Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 266, 267, 268 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to souhlas.....
Jsem pravidelným návštěvníkem CSFD a nepamatuju si u nějakýho filmu větší rozpor v mém pohledu a v hodnocení ostatních než u Kick-Ass, dal bych taky 3/10. Těch skoro 90 % absolutně nechápu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nordir

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mi to prislo jako dva filmy v jednom ... honimir a neco nazpusob Punishera
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Kick ass se buď líbí nebo nelíbí nic mezitim, zatim sem se nesetkal s ohlasem typu "Jo nebylo to špatný." nebo "Dalo se na to koukat." BuĎ lidi řeknou byla to jízda nebo byla to píčovina. Mě se ten film líbí.

Jinak včera jsem se konečně dostal k trilogii Jamese Bourna:
Agent bez minulosti
Bournovů mýtus
Bournovo ultimátum

Jednička ještě dobrý, ty druhý dva díly mě moc neoslovili. Nechápu jak může bejt poslední díl na 64. místě v CSFD. Já se u toho strašně nudil spousta klišových akčních scén o nezničitelném, super agentovi.

ve srovnání třeba s 96 hodinama pro mě pěkná nuda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vojtisek

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Valhalla Rising - 8/10

Z csfd: V dobách, kdy křesťanská víra téměř nedosahovala k hranicím Skandinávie, byl po dlouhých letech žaláře osvobozen němý muž, divoký barbar. Neznal svůj původ, ani cíl. Říkali mu One-eye. Ocitl se na lodi uprostřed neprostupných mlh severního Atlantiku, která směřovala na západ, vstříc břehům neprobádané Ameriky, snad i bájné Valhally. Po vzoru starých pohanských bohů objevuje One-eye svou pravou podstatu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vojtisek napsal:
Valhalla Rising - 8/10

Z csfd: V dobách, kdy křesťanská víra téměř nedosahovala k hranicím Skandinávie, byl po dlouhých letech žaláře osvobozen němý muž, divoký barbar. Neznal svůj původ, ani cíl. Říkali mu One-eye. Ocitl se na lodi uprostřed neprostupných mlh severního Atlantiku, která směřovala na západ, vstříc břehům neprobádané Ameriky, snad i bájné Valhally. Po vzoru starých pohanských bohů objevuje One-eye svou pravou podstatu.

tak na tento film sa teším už hooooodne dlho, mads mikelsen a tematika vobec, temný stredovek etc. povinnost vidiet.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tip Vojtíšku a turakame, už stahuju.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
ZanyK

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nevim, ale me se teda kick-ass rozhodne libil, apropo je to podle komiksu, takze pokud nejste fandove komiksu, tak se vam to zrejme libit nebude, vicemene by se ten film mel az na par detailu s komiksem shodovat...

Sherlock Holmes
Tenhle film me velice prekvapil, jak hereckymi vykony, o kterych jsem si samozrejme myslela, ze budou tak jako tak dobre , tak hlavne pribehem a jakym stylem to bylo natocene, od Ritchieho jsem moc filmu zatim nevidela, ale tenhle film me presvedcil, ze se kouknu na dalsi. Jinak obsazeni hlavnich roli bylo vyborne, oba herce mam hodne rada, takze davam 10/10
Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Ja nevim, ale me se teda kick-ass rozhodne libil, apropo je to podle komiksu, takze pokud nejste fandove komiksu, tak se vam to zrejme libit nebude, vicemene by se ten film mel az na par detailu s komiksem shodovat...

Sherlock Holmes
Tenhle film me velice prekvapil, jak hereckymi vykony, o kterych jsem si samozrejme myslela, ze budou tak jako tak dobre , tak hlavne pribehem a jakym stylem to bylo natocene, od Ritchieho jsem moc filmu zatim nevidela, ale tenhle film me presvedcil, ze se kouknu na dalsi. Jinak obsazeni hlavnich roli bylo vyborne, oba herce mam hodne rada, takze davam 10/10

Tak to naprav: guy ritchie a jeho gangsterky z londýna to sú pecky jedna za druhou, chlapec umí:)
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ZanyK napsal:

Sherlock Holmes

Tak to naprav: guy ritchie a jeho gangsterky z londýna to sú pecky jedna za druhou, chlapec umí:)

přesně tak, jeho filmy patří k best of ve svym žánru.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
m4l

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poradte nekdo nejakou komedii, klidne romantickou - treba sem videl nedavno film ctvery vanoce a normalne jedna z nejlepsich komedii uplne sem se tam rezal smichy ( a to sem tech komedii uz videl fakt hodne a maloktera je fakt dobra:P) takze doporucuju...

*jinak kickass byl bomba hlavne se mne libila ta myslenka ze opravdu na svete je tolik lidi ale aby se nekdo prevlekl za hrdinu a pomahal lidem to fakt nikdo neudelal coz je zajimavy.......
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l: mně se v poslední době líbilo Ghost of girlfriends past. McConaughey x Jennifer Garner. A výborně hraje i Michael Douglas.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kick-ass

- teď jsem to dokoukal, a můžu říct že se přidám k té skupině, které se to líbilo. Dost akce, někdy sranda, takže jsem se nenudil. Ta holka naprosto brutální, .... 8/10.

Naposledy upravil Frozz. dne so květen 22, 2010 7:58 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: někdy tento topik může sloužit i k tomu, aby se člověk navnadil na nějaký film a vzal to jako tip. Když napíšeš o čemkoli, co se stalo na konci, je to trochu nevhodné.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Frozz: někdy tento topik může sloužit i k tomu, aby se člověk navnadil na nějaký film a vzal to jako tip. Když napíšeš o čemkoli, co se stalo na konci, je to trochu nevhodné.

Opraveno, nepovažoval jsem tuhle informaci za důležitou nebo děj-vyzrazující, sory
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 22, 2010 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kick-ass - ... začátek mě bavil, pak to začalo bejt až trapný. Při přemýšlení, co bylo nejhorší musím říct, že asi absolutně nevyužitej potencionál té "staré dvojky co lovila zločince" ... a až potom asi ta "kissing scene" kdy se snaží tu holku držet za něco, co připomíná prsa. Roli Nicolase Cage jsem taky absolutně nepochopil... je to můj oblíbenej herec, ale tohle bylo i na mě fakt moc. No snad bude pokračovat v hraní ve filmech typu Knowing či National treasure.
Jinak bezvadný bylo asi jen to, jakej měla ta holčina hlas...

4/10

Undisputed III: Redemption
Scott Adkins... Bojka... tohodle sportovce miluju prostě! Od filmu jsem dostal to, co jsem čekal... jediný, co mě zklamalo je slabý využití toho Amíka, bohužel jméno si nepamatuju a na imdb se mi lézt nechce.
Každopádně tenhle film doporučuju, je to povedený pokračování...

9/10

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 266, 267, 268 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: