|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 1:04 am Předmět: |
|
|
Kick-Ass - 10/10, vše ostatní už tady padlo. Film který mě dostal, to je revoluce jako Matrix :)
Valhalla Rising - 2/10 - jeden bod za nádherné scenerie, druhý bod za Mikkelsena a jeho herecký koncert. Děj nula, myšlenka nula, historická věrnost nula. A to trailer lákal na Conana ze Skandinávie _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vird

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
z toho co som posledne videl:
Kick-Ass - to sa mi aj pacilo, dalsie take vtipne stvarnenie superhrdinu
8/10
Annapolis - je to o nejakom tipkovi ktory sa dostal na vojensku skolu, na skole tvrda disciplina... a boxersky turnaj. celkom pekny film
9/10
The Man From Earth - tak toto vazne film podla mojho gusta. je o cloveku, ktory zije na svete velmi velmi dlho, sice sa dej odohrava v jednej miestnosti a vsetko sa dozvedame z rozhovorov. ale fakt super
10/10
The Road - na csfd 90% tak som si to pozrel. odohrava sa to v post-apokalyptickom svete a chlapec s otcom cestuju napriec niecim znicenou zemou plnou ludi ktory si nevazia ani ludsky zivot...
napriek vysokemu hodnoteniu sa mi to moc nepacilo
5/10
Tooth Fairy - pozrel som si to len kvoli tomu, ze hlavnu ulohu hra Dwayne "The Rock" Johnson. ziadny svetovy film, ale oddychol som si pri nom dobre. + the rock takze:
6,5/10
Dear John - k tomu tu uz myslim, ze Daymoon cosi pisal, tak som si to pozrel, Daymoon ma dobry vkus na filmy, a urobil som vazne dobre.
9/10
The Book of Eli - toto som videl vcera, taktiez ako The Road sa to odohrava v post-apokalyptickom svete, kde tentokrat iba jeden clovek (Denzel Washington) cestuje na zapad aby odovzdal knihu na to spravne miesto. csfd:60 co je myslim trosku podhodnotene
7,5/10
Undisputed 2 - http://www.csfd.cz/film/222991-neporazitelny-ii-posledni-zustava/ 73%? i ked mam rad filmy s vazanskou a fight tematikou, uz len herecky vykon toho cernocha... som sa musel smiat.
4/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 8:46 am Předmět: |
|
|
Undisputed 2 - http://www.csfd.cz/film/222991-neporazitelny-ii-posledni-zustava/ 73%? i ked mam rad filmy s vazanskou a fight tematikou, uz len herecky vykon toho cernocha... som sa musel smiat.
4/10 [/quote]
Tady nejde o herecky vykon cernocha (Michael Jai White mimochodem) imho, ale o naprosto dokonalou choreografii souboju se skvelym Adkinsem.. Doporucuju zkouknout jeste Undisputed III, kde je hlavni hrdina prave Scott Adkins
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
Na to Undisputed III: Redemption asi koukáte bez titulků,co? Nějak nemůžu žádný najít. Možná zrovna v tomhle filmu asi ani nebudou potřeba, nebo jo? Dá se tomu rozumnět? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
NumberSix

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:27 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Kick-Ass - 10/10, vše ostatní už tady padlo. Film který mě dostal, to je revoluce jako Matrix :)
Valhalla Rising - 2/10 - jeden bod za nádherné scenerie, druhý bod za Mikkelsena a jeho herecký koncert. Děj nula, myšlenka nula, historická věrnost nula. A to trailer lákal na Conana ze Skandinávie |
Vidieť, že ty si hodinám dejepisu a podobne veľa nedal ty Conane zo Škandinávie.... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 10:27 am Předmět: |
|
|
| Trhanec napsal: |
Tady nejde o herecky vykon cernocha (Michael Jai White mimochodem) imho, ale o naprosto dokonalou choreografii souboju se skvelym Adkinsem.. Doporucuju zkouknout jeste Undisputed III, kde je hlavni hrdina prave Scott Adkins |
s tymto uplne suhlasim, ale predsa len ked pozeram film cakam aj volajaky primerany herecky vykon.
Tu 3ku dnes pozriem som zvedavy, tiez ma vysoke hodnotenie
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Na to Undisputed III: Redemption asi koukáte bez titulků,co? Nějak nemůžu žádný najít. Možná zrovna v tomhle filmu asi ani nebudou potřeba, nebo jo? Dá se tomu rozumnět? |
Já osobně nerozuměl až konci, jinak v pohodě...
titulky anglický ani český nejsou, co vím
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
Co je to herecký výkon?
Často se s tímhle pojmem setkávám, ale doposud sem nepochopil, co to vlastě je...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | http://www.csfd.cz/film/257725-machete/videa/
Steven Seagal? No to mi ho vyndej... :-) |
co Seagal, ale Robert De Niro Už jenom kvůli tomu to musim vidět. V takovymhle typu filmu bych teda nečekal. A do toho Jesicca Alba, Lindsay Lohan, teď teprve mi ho vyndej.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | mirio napsal: | http://www.csfd.cz/film/257725-machete/videa/
Steven Seagal? No to mi ho vyndej... :-) |
co Seagal, ale Robert De Niro Už jenom kvůli tomu to musim vidět. V takovymhle typu filmu bych teda nečekal. A do toho Jesicca Alba, Lindsay Lohan, teď teprve mi ho vyndej. | Já staré Seagalovky miluju, tak proto čučím jak péro. :-) De Niro je De Niro, tam je to jasný.
Naposledy upravil mirio dne ne květen 23, 2010 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 12:38 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | ...Valhalla Rising - 2/10 - jeden bod za nádherné scenerie, druhý bod za Mikkelsena a jeho herecký koncert. Děj nula, myšlenka nula, historická věrnost nula. A to trailer lákal na Conana ze Skandinávie |
Valhala Rising
- teď jsem dokoukal, a musím souhlasit. Téměř žádná akce, nuda (!) + zpomalené záběry po celou dobu filmu, v podstatě jsem nepochopil o čem to vůbec bylo. Za scenerie dávám 1 bod, jeden z nejnudnějších filmů co jsem snad viděl. Ti, kteří jako já máte rádi bitvy, akce, rozhovory, zápletky, někdy s kouskem vtipu, se na tenhle film vůbec nedívejte.
Abych jen nekritizoval, ten film je vyjímečný, vymyká se všem ostatním tuctovým filmům a určitě tam je nějaké tajemno, na které jsem ale nepřišel a celkově jsem nepochopil podstatu filmu.
1/10 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | | Turakam napsal: | | xCROWx napsal: | Kick-Ass - 10/10, vše ostatní už tady padlo. Film který mě dostal, to je revoluce jako Matrix :)
Valhalla Rising - 2/10 - jeden bod za nádherné scenerie, druhý bod za Mikkelsena a jeho herecký koncert. Děj nula, myšlenka nula, historická věrnost nula. A to trailer lákal na Conana ze Skandinávie |
Vidieť, že ty si hodinám dejepisu a podobne veľa nedal ty Conane zo Škandinávie.... |
Právě naopak. Připadá ti ten film historicky věrný, co se týče kostýmů atd. ? |
viac než verný, autentický, dúfam, že si nemyslíš, že vikingovia behali v rohatých prilbách a pod. Na leštené pláty a zbroje kamaráde zabudni, krúžková košeľa sama o sebe vtedy stála majlant a nosiť ju mohli len bohatý veľmoži, nehovoriac o ďalších častiach výstroje. Už len to, že používajú kvalitné meče svedčí, že to boli významný bojovníci. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|