| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
Nechce se mi kvůli tomu zakládat samostatný topic, tak to dám sem.
Znáte nějakou posilovnu v blízkosti Husova sadu (Přívozská)? To znamená v radiusu "dojdu to z kanclu pěšky" - pokud znáte parkování v Centru Ovy, tak chápate, proč to takhle píšu. :-))
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
V centru vím o BODYLANDu a SC Ostrava.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ani jedno nesplňuje podmínku "aby se tam dalo dojít pěšky", ale i tak díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 2:02 pm Předmět: |
|
|
o vikendu jsem zkusil fitko jmenem Quatro. Podle me idealni na cviceni, zadny zbytecny sracky. Jen rozdeleni aerobni a strojove zony me docela udivilo. O vikendu samotne firko (aerobni jsou tam jen rotopedy) stoji 60.
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | o vikendu jsem zkusil fitko jmenem Quatro. Podle me idealni na cviceni, zadny zbytecny sracky. Jen rozdeleni aerobni a strojove zony me docela udivilo. O vikendu samotne firko (aerobni jsou tam jen rotopedy) stoji 60. |
No to by měl do poruby dost z ruky... _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
BOSSHUGO: No na to se právě ptám, jestli v centru něco je, nejsem přímo z Ostravy. Mě se totiž nechce pak jezdit jak blb okolo kanclu a hledat místo na zaparkování. Taky to chci mít kousek kvůli časové vytíženosti. Není to o tom, že bych musel jet někam tramvají na černo, jen o pohodlí. :-)
Mathaus: To Quatro je až v Porubě...
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
Tak pak je to jednoduché, nic tam přímo není. Dej si raději v budce u zastávky v sadech pořádného hamburgra  má to tam můj kamarád a šéf v jedné osobě... a poslední dobou i občasný spolucvičenec co mu vypadnul sparing právě z Quatra _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
¨Do quatra chodim ja  Sem nevedel ze Mirio je z ostravy.Jinak Quatro asi nejlepsi dobre se tam cvici,na bazene to je na picu i ten vzduch a majitel ktereho znam je ocas,strasny skrt.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 3:21 pm Předmět: |
|
|
Mirio jako z Husaku to mas do Bodylandu kousek.Ale rikas ze pesky tak to asi nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | ¨Do quatra chodim ja Sem nevedel ze Mirio je z ostravy .Jinak Quatro asi nejlepsi dobre se tam cvici,na bazene to je na picu i ten vzduch a majitel ktereho znam je ocas,strasny skrt. |
Mirio -> BOSSHUGO: No na to se právě ptám, jestli v centru něco je, nejsem přímo z Ostravy
:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 4:21 pm Předmět: |
|
|
| holu napsal: | | agnez napsal: | ¨Do quatra chodim ja Sem nevedel ze Mirio je z ostravy .Jinak Quatro asi nejlepsi dobre se tam cvici,na bazene to je na picu i ten vzduch a majitel ktereho znam je ocas,strasny skrt. |
Mirio -> BOSSHUGO: No na to se právě ptám, jestli v centru něco je, nejsem přímo z Ostravy
:))) |
Nečetl jsme to celé zbytečně reaguješ
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 13, 2010 6:03 pm Předmět: |
|