|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vokr

|
Zaslal: ne duben 11, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
Zastav a nepřežiješ (2006)....nevidel sem to celý ale celkem slušná odreagovačka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so duben 17, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne duben 18, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 |
Zrovna včera jsem si ho už opakovaně pustil a souhlasim s tebou, pro mě taky jeden z TOP filmů, na poprvé shlédnuto jedním dechem _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 19, 2010 5:25 am Předmět: |
|
|
První film, který jsem si našel podle žánrových žebříčků oblíbenosti na imdb a vyplatilo se. Budu to praktikovat častěji :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po duben 19, 2010 9:22 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 |
Výborný film!! Důkaz že to stále ještě nemusí být o velikosti rozpočtu. Koukal jsem na něj několikrát a pár lidem jsem ho předal dál. Jen jsem občas narazil u známých, kteří mají blízko ke křesťanství... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 19, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
imdb 8.1/10 |
Naprostý souhlas, nevěřil jsem že mě dokáže zabavit film, který se celou dobu odehrává v jedné chatce. V jedné místnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 19, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
Upřímně, já zase nečekal, že ten film bude znát tolik lidí :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 19, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
Taky se musím připojit. Perfektní film a jak již bylo řečeno, skvělé dialogy. Ale u křesťanů to moc neprojde, ti jsou tak zabednění, že ani tohle jim nepomůže...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po duben 19, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | daymoon napsal: | The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 |
Naprostý souhlas, nevěřil jsem že mě dokáže zabavit film, který se celou dobu odehrává v jedné chatce. V jedné místnosti. |
nápad geniální, příběh vynikající, atmosféra ucházející, herezcké výkony naprosto otřesné. Celý tenhle film u mě zabili neherecké výkony hlavních hrdinů, kteří tak přehrávali až běda, a tím mi znechutili celý film. A taky, když už se staví celý příběh na pár postávách uvnitř jedné chaty, chtělo by to trochu víc propracovat psychologické profily postav. To byl další kámen úrazu u mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vojtisek

|
Zaslal: po duben 19, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | daymoon napsal: | The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 |
Naprostý souhlas, nevěřil jsem že mě dokáže zabavit film, který se celou dobu odehrává v jedné chatce. V jedné místnosti. |
Tak to doporucuju film Moon se Samem Rockwellem, jestli muzes scifi. Vesmirna stanice na mesici, v podstate jeden herec a mluvici robot. Vyborna atmosfera a herecky vykon, zavzpominal jsem si na 2001 nebo Sunshine.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 19, 2010 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Vojtisek napsal: | | Gohan napsal: | | daymoon napsal: | The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 |
Tak to doporucuju film Moon se Samem Rockwellem, jestli muzes scifi. Vesmirna stanice na mesici, v podstate jeden herec a mluvici robot. Vyborna atmosfera a herecky vykon, zavzpominal jsem si na 2001 nebo Sunshine. |
Viděl jsem, taky výborný kousek se zajímavou zápletkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po duben 19, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
imdb 8.1/10 |
BOMBA
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: po duben 19, 2010 10:32 pm Předmět: |
|
|
Poprvé přispívám do této diskuze, tak abych náhodou znovu neopakoval to, co už tu dávno bylo, rovnou jmenuji můj nejoblíbenější film. Prosím, neukamenujte mě, není to žádný trhák:
FANDANGO (1985)
Klasické road movie o partě absolventů, kteří vyjíždí na poslední trip před tím, než narukují do Vietnamu. Film příjemně překvapí uvolněnou atmosférou a výkony herců, kteří v té době nebyli ještě vůbec známí. Jedná se o jeden z prvních filmů Kevina Costnera. Na starý filmy moc nejsem, ale tenhle mě dostal skvělou muzikou (Born to be wild, apod.) a šílenými nápady postav. Jedná se o úplně neznámý a dle mého nedoceněný snímek, proto se podívejte a dejte vědět, jak se Vám líbil. Myslím, že rozhodně neurazí.
ODKAZ KE STAŽENÍ NA ULOZ.TO
http://*******/fandango-1985-dvdrip-xvid-czdub.avi
CSFD
http://www.csfd.cz/film/7679-fandango/
edit: daymoon _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
Naposledy upravil Tomkins dne út duben 20, 2010 10:04 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|