normalne sa ti vlasto cudujem ze az teraz si to tuna dal
_________________ mirio: Fedor si teď veme titul od Overeema a pak UFC, Lesnar a spol. Pak Marvel Ultimate Heroes - Wolverine, Captain America a Deadpool, potom Fedor utáhne na Kimuru Ježíše, knockne Satana a ukončí kariéru.
Shannon Briggs píše Davidu Hayemu
Ahoj Davide, viděl jsem jaký video vzkaz Vám poslal Wladimir Kličko. Na You Tube tvrdí, že chce s Vámi nyní bojovat. Zdá se, že vidí další možnost bojovat opět s menším soupeřem protože dobře ví, že jste přišel z křížové váhy. Davide, jsem v této branži už dlouhou dobu. Než začnete plýtvat svým drahocenným časem na odpověď Kličkovcům uvědomte si, že jim nemusíte být nutně vydán na milost. Já už jsem po této cestě jednou šel a byl jsem ponižován způsobem jejich jednání. Oni chtějí pro sebe vždy všechny výhody. Neztrácejte s nimi čas. Jste legitimním šampiónem těžké váhy. Zbil jste Nikolaje Valueva a nedávno obhájil svůj pás proti Johnu Ruizovi. Pojďme spolu bojovat o mistrovský pás. Rád za Vámi přijedu do Evropy a tam se s Vámi utkám. Nižší váhové kategorie předvádějí v zápasech nádherné boxerské dovednosti. Těžká váha je kategorie pro totální válku s těžkými údery. Lidé chtějí vidět boxery typu Lennoxe Lewise a George Foremana. Nechtějí vidět Kličkovce udeřit a pověsit se na soupeře. Nechtějí vidět jejich obranářský styl, který ubližuje těžké váze. Fanoušci chtějí vidět skutečný, tvrdý boj. Nemusíme se zabývat nutně bojem proti Kličkovcům, kteří mají jen ruku nataženou pro peníze. Ať si své nudné zápasy provozují v Německu. Pojďme se Vy a já střetnout v opravdové boxerské válce a dejme fanouškům to, co chtějí vidět a co od těžké váhy očekávají.
Těším se na zprávy od vás.
Shannon Briggs, dvojnásobný šampión v těžké váze
to je podle me urcite pravda ale na druhou stranu kdyz bude mistr sveta ve fotbale brazilie a me se nebude libi jeji styl hry tak se s ni neutkam kdyz chci byt mistr sveta ja?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru