|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 26, 2010 1:39 pm Předmět: Re: . |
|
|
| PSG napsal: | Dobry den, mam dotaz, mate nekdo zkusenost se šmakounem ?
zajimalo by mě, zda je to dobre pro kulturistiku kdyz ma asi 66 % bilkovin a je bez cholesterolu, tuku.
Dekuji za odpovedi, zkusenosti, rady. |
Celkem často jsem ho jedl, myslím že obsahem je na tom velice dobře, stačí si přečíst něco na internetu, ale slyšel jsem jenom chválu, takže myslím, že je to pro sportovce dobré . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: po duben 26, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
Prosimvás co byste mi doporučili za protein do 1000,- ?Ideálně 2270g.
Budu ho užívat v objemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po duben 26, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
Pharma Blend 6 HR (PhD Nutrition)
"Matrix nové generace" - systém anabolických proteinových složek Pharma Blend 6 HR.
Sleva 671 Kč.
Balení: 2270 g | Cena: 1660 Kč 989 Kč
 zkopirovano z reklamy dole. myslim ze nasels
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: po duben 26, 2010 5:50 pm Předmět: |
|
|
Díky.
Nebylo by ale lepší toto? https://obchod.ronnie.cz/s-2195-professional-wpc-80-sacek-zdarma.html
Prozože u komentářů u výrobku napsáno : Dobrý den, ideální by byla kombinace obou proteinů. Whey Protein používat pro rychlé doplnění bílkovin, např. ráno po probuzení a po tréninku a Pharma Blend 6 HR jako náhradu stravy, nebo doplnění bílkovin v průběhu dne a večer před spaním.
No a já právě potřebuju protein,který budu mixovat tak 3/4 hodinky po treninku.Před ním si dám samozřejmě ještě maltodex. + lžičku lecitinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út duben 27, 2010 2:48 pm Předmět: |
|
|
Jak vam chutnal champion jahoda? Mam ted vanilku a je to takove umele ale da se to..je to asi tim ze ma vic bilkovin....nevim ted jestli objednat vanilku nabo jahodu :D potrebuju co nejvic bilkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: st duben 28, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
Čau děcka,
jaký máte zkušenosti s Whey protein 80 od Promilu co je teď ve slevě tady v eshopu? Cena je vynikajicí, já měl od promilu 65ku a byla dobrá ale 80ku jsem ještě neměl. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
Zaslal: st duben 28, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
Je to chuťově skoro to samý, stejně dobrý jako 65 měl jsem čokoládovej a nedám na něj dopustit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 28, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
Promily me nikdy nezklamaly a nejlepsi byl jejich night protein _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 28, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Tvuj problem :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
makac.88
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
caute ... mate niekdo skusenosti z Dymatize iso 100 ??
|
|
| nahoru |
|
 |
uNreaL86
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
| makac.88 napsal: | | caute ... mate niekdo skusenosti z Dymatize iso 100 ?? |
mne osobne vobec ale vobec nechutil, mal som prichut cokolada a zhruba po tyzdni uzivania som sa uz musel velmi prekonavat aby som ho do seba dostal cely takze som ho velmi skoro aj prestal uzivat... :)) tolko asi k mojej "skusenosti" ale co sa tyka chuti teda, tak ho urcite neodporucam _________________ "Pain is Temporary, Glory is Forever!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Čuste, poraďte někdo nějakej super proteiňák za přijatelnou cenu a s rozumným dávkováním.. aby to nebylo za litr na 20 dní |
Dávkování přece záleží na tobě podle toho kolik bílkovin denně chceš proteinem doplňovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|