Honza Šalata na druhém místě, Peťa Mrkvica na fantastickém třetím místě. Vyhrál Toczek a já jsem v nemocnici se zlomeným kotníkem a čekám na operaci.
To jsme to asi Lukasi v tom jarnim rozhovoru zakrikli : ( Preju co nejrychlejsi a bezproblemove uzdraveni a brzky navrat k silovemu treninku v plne forme!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
1. FARMERS WALK 2x140KG / 40M - Závody probíhaly na písečném břehu u jezera, za první otočku to šlo v pohodě, pak jsem si strhl kůži na obou dlaních a skončil ještě po několika poponeseních pět metrů před cílem.
2. LOG LIFT 130KG - Co na to říct, kláda mě prostě nemá ráda.
Ou, to vypadalo jako kdyby ti ta kláda spadla na pravou nohu (spadla? .) Tak když se to zvedá na takovým nerovným terénu, tak se tomu ani moc nedivím že se něco stalo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To je taky nápad dát takovou disciplínu "na bláto", je vidět, jak si přenes těžiště na chvilku na tu jednu nohu pří úkroku dozadu, tak ti prostě podklouzla, na pevným a rovným povrchu by se to nestalo
Přeju brzké uzdravení a návrat k tréninku!
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
idiocia zo strany organizátorov, sa čudujem, že pretekári do toho šli...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru