|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Daniel-James

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 12:31 am Předmět: |
|
|
Kdyz clovek nemuze spat tak ma spoooooustu casu na kardio treba v pul druhy rano aniz by mu pak narusovalo prubeh dne _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá duben 23, 2010 12:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 5:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Jsme mistříííííííí :D:D |
Fandil sem vam, hlavne kvuli Haskovi, zaslouzi si to. Ted si vzpominam na jednu dïskuzi asi rok zpatky kdyz Hasek nastupoval do Pardubic tak sem rikal ze bude mezi nej. golmany ligy a nekdo se mnou hadal ze pujde do staryho zeleza
EDIT: tak sem to nasel
| Sacharidacek napsal: | | ShawnRay napsal: | POkud se Hasek vrati bude nejlepsi Golman nasi ligy, samozrejme ze na to porad ma | LOL |
Naposledy upravil ShawnRay dne po duben 26, 2010 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
12 vítezství v řadě....rekord a neopakovatelná dominance.
Ve dvě ráno čekalo plné náměstí na příjezd svých borců.
Fandím jim od svých třinácti. Udělali mi velkou radost. Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: po duben 26, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
| slevac napsal: | Viděl jsem už tolik péčka,že když vidím ženskou,vím přesně,jaké má kozy. |
free cool in prostě frikulín
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po duben 26, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
| slevac napsal: | Viděl jsem už tolik péčka,že když vidím ženskou,vím přesně,jaké má kozy. |
čekal jsem, že přijde Dragon a řekne, že když vidí ženskou, tak řekne přesně, co má mezi nohama...
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po duben 26, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: po duben 26, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 26, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | slevac napsal: | Viděl jsem už tolik péčka,že když vidím ženskou,vím přesně,jaké má kozy. |
čekal jsem, že přijde Dragon a řekne, že když vidí ženskou, tak řekne přesně, co má mezi nohama... |
Ja kdyz vidim zenskou, tak vim, ze nahore to ma kozy a dole kundu a zadek .. to je tak vsechno, jak to vypada pod oblecenim to musim zjistit ...
Ani ja nemuzu rict, ze vim jak muzou ty kozy vypadat ... v dnesni dobe ruznych push-upek a podobnych vychytavek clovek pozna hovno...
Ale teda kamos mi tvrdil, ze podle xichtu odhadne jak vypada kunda te dotycne... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|