|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
Ha haa, dneska mi prisla belgicka coko od PhD a Draper fakt nekecal, je to libovka:) V lete si z toho budu delat zmrzlinu (ale nejdriv si budu muset koupit dalsi dve baleni, protoze tohle pude velmi rychle:)) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
Taky mi dneska přišla Pharma od PhD ale jahoda, jestli to chutná tak jak to voní přes ten pytel...  Už se těšim až to otevřu. _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Manek49 napsal: | Taky mi dneska přišla Pharma od PhD ale jahoda, jestli to chutná tak jak to voní přes ten pytel... Už se těšim až to otevřu. |
Jahodu mám :-) a je skvela :-), chutna velice dobře :-), ale mam pocit, že voní o trošičku lépe ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 6:47 pm Předmět: |
|
|
Ja to rikam porad, neni nad PHD
hlavne tedy ta belgicka cokolada, ta se povedla
edit: vlastne vsechny prichute se povedly, treba ta jahoda je imho uplne neco jineho nez klasicke jahodove proteiny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: po duben 12, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tedka mi dosel wpc 80 od extrifitu cokolada a je fakt vybornej,chutna uplne stejne jako gain 21 od extrifitu,coz fakt nechapu,kluci z extrifitu to maj promakany...
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: út duben 13, 2010 1:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas3P
|
Zaslal: út duben 13, 2010 3:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj zkoušel někdo OAT SNACK? Myslíte že to má lepší využití než obyčejný gainer během dne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 13, 2010 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Manek49 napsal: | | Draper napsal: | Ja to rikam porad, neni nad PHD
hlavne tedy ta belgicka cokolada, ta se povedla
edit: vlastne vsechny prichute se povedly, treba ta jahoda je imho uplne neco jineho nez klasicke jahodove proteiny |
To jo, skoro by se dalo říct, že to ani moc nechutná jako jahoda , ale je to výborný |
A jak chutna? :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
tede
|
Zaslal: út duben 13, 2010 5:40 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak sem si uz objednal hydro 77 melo by mi prijit kazdou "chvili".A chtel bych se vas zeptat jake je asi casove davkovani hydra ?a jak jej pouzivat s gainerem jestli treba gainer ihned po treninku a potom hydro po 30 minutach nebo jenom hydro hned po a gainer vypustit ? dekuji za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
Před pár dny jsem se stal šťasným majitelem proteinového koncentrátu Reflex nutrition Instant whey s příchutí choco-mint. Prášek je neskutečně jemný a okamžitě se rozpustí, nenechá jedinou hrudku. Nádherně čokoládově voní (ač výrobce dodáva nezbytné minimum dochucovadel) a chutná fakt dobře. Já mám tu kombinaci celkem rád. Toho času bývaly na trhu takové sáčky (vypadalo to jako čajové sáčky) a jmenovalo se to nějak At eight. Mátový extrakt je tak silný, že po polknutí zůstává v krku jemný chlad :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si teď objednal WPC 80 - vanilku , prý je vynikající, tak uvidím a napíšu  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
WPC je urcite jedna z nejlepsich vanilek.
Ja ochutnal Phd, neodolal sem tlaku  a jahoda je teda super.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 6:48 am Předmět: |
|
|
S tou vanilkou jsi určitě neudělal chybu , je vyníkající. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
PSG

|
Zaslal: po duben 26, 2010 9:54 am Předmět: . |
|
|
Dobry den, mam dotaz, mate nekdo zkusenost se šmakounem ?
zajimalo by mě, zda je to dobre pro kulturistiku kdyz ma asi 66 % bilkovin a je bez cholesterolu, tuku.
Dekuji za odpovedi, zkusenosti, rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|