Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cocman

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:

Já jsem na tom byl ve 3D a dal bych tomu tak 5/10.
Ale co se týče 3D akce, tak jsem s klidem mohl ušetřit půl sta a jít na klasiku.Byl to můj první 3D film a zklamání.Jo to 3D ukazka z Toy Story 2 před filmem byla lepší co se využití 3D týká.

No na 3D bych na to v zivote nesel...jelikoz ten film byl puvodne tocenej jako 2D a az ke konci se rozhodlo, ze bude i 3D...tudiz to tim cely podelali....
Byl jsem na tom ve 2D a celkem se mi to i libilo...pribeh stal sice za houby, ale boj se skorpionama byl super
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZanyK

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, znamej na tom byl ve 3D a stezoval si, ze tam byla snad jen jedna scena, takze vyhozeny penize, jeste ze jsme na to nesli

Jinak vcera jsme byli na Kick-Ass a necekala jsem, ze se budu tak skvele bavit, zase to ve me zanechalo takovy ten pocit, kdy se chci na ten film znovu hned podivat, takze za me 11/10
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Jojo, znamej na tom byl ve 3D a stezoval si, ze tam byla snad jen jedna scena, takze vyhozeny penize, jeste ze jsme na to nesli

Jinak vcera jsme byli na Kick-Ass a necekala jsem, ze se budu tak skvele bavit, zase to ve me zanechalo takovy ten pocit, kdy se chci na ten film znovu hned podivat, takze za me 11/10

souhlas.

Prej: "Chčiju na to, du pro bazuku" u týhle scény sem se řezal, jak pomatanej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ZanyK

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se rezala tak u 3/4 scen z toho filmu . Navic mi prislo, ze se hodne inspirovali z jinych filmu a meli to sikovne pospojovane, rozhodne to je zajimave udelany, to prolinani s komiksovymi scenami atd., no nebudu radeji moc psat nechci nekomu spojlerovat . Ale hned jak se mi do ruky dostane nejaka lepsi verze, podivam se znovu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se Kick-Ass tyce, tak nechapu ty veskrze velmi nadnesena a vysoka hodnoceni ... jedina scena, kdy sem se fakt zacal smat byla prvni setkani Kick-Asse a Hit-Girl a nasledna vyvrazdovacka s perfektni hudbou pro podkresleni ... jinak ten film byl proste takovej silne o nicem ... asi sem nepochopil pointu nebo nevim, ale proste neni to film na ktery bych se chtel divat znovu ...

5/10

Za to na druhou stranu, co se 3D tyce, tak jediny film, na ktery bych sel s radosti i nekolikrat je Alenka v risi divu ... tady at si kdo chce co chce rika, tak ja sem i po shlidnuti obycejneho DVD-Ripu na PC naprosto spokojeny ... opet zafungovala osvedcena kombinace - Tim Burton + Johnny Depp a k tomu sekundujici H.B. Carter ... pridejte k tomu novodobou variaci s perfektni pocitacovou animaci ... opici sluhy a praseci podlozky a mate vynikajici lehky film, respektive pohadku, na odreagovani a pobaveni ...

9/10
Mattoni

PříspěvekZaslal: so květen 15, 2010 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Co se Kick-Ass tyce, tak nechapu ty veskrze velmi nadnesena a vysoka hodnoceni ... jedina scena, kdy sem se fakt zacal smat byla prvni setkani Kick-Asse a Hit-Girl a nasledna vyvrazdovacka s perfektni hudbou pro podkresleni ... jinak ten film byl proste takovej silne o nicem ... asi sem nepochopil pointu nebo nevim, ale proste neni to film na ktery bych se chtel divat znovu ...

5/10

Za to na druhou stranu, co se 3D tyce, tak jediny film, na ktery bych sel s radosti i nekolikrat je Alenka v risi divu ... tady at si kdo chce co chce rika, tak ja sem i po shlidnuti obycejneho DVD-Ripu na PC naprosto spokojeny ... opet zafungovala osvedcena kombinace - Tim Burton + Johnny Depp a k tomu sekundujici H.B. Carter ... pridejte k tomu novodobou variaci s perfektni pocitacovou animaci ... opici sluhy a praseci podlozky a mate vynikajici lehky film, respektive pohadku, na odreagovani a pobaveni ...

9/10

Nemyslíš že se spolu měli vyspat?
ZanyK

PříspěvekZaslal: so květen 15, 2010 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

5/10

Jak uz nekolikrat bylo receno 100 lidi 100 chuti, coz plati obzvlaste u filmu, me se ten film libil hodne a oproti tomu se mi treba tak nelibili tolik vychvalovani bastardi, ale chapu, ze vetsina lidi z nich byla uplne na vetvi, proste kazdy clovek ma jiny vkus
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so květen 15, 2010 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Black Dragon napsal:

5/10

Jak uz nekolikrat bylo receno 100 lidi 100 chuti, coz plati obzvlaste u filmu, me se ten film libil hodne a oproti tomu se mi treba tak nelibili tolik vychvalovani bastardi, ale chapu, ze vetsina lidi z nich byla uplne na vetvi, proste kazdy clovek ma jiny vkus

neni moc filmu z posledni doby z kterych bych byl na vetvi, snad jen Utek do divociny a trochu Shutter Island.

edit: jeste Jezero smrti melo dobrou atmosferu a napeti.
Bernhard

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2010 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuky se vrací - to musíte vidět
JOga

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2010 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:

blbost
cocman

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2010 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
dneska jsem se na to chystal....ale nevyslo to....zitra jdu na 100%
c87

PříspěvekZaslal: po květen 17, 2010 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
tak 12 rozhněvaných mužů byl skvělý film, viděl jsem to už o víkendu. Fakt super, nadčasový počin a skvělé herecké výkon všech 12 herců.

dobry film ale od polky to uz bolo dost predvidatelne a negativny hrdinoviac casom uz pekne liezli na nervy ked argumetovali stale rovnako... pre mna tak 7/10
Bernhard

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidíme,jak dopadne převedení další postavy R.E.Howarda ( napsal Conana) do filmu :

http://www.solomonkanethemovie.com/
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
Uvidíme,jak dopadne převedení další postavy R.E.Howarda ( napsal Conana) do filmu :

http://www.solomonkanethemovie.com/

Dopadlo to dobre ...
I pres slabsi momenty v tom filmu je to docela dobre koukatelny ... na Conana to urcite nema .. Arnold je proste Arnold ... ale i Solomon je dobrej reznik :)
A Vasut tam nema chybu

8/10
Thorius
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kick-Ass 3/10 - za snahu a za závěrečnou scénu

Nechápu tak vysoké hodnocení.
Kdyby to zůstalo u nabité akce a vynechaly by se kecy typu honění péra a romantických pičovin,které mě v tomto filmu vyloženě sraly a některé vtípky,které asi měly působit vtipně na mě působily trapným dojmem,určitě bych hodnotil líp

Čekal jsem od toho víc.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: