NEJ videa na YouTube.com

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 67, 68, 69  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - NEJ videa na YouTube.com  Úvodní stránka -> Videa -> NEJ videa na YouTube.com
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Dementi no. Vždycky při tomhle fandim policistům (ochrance), nepochopim ty lidi co to tam házej.

Souhlas, ty lidi (to nejsou fanoušci!) jsou bezmozci.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj to jsou "fanoušci" co zničej půlku stadionu.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ferry

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 2:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hugoboss, co to jakože je? :-D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemohl bych to videt na zivo, z tohoto mam nejvetsi strach. KDyz si predstavim ze se mne takovy megahad zakousne do hlavy

Mňam

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mi připomělo
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty světlice, jak tady někdo postoval, nejsou ale vůbec prdel... :) Ten chemickej plamen má několik set stupňů a hooligans jsou strašný vtipálci, takže mířej zásadně na tebe :)

V Teplicích na fotbale jsem jeden z těhle týpků ve vestičkách, po kterejch to hází. A ty pičínci si to ještě točej :) Viz. video od nich ze zápasu u nás, kde jsem i já jeden z těch oranžovejch terčů :)

EDIT:já asi neumim postnout video z youtube, takže kdyby to někoho zajímalo, tak link
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 30, 2010 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 - no je to vcelku slušnej macek, ale on by tě nezakousl do hlavy hned, to až nakonec, první by tě omotal, načež by tě stlačil takovou silou že by se ti zastavil krevní oběh, nemohl bys nic,.. no a nakonec by tě od hlavy pěkně zpapal . Kousnutí není "nebezpečný", nejhorší je to škrcení.
gonzales.thomas

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 2:35 pm    Předmět: Training video:-) Odpovědět s citátem

gonzales.thomas

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 2:37 pm    Předmět: Re: Training video:-) Odpovědět s citátem

gonzales.thomas napsal:
CIZO

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz vidim podobny vide, tak vzdycky chvili premejslim, jestli ma vubec smysl jit do fitka...

pak prijdu na to ze ma, protoze i kdyz je milion lidi kolem talentovanejsich, tak to neni duvod se nesnazit se jim alespon priblizit... tedy dokud to cloveka bavi :)

Derek Poundstone
RaP1D

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
kdyz vidim podobny vide, tak vzdycky chvili premejslim, jestli ma vubec smysl jit do fitka...

pak prijdu na to ze ma, protoze i kdyz je milion lidi kolem talentovanejsich, tak to neni duvod se nesnazit se jim alespon priblizit... tedy dokud to cloveka bavi :)

Cizo nehnevaj sa namna, ale ty zrovna niesi velmy jeden z tych malo talentovanych co sa genetickych predispozicii a podobnych veci tyka. Tvoj metabolizmus ala "jem co chcem a mam pruhy na stehnach" tebe ako strongmanovi sice nevyhvouje ale keby si sa rozhodol ist inou cestou a skusil by si prkna tak by si bol myslim vdacny - no je mi jasne ze to ta nezaujima. Ale co fakt, ze mas silu ako kon aj NAPRIEK tomu obrovskemu set-backu v podobe zraneneho chrbta? O kolko rokov poriadneho treningu ta toto zranenie pripravilo? Kolko casu si musel stravit dorovnavanim starych maxiek? Dohromady 2-3 roky?
Keby niet toho, tak si teraz davas amaterske strongman podujatia na lacno este pred ranajkami, a toho teda nieje v tvojom veku schopnych drviva vecsina ludi dosiahnut ani s perfektnym treningom a pristupom.
Gohan

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty voel takove vahy a takova obratnost.. ti museji byt riznuti saiyanem.
CIZO

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaP1D napsal:

Cizo nehnevaj sa namna, ale ty zrovna niesi velmy jeden z tych malo talentovanych co sa genetickych predispozicii a podobnych veci tyka. Tvoj metabolizmus ala "jem co chcem a mam pruhy na stehnach" tebe ako strongmanovi sice nevyhvouje ale keby si sa rozhodol ist inou cestou a skusil by si prkna tak by si bol myslim vdacny - no je mi jasne ze to ta nezaujima. Ale co fakt, ze mas silu ako kon aj NAPRIEK tomu obrovskemu set-backu v podobe zraneneho chrbta? O kolko rokov poriadneho treningu ta toto zranenie pripravilo? Kolko casu si musel stravit dorovnavanim starych maxiek? Dohromady 2-3 roky?
Keby niet toho, tak si teraz davas amaterske strongman podujatia na lacno este pred ranajkami, a toho teda nieje v tvojom veku schopnych drviva vecsina ludi dosiahnut ani s perfektnym treningom a pristupom.

Kdepak, vidim to na klucich se kteryma zavodim, spousta z nich ma obrovsky talent, mnohem vetsi nez ja, jsou mladsi, maji min natrenovano, maji horsi podminky a i tak jsou na stejne urovni. Bero to tak, ze trenuju uz skoro 10 let. Vysledky nemam uplne spatne, ale zase to neni nic extra. Kdybych neztratil dva roky treninku lecenim zraneych zad, tak bych na tom byl ted urcite o neco lip, ale ne o uroven vykonnostni tridy, ale treba o 10%.

Ja to beru jinak, srovnavam se s jinyma lidma, nez s beznyma kondicakama. Jednou jsem se dal na tenhle sport, tak se budu srovnavat s tema nejlepsima, abych mel motivaci. Tedy myslim s tema nejlepsima amaterama u nas, pro zacatek, protoze kdyz se treba kouknes po svete a zaregistrujes treba Arilda Haugena, ktery ve dvaceti letech souperil s Pudzianem, nebo Martina Wildauera, ktery ve dvaceti zatahl 400, nebo Dereka Poundstona, ktery je snad o rok starsi nez ja a je jednim ze tri nejsilnejsich lidi na svete... no tak to jsou uz meritka, ktery proste clovek nesmi vubec brat v potaz, jinak by musel okamzite prestat trenovat :)

Derek Poundstone
CIZO

PříspěvekZaslal: pá červen 04, 2010 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Derek Poundstone
agnez

PříspěvekZaslal: pá červen 04, 2010 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne ale Derek a spol krom toho ze maj talent tu silu nemaj jen z toho..To mas tak jako se nemuze cesky amatersky BB.srovnavat s Colemanem.Presto ze je talent,nechce podstoupit tu cestu ktera k tomu dale vede.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - NEJ videa na YouTube.com Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 67, 68, 69  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: