|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Plazer

|
Zaslal: so únor 28, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Plazer napsal: | Já sem začal do trohu sypat čokoládový musli nebo nějaký... příjde mi to lepší než to chutit kakaem nebo tak... nebo občas do toho nahážu ovoce a sním to. Tvaroh je taky klasika,ale hrší je,když se toho člověk přejí a pak to nemůže cítít ani na dva metry. To se mi taky stalo, že si mi jen při pohledu na něj zvedal kufr, ale už to přešlo |
Na tvarohu je nejlepsi, ze je to univerzalni potravina, kterou muzes upravit na 1000000000000000000000000000000000 zpusobu Takze pokud mas v sobe kucharskeho ducha nebo trochu kreativity, tak by nejake prejezeni hrozit nemelo |
Nevím, mě se to tak před rokem stalo... prostě ta chuť mě zvedala kufr. Tak sem si dal od něj chvilku pauzu a teď už to jím pořád :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
stepos
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
Lžička jedna dvě tři marmelády příchuť dle libosti. A nebo tam prdnu jogurt pak se to dá. Ale samotnej ani za boha.
Teda pokud se jedná o tvarohové vaničky jak jsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 20, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | Právě jsem ho říznul lentilkama |
To muze byt i dobre :)
Ja do nej kdysi sypal Tang, take to nebylo nejhorsi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út duben 20, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
Jahodová marmelááááááda ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: út duben 20, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: út duben 20, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
n.o.x
|
|
| nahoru |
|
 |
NumberSix

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út duben 20, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
| NumberSix napsal: | Trocha mléka (po rozmíchání je výsledkem mnohem stravitelnější forma tvarohu) + Granko nebo trocha vanilkového cukru |
presne tak, taky k temu davam mliko a este Granko.
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: út duben 20, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
kdo á rád ovocné příchutě, tak ionťák udělá divy :-)
a nebo nescafé a med :-) taky zajímavá chuť _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út duben 20, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
skoricovy cukor,vajco,vlasske orechy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|