side: evolution of a game o skutečném hráči amerického fotbalu Michaelu Oherovi. Zajímavý osobní příběh. Sandra Bullock zahrála velmi dobře hlavní roli. Čím je ta holka starší, tím je víc sexy, nemůžu si pomoct.
imdb 7.7/10
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Taky mám oblíbené herce, ale nikdy jsem s nimi nemluvil naživo. Teď jsem Daymoona taky moc nepochopil :)
Okej, herec se ti může líbit, líbí se ti jak hraje, jak mluví. Ale zbraň? Má se mi líbit, jak někoho zabije? Ale ok, asi tohle nemá cenu rozvádět.
At srovnavame veci a ne lidi/veci tak u zbrane se mne libi jak vypada, zvuk strelby, atd... stejne jak treba se nekomu libi auta, navic auto je taky zbran.
Auta maji taky plno fanousku a nerikaji si 'ma se mi libit auto, kdyz na silnich zabiji plno lidi? ' Ta zbran za to nemuze ze zabiji, za to muze ten co ji ovlada..clovek, stejne jako treba u aut.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne ne duben 11, 2010 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru