|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Adno
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | http://www.spacex.com/webcast.php
Super!!!! Už je možné sledovat záběry z orbity |
Tebe to tam ide? Ja som to cele premeskal, musel som robit daco ine (ebay) Snad to dakto cele hodi na youtube, to live vysielanie mi vobec nejde.
Ale som fakt rad, ze sa to podarilo, 100% uspesnost myslim (aspon takto oznacovali, ak by sa dostal dragon az na orbitu).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
Na nejmenovaném webu byl uveden článek : Co se dá potkat za lidi v posilovně? ...a pod tím jeden nepřehlédnutelný komentář :
Chcete videt poradne Exoty? Stavte se do Brna do Bluegymu. Najdete tam vsechny vyse popsane kategorie dotazene do maximalnich extremu :)Myslel sem, ze me tam uz nic neprekvapi. Omyl. Borec pri „cviceni“ pil kofolu z original pet flasky.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
Včerejší poježdění se Škodou Yeti 4x4 1.9 TDI. Pro samotnou škodovku je vynikající, že umí udělat takovýhle zajímavý auta. Zkusil jsem i lehčí terén, který ten Yeti zvládne a byla to fakt zábava. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Na nejmenovaném webu byl uveden článek : Co se dá potkat za lidi v posilovně? ...a pod tím jeden nepřehlédnutelný komentář :
Chcete videt poradne Exoty? Stavte se do Brna do Bluegymu. Najdete tam vsechny vyse popsane kategorie dotazene do maximalnich extremu :)Myslel sem, ze me tam uz nic neprekvapi. Omyl. Borec pri „cviceni“ pil kofolu z original pet flasky.
|
....a chcete li vidět teplouška v bílých průsvitných tepláčkách , které ukazují bílá tanga pod nimi, krátkým uplým bílým tričenkem tipu "Modrá ústřice", navštivte jisté fitko v Hodoníně.....strhující zážitek
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | JOga napsal: | Na nejmenovaném webu byl uveden článek : Co se dá potkat za lidi v posilovně? ...a pod tím jeden nepřehlédnutelný komentář :
|
....a chcete li vidět teplouška v bílých průsvitných tepláčkách , které ukazují bílá tanga pod nimi, krátkým uplým bílým tričenkem tipu "Modrá ústřice", navštivte jisté fitko v Hodoníně.....strhující zážitek |
Bože,ten debilní KEN a BARBIE.To je ukrutnej kokot
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 07, 2010 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | JOga napsal: | Na nejmenovaném webu byl uveden článek : Co se dá potkat za lidi v posilovně? ...a pod tím jeden nepřehlédnutelný komentář :
|
....a chcete li vidět teplouška v bílých průsvitných tepláčkách , které ukazují bílá tanga pod nimi, krátkým uplým bílým tričenkem tipu "Modrá ústřice", navštivte jisté fitko v Hodoníně.....strhující zážitek |
Proč něco tak "veselého" nemáme u nás ve fitku? |
hele až pojedeš za Jeňou dej vědět ráda předvedu
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
Jen aby mi po shlédnutí toho exota ještě chutnalo víno _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červen 07, 2010 12:34 pm Předmět: |
|
|
se obávám , že to zhlédnutí bude mít přesně opačný efekt  , kor on tam chodí ještě s Barbiegirl v růžovoučkém , páreček jedna báseň
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 07, 2010 12:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červen 07, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | se obávám , že to zhlédnutí bude mít přesně opačný efekt , kor on tam chodí ještě s Barbiegirl v růžovoučkém , páreček jedna báseň |
A v tom růžovoučké je to "ona" nebo "on"...V dnešní době nikdy nevíš Vy se na té Moravě ale máte.
Odbočím trochu ( není to nic dvojsmyslného, jak by se mohlo zdát ). KONEČNĚ JE TEPLO |
to je určitě ona :o) ale bude starší , možná segra, připojuju se taky konečně teploučko
|
|
| nahoru |
|
 |
Ralph Wiggum

|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:11 am Předmět: |
|
|
Další nový bazén (+ posilovna) v Brně. _________________ Můj táta střílí lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|