|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mattoni
|
Zaslal: so duben 24, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZanyK
|
Zaslal: so duben 24, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
Shutter Island
Byli jsme na tom v kine a popravde, cekala jsem od toho vic tajemna a nejake lekani, ale pribeh rozhodne tyto (pro me) nedostatky predcil, az na to, ze jsem byla docela dost nastvana na kvalitu, ve ktere to promitali, vsechny sceny rozmazany jak prase, takze jsem hned napsala stiznost, fakt jsem si pripadala, jako kdyz koukam na kinorip v kine, to pro me bylo hodne velke zklamani od palacecinemas, zatim se mi to tedy stalo nastesti jen u dvou filmu  . Jinak Leonardo se mi do te doby libil jen ve dvou filmech, tenhle je tedy treti, prijde mi cim dal lepsi, takze jsem zvedava na dalsi jeho filmy, vykon podal opravdu vyborny.
Jinak uz se tesim na Iron Man 2, snad si alespon druhy dil vychutnam v kine, kdyz jsem se na jednicku nedostala, ta byla pro me fakt perfektni
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: so duben 24, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
Celda 211
Moc doporučuju, má to spád _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 24, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Po X letech jsem konečně viděl Kill Bill . Zanechalo to ve mě pozitivní dojem. Mám rád Tarantina a prostě se mi to líbilo. Všichni to jistě znáte. Teď už i já :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 24, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
za chvili Sin City na Barrandove _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so duben 24, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Po X letech jsem konečně viděl Kill Bill . Zanechalo to ve mě pozitivní dojem. Mám rád Tarantina a prostě se mi to líbilo. Všichni to jistě znáte. Teď už i já :-) |
zrovna jsem premyslel , ze si pustim tak hezky na vecer nejaky stary film , ktery je znamy , urco dobry ale jeste jsem ho nevidel , takze rozhodne dekuji za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
tofmik
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so duben 24, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Celda 211
Moc doporučuju, má to spád |
jj, suhlasim... jedine minus, ze to je v spanielcine a niektore dialogy su dost rychle, takze je obtiaznejsie citat titulky...
http://www.csfd.cz/film/267462-celda-211/
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so duben 24, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
Blindness- odporucam tento horor. Hlavna produkcia je asi japonska, ale je to v anglictine. Paci sa mi ako film odkryva ludsku psychiku a ukazuje, ako sa ludia dokazu spravat ako zvierata ku sebe.
http://www.csfd.cz/film/230114-slepota/
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Dyt to nakonci všecko řekli Rozepsal bych se, ale asi bych tím zkazil zážitek ostatním. Zkus na ten konce kouknut znova, myslím že zrovna tady to není nějaký domotaný.... |
jo vsechno to rekli, ale i presto je to tezko uveritelne vzhledem k tomu co se odegralo predtim. Cely film sem doufal ze to nedopadne tak jak to bylo na konci ale bohuzel se tak stalo. Ale kdo potom byla ta zenska v te jeskyni?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
tofmik
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | tofmik napsal: | The Blind Side | souhlas, viděl jsem minulý týden a je to dost dobré |
líbí se mi na to, že když jsem viděl různé rozhovory s ním ne jen ohledně toho filmu, ale obecně. Přeci jenom byl draftován v první destitce a jako rookie v NFL předváděl neskutečné věci. Tak je vidět, že ten film se nesnažili nějak předělávat aby se líp prodával. V tom jak se vyjadřuje co a jak říká to k té jeho minulosti (a tomu jak je to v tom filmu zachyceno) sedí
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 11:45 pm Předmět: |
|
|
Tunnel rats - Toto ma by podle mnohych nejlepsi film Uwe Bolta? Tak to jeste ze sem od nej zadny jiny nevidel, protoze toto je hodne prumerny film. Pribeh o nicem, akce co se odehravaji venku vcetne prestrelek jsou ubohe. Zvuky zbrani, jako kdyby to byli hracky. Ale nejvic mne vadil naprosty chaos v orientaci hercu. Abych jen nekritizoval tak se mne libila atmosfera v tunelech spojena s povedenou hudbou, navic z takovych stisnenych prostor mam fobii takze sem se do toho dokazal vzit a ten strach z toho byl opravdu realny. Jen v tech tunelech byla strasna tma, takze to bylo hodne neprehledne. Povedene byli i takove detaily jako pouziti zbrani a nozu a stim spojena brutalita (trubka v krku, obeseni), to mne trochu pripomnelo Ramba 4, i kdyz tam to bylo mnohem lip a realneji udelane. 5,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po duben 26, 2010 8:53 am Předmět: |
|
|
Termin nejlepsi film od Uwe Bolla hodne usmevny
Samotny jmeno rezisera je zarukou "kvality" u vsech jeho filmu ... se divim, kde na to furt kurva bere prachy ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|