|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Tojotomi

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: út květen 04, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | Samec napsal: | Čuste, poraďte někdo nějakej super proteiňák za přijatelnou cenu a s rozumným dávkováním.. aby to nebylo za litr na 20 dní |
Jídlo? 2,27 kg protein má 70-80 dávek. Pokud ti vydrží 20 dnů, tak do sebe rveš průměrně 4 dávky denně, což je 100g proteinů. To vážíš 150kg, že nedokážeš pokrýt potřebu z normálního jídla? |
Jebat, si mě špatně pochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
JacKill
|
Zaslal: st květen 05, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st květen 05, 2010 3:15 pm Předmět: |
|
|
| JacKill napsal: | Dle mých zkušeností jsem byl nejvíce spokojen s chutí proteinových kokteilů u Nutrendu
Za to s Weiderem (ať už protein, nebo gainer) jsem byl, co se chuti týče spíše zklamaný.... strašně umělá pachuť |
NUTREND a dobry prichute? Nikdy jsem vetsi humus nepil...ale kazdymu chutna neco jinyho
|
|
| nahoru |
|
 |
JacKill
|
Zaslal: st květen 05, 2010 3:32 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | JacKill napsal: | Dle mých zkušeností jsem byl nejvíce spokojen s chutí proteinových kokteilů u Nutrendu
Za to s Weiderem (ať už protein, nebo gainer) jsem byl, co se chuti týče spíše zklamaný.... strašně umělá pachuť |
NUTREND a dobry prichute? Nikdy jsem vetsi humus nepil...ale kazdymu chutna neco jinyho |
U Nutrendu mě hlavně vyhovovala plná krémová chuť, Weideru nepomůže ani rozmíchání v mléku.... pořád je to jako sladký prací prášek s vodou
Ale jak říkáš, každý má jiné chutě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po květen 10, 2010 3:07 pm Předmět: |
|
|
Zase se mne nejakou nahodou dostal do ruky tento protein
https://obchod.ronnie.cz/s-2819-espresso-whey.html , ale nechce se mne ho jen tak kvuli ochutnavce necinat :) Mel jste ho nekdo? Je fakt tak dobrej, jak tam pisou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st květen 12, 2010 7:25 am Předmět: |
|
|
Není špatný,lehce sladší. Chutná asi jako kafe tři v jednom
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 12, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | Není špatný, lehce sladší . Chutná asi jako kafe tři v jednom |
tzn poradne si ho jeste prisladit :) Osobne jsem jeste nenarazil na protein, ktery bych si nedochucoval _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st květen 12, 2010 9:55 am Předmět: |
|
|
přeesně tak. Já mám rád spíš méně sladké proťáky
|
|
| nahoru |
|
 |
harmon3k
|
Zaslal: st květen 12, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
u me vede champion coko-arasid a i susenkovej je good
|
|
| nahoru |
|
 |
Gi_s
|
Zaslal: st květen 12, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 12, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
opäť mám dymatize elite whey - klasika, ktorá nesklame, dokonca si myslím, že je ešte lepší ako predtým dokonalá rozpustnosť a chocolate fudge - parádna chuť, ktorá neomrzí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
pejtrix
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
zdary chtel jsem se zeptat jestli nemate zkusenosti s timto proteinem 100 % Pure Whey Maxx ptz ta 4kg pixla ma bezkonkurencni cenu tak by me zajimaly nejaky postrehy :) diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: so květen 15, 2010 8:36 am Předmět: |
|
|
| pejtrix napsal: | | zdary chtel jsem se zeptat jestli nemate zkusenosti s timto proteinem 100 % Pure Whey Maxx ptz ta 4kg pixla ma bezkonkurencni cenu tak by me zajimaly nejaky postrehy :) diky |
ja s tymto proteinom mam skusenosti... niekolko pixly som uz toho pojedol... a bol som spokojny, nenaduvalo ma, chut bola najlepsia pri banane (30g na 3dcl vody), vanilka bola tiez dobra ale bola menej vyrazna tak som daval iba 2,5dcl vody), cokoladu som mal ako prvu tiez to bolo asi na urovni ako vanilka... banan bol najlepsi.. jedine minus ktore tam je je asi to ze ked si rozmiesas v sejkri tak ti tam par minut stoji pena ale padne potom (teraz mam napr Nutrend a tam pena stoji podstatne dlhsie - to len pre porovnanie)
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: ne květen 16, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Cau, mohli byste mi prosím poradit nějakej dobrej protein na rýsovačku, chci jet sacharidový vlny, teď sem dobral 3 pixle hydra.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|