PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoon - Pardon, nepřečetl jsem si ronnieho komentář. V případě srovnání rychlosti už je to jiná a jsem vůl Já bral traktor vs formule spíš z hlediska kvality celkově

badevil -
citace:
hydrolyzat jsou primo aminokyseliny v peptidovem retezci a rovnou muzou jit z krve do svalu
Aha, takže jestli tomu správně rozumím. Dám si hydrolyzát, aminokyseliny přijdou do krve a ta si řekne : "Aha, tyhle jsou z hydrolyzátu, ty půjdou hnedka do svalů" Tomu přece sám nevěříš...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
hooliganko

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano je to tak , hydrolyzat jsou aminokyseliny nastepene primo do peptidoveho retezce a jdou rovnou do svalu oproti jinym vyrobnim procesum , kde se musi stepit cele , to ti chtel rict a jak vidis, tak badevil tomu asi rozumi trosku vic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, takže ty AK se neodbourají na jednodušší látky a nezíská se z nich energie, nepoužijí se k syntéze hormonů, enzymů, plazmatických bílkovin atd. jako ostatní AK. Ony prostě půjdou rovnou do svalů protože to je z hydrolyzátu od Extrifitu

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
ano je to tak , hydrolyzat jsou aminokyseliny nastepene primo do peptidoveho retezce a jdou rovnou do svalu oproti jinym vyrobnim procesum , kde se musi stepit cele , to ti chtel rict a jak vidis, tak badevil tomu asi rozumi trosku vic
Čoveče, naštěpit AK do peptidového řetězce, to je umění

Eric Cartman
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Priest napsal:
ygg napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-1729-whey-protein-80.html ... příchuť JAHODA ...

bez jakékoli souvislosti s tím, jak jsem se nasral při koupi ... bo se to netýká výrobce ani produktu samotného ... musím konstatovat, že to žádná výhra není. Rozpustnost nic moc, a to míchám ponorným mixerem, chuť silně umělohmotná. Co se týče value4money ... za peníze v e-shopu žádná sláva, za normální cenu vyloženě vyhozené peníze.

Sice to pozřu, ono se dá s mlékem skoro vše, ale víckrát si to už rozhodně nekoupím.

Priste si nekupuj jahodu,prichut jahoda je celkove divna,protoze chut jahod se da jen tezko napodobyt a vetsinou to chutna umele,nejlip se da napodobyt cokolada,cokoladou nikdy nic nezkazis...

A tak čokoláda je klasika (a když se povede hnusná, tak se přidá kakao:-), podobně jako pro mě banán, na druhé straně vanilku nesnáším od kohokoli .... ale furt čokoládu a banán žrát nemíním, tak je občas potřeba změna. A jsou firmy, které jahodu v poho zvládají. Promil evidentně ne, navíc je dražší, než ty výrobky, které opravdu chutnají.

A abych si kupoval něco drahý, a ještě hnusný, tak to tedy nasrat.
badevil

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
hooliganko napsal:
Čoveče, naštěpit AK do peptidového řetězce, to je umění

nechytej ho za slovo. aminokyseliny poskladane do di a tri peptidu obsahuje hydro.

V polovici 60-tych rokov sa vedci dostali k zaujímavému obajvu - zistili, že ľudské telo dokáže obsorbovať (bez trávenia) krátke zväzky aminokyselín (500 - 14000 Daltonov = di- tri- a oligopeptidy). Tieto peptidy sú absorbované rýchlejšie a vo väčšom množstve ako voľné aminkyseliny, čoho výsledkom je lepší príjem a udržiavanie dusíka. Predstava vedcov, že telo musí rozložiť bielkoviny na aminokyseliny a že tieto sú najlepším zdrojom dusíka (potrebného aj na budovanie svalovej hmoty) sa pretavila v gigantický omyl (niektorí ľudia žijú v tomto omyle dodnes). Našťastie, väčšina vzdelaných dnes už pozná fakt, že peptidy sú nadradené svojimi vlastnosťami voči voľným aminokyselinám.

Dan Duchaine: Whey Protein's Hidden Secrets. In: Muscle Media 2000, July 1995. Muscle Media 2000, Inc., Golden, USA, 1995. s. 26-30.

Nicmene v praxi to nemusi byt samozrejme znat, protoze tohle jsou procesy co navenek clovek nepozna (mozna tim jak rikam hooodne rychlim travenim hydra i pred treninkem). Ale zase cenove vychazi lepe si koupit kvalitni syrovatkovy protein.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zajímavá informace, díky.

Ale nic moc to nemění na tom, na čem si stojím...

Eric Cartman
badevil

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

Tak presnejsi by asi bylo rict ze treba syrovatka v pytlich po 50kg je traktor a hydro je ta F1:). Ale pointa je ta ze hydro je bez debat nejkvalitnejsi proteinovy pripravek na svete. Ale pit to furt by slo hodne do penez a ucinek by (jako u kazdyho proteinu) nijak samozrejme vyrazny nebyl. Ale proc si po treninku nedoprat v PTN to nejlepsi co jde. To uz je k zamysleni.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: ne duben 04, 2010 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Johny HaRd napsal:

Tak presnejsi by asi bylo rict ze treba syrovatka v pytlich po 50kg je traktor a hydro je ta F1:). Ale pointa je ta ze hydro je bez debat nejkvalitnejsi proteinovy pripravek na svete. Ale pit to furt by slo hodne do penez a ucinek by (jako u kazdyho proteinu) nijak samozrejme vyrazny nebyl. Ale proc si po treninku nedoprat v PTN to nejlepsi co jde. To uz je k zamysleni.
Naprostej souhlas. S tím traktorem a formulí jsem přestřelil, jakoby se nestalo

Mě jenom přijde, že je to vymazlený extrifit hydro až příliš přeceňovaný, ale zas nechci dostat ban, takže už mlčím

Eric Cartman
Fexory

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem zkusil ten Pharma Blend-bílá čoko a nic extra to nebylo možná sem se na to až moc těšil na mě až moc sladký, belgická čokoláda mně chutnala víc, těd se rozhoduji mezi Hydro 77 a Pure Whey (přichuť čoko + burský nebo cookies and cream)
Mike Priest

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:
Tak sem zkusil ten Pharma Blend-bílá čoko a nic extra to nebylo možná sem se na to až moc těšil na mě až moc sladký, belgická čokoláda mně chutnala víc, těd se rozhoduji mezi Hydro 77 a Pure Whey (přichuť čoko + burský nebo cookies and cream)
Tak jestli to beres podle chuti tak jednoznacne pure whey,ale jestli podle kvality a protein beres zejmena po treninku ,tak bych volil hydro 77...
Mike Priest

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zitra mi dojde cokoladovej extrifit 80ka..doufam ,ze sem neprohloupil,jeste dojizdim compress day time od nutrednu vanilku a je to fakt nechutny...chutna to strasne umele
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fexory napsal:

Kua ja tu bilou coko jeste nikdy nemel a to jsem takovy fanousek PHD :) Slysel jsem na ni ruzne nazory, ostatne jako na vse, takze kazdy asi musi vyzkouset sam. Belgicka cokolada je pro me osobne naprosto luxusni, opravdu vyjmecna chut (jeste by to chtelo mit tu prichut navic, abych si to mohl jeste dochucovat ale tu asi nesezenu.....ani ve 4fitness :) ), u te bile bych potreboval nejdrive vzorek na zkousku, protoze kupovat zajice v pytli se mne nechce :)
Jinak k tve otazce, pokud ti jde o chut a je ti jedno, jake kvality je onen protein, tak si kup Championa, pokud ti jde o kvalitu, jakozto ze by melo, pokud ti jde zaroven i o nejake vysledky, kup si radeji to druhe...
no.pain.no.gain

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau ja sem si ted posledni dobou kupoval Protein PROFESSIONAL WPC 80 od extrifitu, ochutnal jsem krome vanilky vsechny:) chutove super, rozpustnost paradni, mel jsem i Hydro 77 a to na tom bylo s rozpustnosti hur! (nechapu proc?), ale jinak me hodne chutnalo. Tahle znacka je fakt dobra Ted jsem si koupil BSN Syntha 6 (na noc) a chutove to je extrifit na druhou me docela prekvapilo ze neco chutna jeste lip.
neis

PříspěvekZaslal: st duben 07, 2010 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti z https://obchod.ronnie.cz/s-3136-syngex-whey-protein.html ? Cena v akci vypadá zajímavě...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: