|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | 25 MJ = MegaJoulu a Mcal = milion kalorií? |
a proc ne, porad je to x 1000kcal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kernel

|
Zaslal: st duben 21, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
25MJ= 25 000kJ. 6Mcal=6000kcal. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
pred casem, kdyz sem drepoval za mnou prisel chlapek neco kolem 40 a poradil mi, at si davat pri drepu pod paty naky polinko at poradne procvicim lejtka  (pak si nalozil na legpress vsechno co nasel a jel rozsah pohybu asi 10cm, potom mi zacal vypravet, ze cvici kuli mladsi zene, aby ho neopustila a ze si kuli tomu koupil i nakej ten gainer na zhubnuti)  vsechno 100% pravda _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:47 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Gohan napsal: | | 25 MJ = MegaJoulu a Mcal = milion kalorií? |
a proc ne, porad je to x 1000kcal |
Jo já si to myslel, jen jsem se ptal jestli to tak fakt je.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so duben 24, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky endomorf , 80kilo a na bench sem zatáhnul 73kg:-) ... ale po 7měsících cvičení. Jo , je mi 14let. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so duben 24, 2010 7:27 pm Předmět: |
|
|
Kluk, cca 60kg 180 cm, evidentně úplnej začátečník poté, co ho jeho kamarádi vyprostili z pod 50kg činky: "No, už to není co bejvalo..."
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:23 pm Předmět: Scéna |
|
|
Diskuze u klece.
X: Ektomorf, 20let,65kg kladka na triceps 3x3x25kg.
Y: Zrůda 28let, 105kg, dřepy 5x6x120
X: Crrrr (telefon). Hele ta kalba? Jo dojdu. Jasně, roštěnky.
Y: Prosím vypni to nebo si to ber u rotopedů.
X: Crr, ok, ok, pivo? Jasně, zajdeme.
Y: Laskavě si to vypni.
X: Ale já mám důležité hovory
Y: Ne v pátek když dělám dřepy, vezmu tě a hodím tě do... i s prázdnou osou JASNÝ?
X:.........ticho
A pak že násilí není řešení.
P.S. Jediná povinnost zvířete je dobře chutnat. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
kernel:
priznej se, ze sis tenhle nicmoc dialog vymyslel _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: |
Já jsem taky endomorf , 80kilo a na bench sem zatáhnul 73kg:-) ... ale po 7měsících cvičení. Jo , je mi 14let. |
Tah vs Tlak
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tah
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tlak _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|