|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proti shogunovi o titul se postavi: |
| Rampage |
|
47% |
[ 9 ] |
| Evans |
|
52% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:37 am Předmět: |
|
|
UFC 114 pay roll...
Rashad Evans: $435,000 (includes $185,000 win bonus)
def. Quinton Jackson: $250,000
Michael Bisping: $190,000 ($15,000 win bonus)
def. Dan Miller: $15,000
Mike Russow: $24,000 ($12,000 win bonus)
def. Todd Duffee: $8,000
Antonio Rogerio Nogueira: $120,000 ($40,000 win bonus)
def. Jason Brilz: $11,000
John Hathaway: $22,000 ($11,000 win bonus)
def. Diego Sanchez: $50,000
Dong Hyun Kim: $64,000 ($32,000 win bonus)
def. Amir Sadollah: $15,000
Efrain Escudero: $30,000 ($15,000 win bonus)
def. Dan Lauzon: $15,000
Melvin Guillard: $38,000 ($19,000 win bonus)
def. Waylon Lowe: $6,000
Cyrille Diabate: $12,000 ($6,000 win bonus)
def. Luiz Cane: $19,000
Aaron Riley: $20,000 ($10,000 win bonus)
def. Joe Brammer: $5,000
Ryan Jensen: $16,000 ($8,000 win bonus)
def. Jesse Forbes: $6,000
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po květen 31, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Pro me celkem nudnej celej event, chybi mi v UFC vic poradnych grappleru, a to sem spis fixovanej na stand up. Rampage na to jak mel porad vrazivej pohled, mel vic explodovat, ale sel videt strach z paradni Rashadove pripravenosti a komplexnosti, fakt mi prisel jak vetsi opalenejsi GSP, velka rychlost, vybusnost a stejne tak oba by meli zapracovat na submissionech _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
dabel
|
Zaslal: út červen 01, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
Priznam se ze tohohle prubehu jsem se bal. At je Rashad sebelepsi atlet a wrestler, jeho taktika me vazne nebavi. Staci zminit jeho predchozi zapas se Silvou, to bylo pres kopirak. GSP predvadi neco podobnyho ale aspon se snazi o submission. Tajne jsem doufal, ze Rampage jeho wrestling eliminuje a da mu na budku... bohuzel...
Dal kdyz prihlidnu k faktu, ze Shogunuv wrestling je pomerne slabej na tuhle divizi, tak se obavam stejnyho vysledku... leda by se mu povedlo Evanse nejak upacit nebo priskrtit.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: út červen 01, 2010 4:06 pm Předmět: |
|
|
| dabel napsal: | Priznam se ze tohohle prubehu jsem se bal. At je Rashad sebelepsi atlet a wrestler, jeho taktika me vazne nebavi. Staci zminit jeho predchozi zapas se Silvou, to bylo pres kopirak. GSP predvadi neco podobnyho ale aspon se snazi o submission. Tajne jsem doufal, ze Rampage jeho wrestling eliminuje a da mu na budku... bohuzel...
Dal kdyz prihlidnu k faktu, ze Shogunuv wrestling je pomerne slabej na tuhle divizi, tak se obavam stejnyho vysledku... leda by se mu povedlo Evanse nejak upacit nebo priskrtit. |
Shogun mu utrhne nohy a urazí hlavu. Bude to K.O., žádný škrcení ... doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: út červen 01, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
tak tak, rashada nahuli pomaly kazdy tak shogun to bude 1st round KTFO
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 01, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | tak tak, rashada nahuli pomaly kazdy tak shogun to bude 1st round KTFO |
No nevím...Rampage má snad nej boxing z LHW, a nějak se k němu nedostal.
A vůbec, je to diskuze o hovnu....počkáme - uvidíme, šance na pěkný fajt je vysoká. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
dabel
|
Zaslal: út červen 01, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | tak tak, rashada nahuli pomaly kazdy tak shogun to bude 1st round KTFO | no rashada hlavne trefil zatim jenom Machida :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: út červen 01, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
a machidu trafil iba shogun
ale myslim si ze je fakt, ze ma trosku slabsiu bradu rashad, ale zapas to bude mega
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:52 am Předmět: |
|
|
Tipuju to jako vy Shogun ho přejede a udrží titul.Jak tak přemýšlím tak nenacházím jméno někoho kdo by mu v jeho formě mohl konkurovat. _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 02, 2010 4:56 pm Předmět: |
|
|
Po tomto zapase hlavne nemam zaujem, aby Shogunovym superom bol Rampage, alebo Evans....chce to Andersona. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
No A.Silva by byl dobrým soupeřem i když mě taky v posledním zápase naštval tou přehnanou komedií... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
|
|
| nahoru |
|
 |
dabel
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | a machidu trafil iba shogun
ale myslim si ze je fakt, ze ma trosku slabsiu bradu rashad, ale zapas to bude mega | ale machida chtel s shogunem stat a bouchat, ne se tlacit na klec... jak se rika styles make fights... klidne bych si uz ted vsadil na prubeh, v tomhle jsem skeptik
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|