|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:14 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Turakam napsal: | | hoši zas nebuďte tak ostrí, give em some credit, atmosféra perfektná, hala skvelá, dobre zorganizované, nástupy pekné, fighty no dá sa no a na záver mariusz:) | Zápasy hrozné.
Mariusz dva strhy, pak chvilku GnP a teď došla fyzička. :-) Silvia ho zabije...
EDIT: HAHA, ta kočanda v publiku, to je Ewa Farná, ne? |
neni fyzička aneb jak se z nejsilnějšího muže stane během pěti minut minimálně průměrný muž.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:20 pm Předmět: |
|
|
Zdalo se mi to nebo ho tamagoči 2x pustil z geotyny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | absolutni nuda jediny zpestreni byla ewicka farna |
Kurvá =D kamoš mi psal prej byla tam Eva farná a já ji neviděl =D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:23 pm Předmět: |
|
|
Luster: Byla tam, že? :-))
To byl zápas jak hovno, zase. Silvia si ho podrží na distanc, nechá ho vybláznit a pak ho zabije. Za 14 dní už toho Pudzian moc nenatrénuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:27 pm Předmět: |
|
|
Japonec to prežil, Pudzian vyhral, pekná reč na záver, tak či onak je to frajer. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:28 pm Předmět: |
|
|
boze muj ty kecy o rodine si mohl nechat ... Jinka samozrejme komentatori nezklamali... Ale to co se stalo je pro mma rana jak prase uz vidim ty mistry svetra co budou tvrdit ze k mma stacil sila atd... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:31 pm Předmět: |
|
|
Zápasy v rámci KSW zajímají maximálně poláky. Žádná rána pro MMA to není, a nebude, ani kdyby M. nějakým zázrakem porazil Tima. Poláci ať si klidně mají svého hrdinu, mně to nevadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:35 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Zápasy v rámci KSW zajímají maximálně poláky. Žádná rána pro MMA to není, a nebude, ani kdyby M. nějakým zázrakem porazil Tima. Poláci ať si klidně mají svého hrdinu, mně to nevadí. |
no nevim mam obavu neni to ani davno a bylo tu tema pudzian vs lesnar (nebo dokonce fedor...) jako ja se taky objesit nepujdu, ani kdyz porazi silviu... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:36 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale jen v Polsku se tyhle spekulace vyrojily.  Oni takhle maximimalisticky vidí všechno, prostě milujou svoje hrdiny. :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:40 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Zápasy v rámci KSW zajímají maximálně poláky. Žádná rána pro MMA to není, a nebude, ani kdyby M. nějakým zázrakem porazil Tima. Poláci ať si klidně mají svého hrdinu, mně to nevadí. |
To bych neřekl. KSWčko je jinak kvalitní turnaj, min. ve střední Evropě má svojí prestiž a taky si tam zvou evropskou špičku jinak. Samozřejmě, když udělaj main event z Pudzi, tak to pak trochu kazí tu pověst, ale zase je třeba chápat, že je to jejich národní hrdina a tomu pak odpovídá ten matchmaking. Koneckoneců i za 14 dní se Sylviou to bude main event. Je to malinko parodox, ale hold je to 5 násobný nejsilnější muž a to se dobře prodává.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:44 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Ale v KSW to právě main event nebyl. :-) Main event běží teď a zatím se Sakurai válí po zemi. |
aha no já usuzoval z toho plakátu a tak sem to rovnou po vyhlášení zápasu vypnul.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|