|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 20, 2010 5:19 am Předmět: |
|
|
Tomkins: super, ten film si stáhnu, ale příště to sem dávej bez nějakých odkazů na stažení. Kdo bude chtít si to najde :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michael Müller

|
Zaslal: út duben 20, 2010 7:28 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | The man from Earth - sci-fi, který vlastně není sci-fi. Film, odehrávající se v jednom americkém domečku, ale provede nás celou historií. Geniální dialogy, geniální nápady. Jednoduše, obyčejně zahráno. Místy až velmi amatérsky. Obsahově bomba. Jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
imdb 8.1/10 |
Já ten film viděl už v zimě, ani mne nenapadlo sem o něm psát. Je to takový filozofický film a věci, o kterých se tam mluví mne zajímají už dloho, před 20 lety se o nich nemluvilo skoro vůbec. Mluvit o esoterice, vlastním duchovnu apod. je i v dnešní době trochu tabu, je to ovšem předsudek stejně jako bylo v min. st. mluvení o sexu. Doba se však mění a my tyto věci začneme využívat ke svému prospěchu. Ne všichni rozpoznáme, co je věrohodné, co je blud, co prospívá a co škodí. I v tomto filmu to bylo naznačeno. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 23, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
Dear John - ale jo, takový filmy já můžu a když to má dobrej konec a ještě člověk může upustit nějakou tu slzu, je to to pravý na relax :-)
Z hlediska poselství o americký armádě to hodnotím o dost výš než Avatar-killera Hurt locker. Amanda Seyfried je božský krásná a ten Channing Tatum je sympatickej a syrovej. Dobrý konec pátečního večera.
imdb 5.7/10, ovšem takový filmy nedostávají moc bodů. Já mu dávám o dost víc. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so duben 24, 2010 12:56 am Předmět: |
|
|
Sherlock Holmes 9/10, super a doufam ze bude pokracovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 24, 2010 7:02 am Předmět: |
|
|
ad Dear John: brutálně umělej film, umělá láska, umělý všechno kromě prsou hlavní herečky... ale ano, jako poselství o armádě to je mnohem víc, než Hurt Locker, což je jedna z největších lží, co jsem kdy viděl (teda neviděl, po 40 minutách jsem to zhnuseně vypl s tím, že takový film jako oskarový tj ostuda )
Pathology: Originální film, kde hraje například Milo Ventimiglia. Plno sexu, hádanek a mrtvol. Pro někoho, kdo má dost typickej moderních filmů je tohle dost dobrej relax
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so duben 24, 2010 8:09 am Předmět: |
|
|
JCVD trapny nudny o nicem
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so duben 24, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
videl nekdo shutter island ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 24, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | videl nekdo shutter island ? |
| Frozz. napsal: | Teď jsem byl v kině na Shutter Islan - Prokletý ostrov ,
a bylo to takové....no psycho . Zajímavě zpracovaný, ten film donutil člověka přemýšlet, pro mě má otevřený konec. Dost mě ten příběh zamotal hlavu, někdy jsem nevěděl, jestli se to odehrává v realitě nebo minulosti.
Na takový žánr moc nejsem, ale dávám 8.5/10. |
Běž na to . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so duben 24, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
Gamer-3/10
http://www.csfd.cz/film/234133-gamer/
Režišéři museli bejt sjetý...Ten film nemá hlavu ani patu,je to sled špatnej na sebe nenavazujících scén. Fuj
Iron man 10/10, dabing 8/10
http://www.csfd.cz/film/223262-iron-man/
Nejlepší komiks. Ostatní se můžou jít bodnout. Teď jsem to akorát viděl i nadabovaný a je to sice k vydržení,ale není to zdaleka ono. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 24, 2010 2:49 pm Předmět: |
|
|
.. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so duben 24, 2010 3:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: so duben 24, 2010 2:57 pm Předmět: |
|
|
.vfklv _________________ Ovšem nejlepší je, když to tak přeženete a ještě zvracíte kamoš mě ve středu píše, že je rád, že už má 71 kg- uprostřed dne, jenomže se v pátek opil a mockrát vyzvracel a pak měl 66 kg tot příklad.
Naposledy upravil Mattoni dne so duben 24, 2010 6:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 24, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
mattoni - tak to nequotuj ježiši, už jsem to dal pryč. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so duben 24, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
Dyt to nakonci všecko řekli  Rozepsal bych se, ale asi bych tím zkazil zážitek ostatním. Zkus na ten konce kouknut znova, myslím že zrovna tady to není nějaký domotaný.... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|