|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: ne květen 23, 2010 6:55 pm Předmět: |
|
|
Na rohaté přilby pochopitelně nevěřím, ale minimálně nejakou část zbroje by asi takoví bojovníci měli - části kroužkové, nebo šupinové zbroje, něco na hlavě a hlavně štíty. Když už měli ty meče (normanské navíc, klasický vikingský tam byl všehovšudy jeden) - neměla by takováhle banda spíš levnější sekery a kopí? Podle toho, že se chystali do Jeruzaléma to vypadá, že by se to mělo odehrávat v období první křížové výpravy, což už by měla být o něco civilizovanější doba. Prostě to na mně působí, že herce navlékli do něčeho, co vypadá středověce, dostali meče, co hezky vypadaly a dál to neřešili.
Kažopádně to má víc než zavádějící marketing, kdybych věděl, co se na mě chystá, tak se radši znovu podívám na Vikings s Kirkem Douglasem z roku 58 _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po květen 24, 2010 9:01 am Předmět: |
|
|
Kick - ass, nečakal som, príjemné Rkové prekvapenie, smejem sa ešte aj teraz. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 24, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Annapolis
- tenhle film se mi moc líbil, už jen pro to, že tam šlo u univerzitu, sport, trening a Navy :). Herec taky dobrý (hrál např. ve Freaks and Geeks seriálu). Takže za mě dávám 9/10. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: po květen 24, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
Undisputed III - ak by takto bola zahrana 2ka, tak nemam ani jej co vytknut. do pohody, ale konec sa mi nepozdaval
7,5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: út květen 25, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
IP man 1, IP man 2 CSFD? 87% oba :-) kvalitni kung-fu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út květen 25, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Enn napsal: | | IP man 1, IP man 2 CSFD? 87% oba :-) kvalitni kung-fu :-) |
paráda, jednička se mi hodně líbila a o dvojce nevím, super.
dík za tip, už sháním
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út květen 25, 2010 4:51 pm Předmět: |
|
|
IP Man je super... jednicka ostala neprekonana podla mna...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út květen 25, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | IP Man je super... jednicka ostala neprekonana podla mna... |
...s Donnie Yenen mě bavily snad všechny filmy
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út květen 25, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Doporučtě mi prosim nějakou road (road trip, eurotrip jsem viděl) nebo huličskou komedii (Kdo hulí ten umí, Zahulíme uvidíme 1,2 jsem také viděl) takže vše kromě tohoto. :)
edit: klidně nějaké ty komedie typu American Pie,Velký maturitní mejdan,.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út květen 25, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: út květen 25, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Doporučtě mi prosim nějakou road (road trip, eurotrip jsem viděl) nebo huličskou komedii (Kdo hulí ten umí, Zahulíme uvidíme 1,2 jsem také viděl) takže vše kromě tohoto. :)
edit: klidně nějaké ty komedie typu American Pie,Velký maturitní mejdan,.... |
Co takhle The Hangover (cesky: Pařba ve Vegas)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út květen 25, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Pařbu ve Vegas jsem viděl. :)
Seva98: jsem tenkrát viděl v TV kousek a řikál jsem si, že si to musim stáhnout. Díky za připomenutí. :) _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: st květen 26, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
vcera jsem videl film The losers a musim doporucit je to takovy akcni Bcko natoceny takovym tim starym stylem co se hralo pred 10lety, uplny kruty hlasky suprovy postavy ... pro me velke prekvapeni a super film na odreagovani.......
*cokoliv co rekne hlavni zaporak je jedna velka kruta hlaska
pro fandy akcnich Bcek typu "Komando" to je povinnost!
http://www.csfd.cz/film/256865-losers-the/
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: st květen 26, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | IP Man je super... jednicka ostala neprekonana podla mna... |
Tak to by se ti ještě líbilo určitě i Fearless :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|