|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Mik.cz napsal: | | !KODL! napsal: | | hooliganko napsal: | tak to já se s jedním borcem ve fitu bavil , co cvičí už přes 2 roky zvedá dobré váhy docela ale je tenkej jak nikdo :D a prý já nohy necvičím , mě se to nelíbí , když někdo má nohy velký , tlustý stehna namakaný , baby se dívaj jen na vršek |
V tom má pravdu. |
je to pravda.. znam jen 2 holky kterejm se libi velky nohy (vsechno musi byt velky :-D) jinac ost spis negativni ohlasy.. |
Doufám, že si mě zahrnul do té své velké skupiny....
Koho zajímá biceps? Nohy, prdel, nohy, prdel.... |
jo ty ses ta prvni.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: ne leden 31, 2010 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Corey

|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
|
| nahoru |
|
 |
Corey

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
Co to stěma mladejma je?
Dneska týpek ve třídě radil kámošovi jak má cvičit. Prej mu to poradila majitelka fitka a ta ví všechno.
Prej je špatně když se cvičíč vše v jeden den (Fullbody),že je lepší prej cvičit jen jednu partii.
Třeba jeho trénink prsou:
Bench, bench hlavou nahoru,bench hlavou dolu, tlaky s jč, tlaky jč hlavou dolu a pullover... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Co to stěma mladejma je?
Dneska týpek ve třídě radil kámošovi jak má cvičit. Prej mu to poradila majitelka fitka a ta ví všechno.
Prej je špatně když se cvičíč vše v jeden den (Fullbody),že je lepší prej cvičit jen jednu partii.
Třeba jeho trénink prsou:
Bench, bench hlavou nahoru,bench hlavou dolu, tlaky s jč, tlaky jč hlavou dolu a pullover... |
v klidu , do me hustej kluci , co cvici v mistnim fitku cca 3 roky , ze fullbody treninky jsou ABSOLUTNE na nic, ze to je dobry jen tak na tyden dva do zmeny , jinak split rozdeleny do 3 dnu , 4 cviky na velkou partii , 3 cviky na malou partii , ze proste fullbody je spis na rysovacku a takovy nj s AS to roste i s debilnim splitem
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
Koukam, že to je všude stejný :D u nas je to stejně
|
|
| nahoru |
|
 |
-Šimi-
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
Mno to u nas asi pred rokem chodil do posilky borec co cvicil v jeden den jen levou cast tela a druhej den jen pravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:45 pm Předmět: |
|
|
| -Šimi- napsal: | | Mno to u nas asi pred rokem chodil do posilky borec co cvicil v jeden den jen levou cast tela a druhej den jen pravou. |
to není zas tak špatnej nápad
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
| -Šimi- napsal: | | Mno to u nas asi pred rokem chodil do posilky borec co cvicil v jeden den jen levou cast tela a druhej den jen pravou. |
Hovno! Tohle snad ani není možný. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 15, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Minuly tyden v BG dve benchari (polovicni rozsah pohybu, cinka nakrivo atd...). Po skonceni serie jeden povida tomu druhemu druhemu: "Pekne jsi to jel sam, jen jsem ti u tech poslednich 6 nebo 7 opakovani trochu pomahal, ale jinak hodne dobry" . Serie mel typuji 8 opakovani (no mozna 9, ale ruku do ohne bych za to nedal  ). Az skoncil druhy, ktery na tom byl o neco lepe v poctu vyuncenych opakovani, tak si ten prvni pridal. Jak to vypadalo nevim, sel jsem cvicit na jine stanoviste, odkud jsem nevidel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:39 pm Předmět: korte |
|
|
Já: Roste mi síla, ale ne váha. Korte 3-4x týdně, máš nápad?
Lifter: Musíš víc jíst, jíš dost?
Já: 25MJ/6Mcal denně.
Lifter: Genetika je svině, ty ale musíš mít drahý h*** :-) _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
25 MJ = MegaJoulu a Mcal = milion kalorií?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|