|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 17, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Dnešní malování v bytě. Dopadlo to líp, než jsem čekal. Sice chybky to nějaký má, ale v globálu je to fajn :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: so duben 17, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
Postavení bench lavičky na zahradu na leto,z profilů posvařovaná,v pondělí dodělám a fičím:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 12:36 am Předmět: |
|
|
Já dneska ve fitku v Teplicích potkal Bosorku a udělalo mi radost, že je to ještě hezčí ženská, než se tady zdá... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 18, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
v noci se mne povedlo srazit v 90 km/h kanca nebo podobny lesni zvire, v te rychlosti sem to ani nepoznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 1:29 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | v noci se mne povedlo srazit v 90 km/h kanca nebo podobny lesni zvire, v te rychlosti sem to ani nepoznal. |
a jak je na tom auto?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | v noci se mne povedlo srazit v 90 km/h kanca nebo podobny lesni zvire, v te rychlosti sem to ani nepoznal. |
No tak ver tomu, ze v tyhle rychlosti bys tak velky zvire poznal a hlavne auto by to hodne poznalo ...
Vim co to bylo za ranu, kdyz sme sundali jezevce ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
tommy: veř tomu, že kdybys v 90 srazil kance nebo srnce, tak to kurva poznáš a auto bys měl na sračku. Pokud jsi to nepoznal, byl to nějakej pták... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 18, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
no trefil sem ho jen bokem jak sou svetla, nevim co to bylo ale melo to srst a skakalo to, ptak to rozhodne nebyl, este me napadla srna. Auto je na tom celkem ok, akorat mam nakraply predek okolo svetla jak je naraznik.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
Ralph Wiggum

|
Zaslal: po duben 19, 2010 10:46 am Předmět: |
|
|
Nový bazén v Kohoutovicích, řekl bych že podobných zařízení se Brně uživí několik... hlavně je v Brně konečně kde plavat (Kraví Hora je malá a přelidněná, Kometa v desolátním stavu, a do Blanska, Boskovic nebo Vyškova je to daleko). _________________ Můj táta střílí lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 19, 2010 11:49 am Předmět: |
|
|
Hmm asi se tam skocim podivat ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
Zaslal: po duben 19, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
No jako ten bazen vypada hezky, ale co je na Komete tak dezolatniho? Jo, satny a sprchy jsou hnusny, ale je to 50tka, neni to az tak prelidneny a v posledni dobe je dobra i cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ralph Wiggum

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|