UFC 113: Machida vs. Shogun II (diskuze, tipovani) *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 113: Machida vs. Shogun II (diskuze, tipovani) *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 113: Machida vs. Shogun II (diskuze, tipovani) *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

New light heavyweight champ bude:
Lyoto Machida
33%
 33%  [ 4 ]
Mauricio "Shogun" Rua
66%
 66%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 12

Autor Zpráva
ursus.

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2010 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[img]http://i992.photobucket.com/albums/af45/dodskogen-/kevin-kimbo-slice-ferguson-matt-mit.jpg?t=1273321182[/img]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2010 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ou jééééé...

Bazzy

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze Spoil

Kurva do pice sam jsem prekvapenej jakou mam z toho radost nikdy jsem se ze zapasu MMA neradoval jako ted. tomu klukovi jsem to pral strasne moc... Je to tam kurvaaaa

Nejvetsi talent v lightheavy co kdy byl rikejte si co chcete a po Pridu dostal to co si zalouzil

To ma z toho jeho teplyho karate nebo co to tam nacvicuje ze neumi boxovat a ruce ma porad nekde dole
Douglas

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spoil!

Shogun!!
Co k tomu rict, konecne se ukazalo, kdo je lepsi a o to vic ted Shoguna musi ten titul tesit, kdyz mu ho pred tim ukradli. Jednoznacny win.
Cetl jsem, od BJJ kouce Machidy, ze ten je na zemi lepsi, presneji receno, ze ma lepasi zem, wrestling i postoj, no tak to bylo videt. :-D Sice ho dvakrat nejak na zem dostal, ale tam se Shoguna drzel jak buzuluk a ze by chtel neco ukazat, no..
Doufam, ze ted Spider pujde se Shogunem v LHW o titul, myslim, ze by to byl v soucasnosti nejvetsi zapas napric organizacemi a vahovkami (mozna nejaky zapas s Fedorem by tomu mohl konkurovat, ale spis ne).

Shogunovo interview po zapase:

Kimbo dostal na prdel, taky dobry. Odesla mu fyzicka po nejakem tom trianglu a potom uz jen statoval. Mitriano dobry. Jinak mel zapas celkem drajv i kdyz nejaka, vylozene oku lahodici podivana, to nebyla.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nordir

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ten rozhodci tam zase delal ...
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shogun: bez komentare super preju mu to klukovi......

Kimbo Slice vs. Matt Mitrione: jako velmi se mi libilo jak zapas zvladl mitrione, fakt uplne v klidku kimba vyskolil jak malyho kluka, pripadalo mi ze zapasi se strasnou rezervou, vubec nemel z kimba respekt..... peknej zapas..... (jinak kimbo ta prvni minuta ty slamy stejne to je strasnej opicak , strasna sila...)
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu me mrzi ze kimbo dostal, musim priznat ze ten mitrione se od TUF zlepsil ale porad je to strasnej debil. Kdyz sem videl na zacatku ty Kimbovy slamy tak se myslel ze ho roztrhne vejpul nakonec se to nekonalo
deemao

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shogunovi jsem to taky moc přál, už v těch prvních výměnách měl navrch, takže jsem čekal, že to ukončí ve stoje. A Mitrione si pak už jen vybíral, jak Kimba dorazí, tenhle zápas se mi taky moc líbil. Na to, jakou má postavu, toho zvládal dost.
m4l

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
trochu me mrzi ze kimbo dostal, musim priznat ze ten mitrione se od TUF zlepsil ale porad je to strasnej debil. Kdyz sem videl na zacatku ty Kimbovy slamy tak se myslel ze ho roztrhne vejpul nakonec se to nekonalo

cekal jsem uplne to stejny....
jako mel suprovy to lowkicky na vnitrni to bylo videt ze kimbovi nechutna....
*jinak tofo fightera neznam......
**libi se mi na kimbovi ze je snad nesestrelitelnej proste to je bojovnik ten podle me neodklepa ani kdyby mu tu ruku nekdo utrh
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne sem cumel jak se s nim postavil kdyz mu skoro sedel na kline a praskl s nim o zem. Ten chlap musi byt silnej jak hovado uz proti Alexandrovi ty jeho slamy byly brutalni dneska to ale nestacilo
deemao

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Dana White confirmed in the post-fight press conference that Kimbo Slice will be be cut from the UFC.
DiMatteo

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
In the post-fight press conference Dana White stated "He [Daley] will never fight in the UFC again."

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Miki222

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shogun supa velmi ma to potesilo ...
DiMatteo

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten incident kvuli ktereho daley konci v ufc ->

http://i44.tinypic.com/sdfkpg.jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 113: Machida vs. Shogun II (diskuze, tipovani) *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: