Je to pekny ... ale at kolega pocita s pokutou do 2 litru
netahej sem práci
Nedavno sem videl kamion a ten byl jak vanocni stromecek ... jako bonus mel takovy blikatko tak 50cm v modry barve ... se divim, ze tem ridicum to nevadi ...
Nedavno sem videl kamion a ten byl jak vanocni stromecek ... jako bonus mel takovy blikatko tak 50cm v modry barve ... se divim, ze tem ridicum to nevadi ...
tak to máš pravdu, nad někrýma člověk kroutí hlavou...vono i stačí, některý "vánoční výzdoby" v oknech
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Programoval jsem to v AVRstudiu s WinGCC. Jednočip je momentálně Attiny84, ale cílový bude Attiny15L, jako ve schématu. Původně je to kontrukce na webu, ale já si udělal program vlastní, protože jsem to chtěl jinak a autor nedal zdroják. Vlastní programování pomocí PonyProgu a ISP programátoru.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Díky, jasně, myslel jsem to že to bude v AVR, nedávno nam to zrovna na hodině automatizace ve škole ukazovali, a já si říkal že tam učitel předváděl něco podobného .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To mi musíš dělat radost i tady? . Vždyť ten nos je jako novej . Ještě, žes mě neviděl i se sádrou a zafačovanýho...
Akorát tu termoplastickou dlahu, co mi na to doporučovali jsem nikde nesehnal, tak si musím dávat ještě pár dnů pozor, abych někde nenaboural .
Jo, a ten druhej mail šel fakt Tobě. No, naštěstí jsme tam stejně nepsali žádný prasárny
Na angličtinu do jazykovky chodím se 70 letou jeptiškou a nejlepší na tom je, že umí anglicky líp než já. Chci být lepší než jeptiška a budu se hodně učit. Je to dost velký cíl pro mladého muže?
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Na angličtinu do jazykovky chodím se 70 letou jeptiškou a nejlepší na tom je, že umí anglicky líp než já. Chci být lepší než jeptiška a budu se hodně učit. Je to dost velký cíl pro mladého muže?
krásny cieľ a super motivácia
_________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru